Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mámorka

0 bejegyzést írt és 109 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Mokkát azért jó nézni reggel, mert még 28,5 fél fokban (reggel hatkor ennyit mutatott a hőmérő a lakásban), akkor, amikor az ember kókadozik a melegtől, is fel tudja baszni úgy magát rajta, hogy nem kell se kévé, se energiaital, se speed, a sima idegtől úgy ébred fel az ember,…..
Amikor a hatalom odaédesgeti magához a művészeket, az mindig gyomorforgató, de amikor olyan embereket akar bevonzani a bűvkörébe, akik nem a saját hazájukban lettek világhírűek, akkor az ráadásul még szánalmas is. De mégis mit lehetne mondani egy olyan vacsora meghívásra, amit…..
A TV2 műsorvezetőjéből befektetők segítségével brandet csinálna a menedzsmentje, tudta meg a Bors. "Tömegével érkeznek a rajongói kérdések Liptai Claudiához, tudakolják, hogy ki a fodrásza, milyen ételeket fogyaszt, gyereknevelési tanácsokban kérik ki a véleményét, és még…..
mámorka 2013.06.18 11:46:24
Mások mellett Odett, az Anna and the Barbies, Zoohacker, a Kaláka és ByeAlex is Fonogram-díjat kapott vasárnap a Fonogram-VOLTfolió közös gálaesten a Millenáris Teátrumban. Az év hazai dala Majka, Curtis és BLR Belehalok című száma lett, az életműdíjat Leslie Mandoki és…..
Balog Zoltán EMMI-miniszter az általa Szaniszló Ferencnek saját bevallása szerint tévedésből adományozott majd visszakért Táncsics-díj kapcsán március 18-án kapott parlamenti kérdésre adott válaszában ezt is mondta a jegyzőkönyv szerint: "amennyiben néhány újságíró…..
Kínosan túlhúzott siratóval és javarészt közepesen izgalmas táncokkal tért vissza képernyőre a Szombat esti láz, az RTL ki tudja hányadik rangú showműsora, amit akkor kapnak elő a kalapból, amikor akarnak - például ha egy új csatornát kell szépen felépíteni. Ami a Super…..
mámorka 2013.03.11 14:28:22
Ma a Real Madrid, vagy a Manchester United elbukik a Bajnokok Ligájában. Akár melyik sztárcsapat is jut tovább, biztos, hogy nem érdemtelenül. Szinte megtippelhetetlen, ki lesz boldogabb. A fogadóirodáknál a Real az esélyes, nálam inkább az MU, de a gólok számával is kombinálok…..
mámorka 2013.03.05 14:40:06
Subba Kedvenc hangszered 2013.02.13 10:24:03
A művészet nevében is köszönjük szépen!  ..
mámorka 2013.02.13 23:35:55
@staticky: dehogyis, az a pergő
Van abban valami lenyűgöző, hogy ha valaki annyira jó abban, amit csinál, mint Slash. Itt van a pali lassan 48 évesen, túl olyan mennyiségű alkohol és drog elfogyasztásán, ami egy közepes méretű internetes újság szerkesztőségét simán kinyírná, de a kétórás buli végén pont…..
Török Márk, a Szegedi Tudományegyetem EHÖK (egyetemi hallgatói önkormányzat) elnöke és egyben a szegedi bölcsészkar Hallgatói Önkormányzatának ex-elnöke sok mendemonda szereplője a helyi egyetemisták körében. Török Márkot szegedi mikrobloggerek is célbavették. forrás:…..
mámorka 2013.01.24 13:37:21
mámorka 2013.01.24 23:32:08
@Dövan: így van, pont elolvastam a népszabónak is a régi SzTE hökről szóló cikkjét, és feltűnően sokan vették védelmükbe a nyivánvalóan szar rendszert a kommentekben!

@jozicsenko: +1, teljesen igazad van
Subba Suzuki SX4 átvétele.wmv 2013.01.24 14:55:00
Gál Istvánné Youtube csatornája saját készítésű videóival a legjobb dolog ami történhetett az internettel hosszú  idők óta. Bármit leforgatnék vele! BÁRMIT!  Ugyanakkor, felszólítok minden aljadékot aki a Subbát olvassa, hogy ne trógerkedjétek szét a kommentekkel a szép…..
mámorka 2013.01.24 15:53:48
Az Elit alakulat (Band of Brothers) és a The Pacific - A hős alakulat után II. világháborús bombázópilótákról szóló minisorozatot forgat a Steven Spielberg - Tom Hanks producerkettős, természetesen ismét az HBO-nak. Spielberg a Ryan közlegény megmentése című film készítésekor…..
