Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Trackback:

0 bejegyzést írt és 134 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én biztos vagyok benne, hogy ha az Elmü kölföldi tulajdonosai adott esetben tényleg bűnösen szerzett extraprofitot talicskáznak is ki az országból, akkor azt pont nem az ügyfélszolgálatosok bérén spórolták meg. De Edit története jól mutatja, hogy ha az embert ok nélkül…..
Trackback: 2010.05.07 14:54:44
Na jó, ha senkinek nem tűnt fel ez a remek kijelentés, akkor a kedélyek csillapultával megírjuk mi. Orbán Viktor, 2010. április 25., a választás második fordulójának estéjén: "A magáncélokat, a magánérdekeket szolgáló, a magánhatalmat építő politika napjai ma…..
A kárörömre mindig lehet építeni. A BBC szerint ráadásul akár komoly üzleti tervet vagy műsorstratégiát is, és maximálisan egyet kell velük értenünk. Legújabb, „Vér, verejték, könnyek” címmel induló valóságshowjuk életet lehel a hamar megfáradt, önmaga…..
w Kegyelem szegény fejüknek 2010.04.26 09:30:00
Elvégeztetett. A jó kormányzásnak csak a matematika szab már határt, azt viszont mostantól érdemes komolyan venni. Sajnos ez bele fog rondítani az eddigi mesékbe, és az ügyesen felszedett, ám csekély értelmű szavazók elvárásaiba. Orbánnak sikerült, ami eddig soha, és ami mindig…..
Tavaly februárban adtam róla hírt, hogy a Columbia égisze alatt fog elkészülni az Emlékmás feldolgozása. A projekt mögé Neal H. Moritz (Vas, Halálos iram) állt be producerként, aki már akkor elmondta, hogy az effektek segítségével egy sokkal jobb filmet fognak összehozni.A…..
Trackback: 2010.04.09 09:59:38
@Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer:

Sokkal bonyolultabb és jobb a sztori, mint pl. a Mátrix esetén. Ostoba vagy! :)
Nem akarok Farmville-ügyben megmondóember lenni, mert bár én rühellem a Facebook virtuális tanyáját (főleg az onnan érkező spamek miatt, hiába lehet letiltani ezeket - ez elvi kérdés), mindenki azzal játszik, amivel akar. Az viszont feltűnő, hogy az utóbbi hónapokban egyre több…..
Trackback: 2010.04.09 09:53:24
@Stöki: baszme most az egyszer igazad van : ))))
Nehéz lehet, ha valakinek meteorológus az apja. Biztos egész életében azt hallgatta, hogy vegyél sapkát, sálat, kisfiam, mert ma tuti ideér a hidegfront. Németh Balázs, a TV2 sportriportere úgy tűnik,  mára teljesen magáévá tette a réteges öltözködést, amiről akkor sem…..
Trackback: 2010.04.08 10:07:44
Mondhatnánk, hogy igazunk lett, a valóság ezzel szemben az, hogy minden szkepticizmusunk ellenére közelében sem jártunk az igazságnak. A helyzet ugyanis az, hogy a titokzatos olasz stílusikon egy sör, amiről korábban csak az ital fanatikusai hallottak, az Andrássy úti üzlet pedig soha…..
Trackback: 2010.04.06 15:43:11
Ez az iPad olyan friss, hogy még meleg. Alig három napja kezdték el a forgalmazását, ráadásul a kezemben tartott darabnak története van, hiszen Handrás majdnem 24 órát állt érte sorba. Az elsők közt távozott a 5th Avenue-n található Apple Store-ból, ami előtt addigra már…..
Trackback: 2010.04.06 09:57:36
@Patrick Bateman:
"Kellene egy jó kézírásfelismerés, opcionális kitolható QWERTY, multitask, BT és WiFi file transfer, nomegpersze némiképp attraktívabb árképzés."

Nem túl futurisztikus ez? Van olyan számítógép a világon, ami ezt jelenleg tudná?

:PPPP
Megdőlt a világ legerősebb sörének rekordja, visszavette rekordját a skót BrewDog.   A tavalyi év szenzációjának számított, hogy a freserburgh-i italgyár piacra dobta a 32 fokos Harcászati Atompingvint, hatalmas rekordot beállítva a világ legerősebb söre…..
Trackback: 2010.02.21 20:39:59
@SCUMM: Ajánlom a kénsavat! :D
A Cabolch beküldésében szereplő hiba típusa már csak azért is érthetetlen, mert még láthatja is a képen a fordító, hogy miről van szó, mégis gyakran előfordul:Ma este félszemmel a Főnök (The Closer) c. sorozatot néztem, s rögtön az első percben szembejött egy végig nem…..
  (előzmény: 30-11; 50-31) #10. - A MÁSOK ÉLETE (2006) Rendezte: Florian Henckel von Donnersmarck A kortárs német film meghatározó színészének utolsó befejezett mozifilmje nem csupán Ulrich Mühe bravúros alakítása miatt tekinthető az évtized…..
Trackback: 2010.01.05 16:51:10
@szorokin:

Ez a Guardian is egyre gázabb. Borat, Team America, Fahrenheit....