A Blikk nem viccelt a tegnap elindított, "VV Veronika is csak egy ribanc" dologgal, és rejtett kamerás felvétellel bizonyítják, hogy a VV egykori szereplője 150 000 forintért egy szál pinában pókerezik ilyesmire fogékony férfiak társaságában, akik közül az egyik meg is mustrálja a…..
Subba Cristofel észt oszt bebaszva 2013.01.19 17:51:40
legalább addig se énekel..
mámorka 2013.01.21 12:43:55
Subba Subba Suli: Kémia 2013.01.12 20:56:30
Sodium polyacrylate és víz: Higany tiocianát oxidálódás: Hidrogén-peroxid és kálium-jodid: more..
mámorka 2013.01.13 11:17:37
@facepalm: ne is mond! baratnom gepebe memoriat kellett vennem, h ne fagyjon be a gepe, amikor megnyitja a subbat! (es csak a subbaval volt gond...lol)
mámorka 2013.01.13 11:22:09
@sulcus: na ja!!! hol van mar a regi vasarnapina? ma is annyira potens voltam reggel, subba helyett a xvideossal kellett kezdenem
„Az adófizetők is lázadhatnának a harminc évesen is az ő pénzükön lézengő, ingyenélő egyetemisták ellen” – ez is egy gyakran visszatérő, ám pillanatok alatt megcáfolható gondolat a kormány által szított lejáratókampányból. Az állami finanszírozás nem vehető…..
mámorka 2013.01.12 22:09:02
@Void Bunkoid: ez ugyan melyik cegnel van igy? egy rendes cegnel hr-esek csak behivjak interjura az embereket, nem ok dontik el h ki dolgozhat es ki nem...
Rákbetegen spórolás: 2 milliárd Új FTC staion: 12 milliárd Új Loki stadion: 12 milliárd Új felcsúti stadion: 4 milliárd Ludovika Campus: 24,5 milliárd Kossuth tér átépítés: 23 milliárd ..
 Vidám porcukros rajkodás Ogli G zenéjére súlyzókkal ..
Messze még az a március sajnos. ..
mámorka 2012.12.04 16:31:20
A hetedik élő gálaműsorral folytatódott a kultúrmissziót teljesítő X-Faktor diadalmenete, olyan produkciókkal, amiket a milánói Scala színpadán is bátran be lehetne mutatni, piros kanapéstul, táncosnőstül, mindenestül. Az adás fényét olyan sztárok emelték, mint a popzenét…..
Kétféle Gmail-felhasználó van. Az egyik, aki a GTalkot is használja a Gmail mellett, és a másik, aki a Gmailen belül használja a csetfunkciót (Gmail Chat). Én az előbbi táborhoz tartozom, és mostmár évek óta világos számomra, hogy a Google lassan, de biztosan ki akarja véreztetni…..
Pár órája élesítette a Google a market.android.com-ot, ami az Android Market desktop böngészőből is elérhető (vagyis szabadon hivatkozható) verziója. Azt most hagyjuk, hogy már az induláskor egy sor Google-accounttal rendelkező felhasználónak nem működött az oldal. A Google-nál…..
mámorka 2011.02.03 15:02:26
@MártonFull: sőt én arra is kíváncsi lennék, hogy kb 4 éve alatt (amióta gmailt használok) mikre kerestem rá. :D
Amúgy meg szerintem ez legyen a legkevesebb gond, hogy tudja a Google hogy miket raktál fel, mert ahogy az előbb is említettem, ha van egy google-s accod akkor igazából mindent tudhatnak(!) rólad. Nem szeretnék itt összeesküvés elméleteket gyártani, engem különösebben nem érdekel a dolog. Engem jobban érdekel, hogy mikor lesz már nekünk is fizetős android?! :)
Harmadjára próbáljuk megkeresni (2008 és 2009 után), hogy ki volt az előző év legkeményebb arca, kitől emelkedett meg a legjobban a vérnyomásunk, kinek nem rebbent meg még a szeme sem, mikor belesandított a kamerába és pofátlanul elkezdte nyomni a szövegét ... Az elmúlt héten…..