Pff.
Vagy valami. Legalábbis az értelmetlen börtönbüntetés helyett pénzbírsággal lerendezett személyes használatú drogmennyiségek elérték az emberi fogyasztásra jellemző, mondhatni életszerű szintet: A január elsején életbe lépett szabályozás értelmében 15 gramm marihuána,…..
Trackback: 2010.01.04 13:31:52
@Bergeroth:

:o)))))))))))
Itt az év vége, a számadások, és a mérlegvonások ideje, nem lehet ez másként a Forma 1-gyel sem. Nem is panaszkodhatnak az újságírók, elvégre 2009 sem volt egy szürke, unalmas évad, szinte egymást követték a megkapó és hihetetlen események, kezdve azzal, hogy egy…..
Trackback: 2009.12.30 19:07:15
@VRbagoly: ott van mindjárt Berlusconi >:)
Az év végi listakészítésből senki nem maradhat ki, így mi sem, gondoltuk megszavaztatjuk az Index munkatársait arról, hogy az eltelt tíz évben melyik külföldi sorozat jött be nekik a legjobban. A válaszadóktól azt kértük, hogy ne rangsoroljanak, csak sorolják fel azt a maximum 20…..
Trackback: 2009.12.29 20:51:09
[TKO] Darth Vader a Wall Street-en 2009.12.29 10:54:45
Pont egy hete, múlt hét  kedden a New York-i tőzsde kereskedését Darth Vader nyitotta meg pár rohamosztagos biztosítása mellett, a videó erről a karácsony előtti kedélyes napról alant látható.  ..
Sok szó esett már az arctalanná vált felsőoktatásról, illetve arról, hogy egyes főiskolák és egyetemek diplomagyárrá alakulva ontják magukból a felkészületlen hallgatókat. Levélírónk saját tapasztalatát osztja meg velünk, megmutatva, hogy az oktatóknak is nehéz ebben a…..
Trackback: 2009.12.26 01:20:13
@Atlasz: hát én hónapokat töltök trópusi tengerpartokon, "munkaidőben". Senki nem kérdi, honnan dolgozom.

Ja és "steak", ha már az idegen nyelveknél tartunk. Én kifizetem magamnak. Hm, eszem is egyet Londonban két hét múlva, és majd még egyet Szingapúrban rá egy hétre.

Aloha!
Belsőség Autóbuzik karácsonya 2009.12.25 14:27:00
Üdvözlet a lázgörbe túloldaláról! Hogy ma se maradjanak autós történetek nélkül, egy vödör tea és egy slájmhegy közül kikukkantva írok a kedves olvasónak. Péter fiam alig beszél még, de az autómárkákat már tudja. Az első szó, amit kimondott, a Renault volt, bár akkor…..
Érdekes egyház ez az aucklandi St Matthew-in-the-City Church, hiszen náluk látszólag senki nem kérdőjelezi meg jobban a keresztény hit alaptételeit. A múltkor egy meleg Noéval példálóztak, még korábban egyszerre három bibliai legendát kérdőjelezték meg. Tavaly karácsonykor…..
Mandiner blog Ceau 2009.12.21 15:31:00
  A Reakció szerkesztőinek visszaemlékezései a romániai forradalom napjaira, büdösrománozásokra, erdélyi rokonokra, megtört emberekre és agyonlőtt diktátorokra. Nénike   Otthon néztük a helyszíni közvetítést. Én nagyjából a kommunizmusban megszokott szovjet…..
Trackback: 2009.12.21 17:12:47
@Répus666:

Te ausztriában büdös cigány leszel mindig, fogd már fel. Egyébként nagyon helyesen gondolják ezt.
Megdőlt a legszerencsétlenebb iPhone-fejlesztői rekord, néhány napja egy Molinker nevű kínai programozócsoportot rúgtak ki az AppStore-ból, mivel megsértették a szerződésben vállaltakat.A szokásos eljárás szerint ilyenkor a fejlesztő valamennyi programját eltávolítják az…..
Trackback: 2009.12.12 09:37:13
A Twitter idehaza is kezd különleges kommunikációs platformmá válni. Eddig csak a tengerentúli hírekben hallottuk azt, hogy valamit először a Twitteren jelentettek be, vagy ott vált hírré egy esemény. Pedig a Twittert egyszerűsége és gyorsasága szinte predesztinálja arra, hogy a…..
Trackback: 2009.12.12 09:28:34
Gossip, Ssion @ Gasometer, Bécs, 2009.11.20. A bécsi Gasometerben adott koncertet az amerikai Gossip: a 2006-os albumuk, a Standing in the Way of Control még egy szűk, jól körülhatárolható közösséget célzott meg, a 2009-es a Music for Men már jóval erőteljesebb és divatosabb…..
A Gizmodón találtam ezt a diagramot, amiből ugyan nem tudjuk meg a titkot, hogyan lehet összelapátolni 34 milliárd dollárt, de érdekesen bemutatja Steve Jobs második uralmának változásait a félretett nyereség szempontjából.Látszik egy kis ellustulás a görbén, amikor Jobsot…..