Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Antal2009

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mentsük meg Budapest, feltehetőleg egyedüliként fennmaradt, eredeti monarchia-beli pásztorbot kandeláberét! A míves lámpaoszlop a Dózsa György út 152. alatti egykori Népszálló bejáratánál található. Bár meglehetősen leharcolt képet mutat, több évtizedes magárahagyatottsága ellenére sincs…..
  Lassan "hajléktalanfigyelővé" kezd válni az Urbanista, de hát ha egyszer egymás után kapom az ilyen témájú leveleket, képeket - most épp Lesleytől, a 8ker bloggerétől, a Gellért-hegy oldalába teregetett ruhákról. Valódi barlanglakók. Ha azt állítom, hogy ezer…..
Van egy szellemi műhely, melyet aszketikus fegyelmezettséggel hallgatok hetente két-három alkalommal. Orosz József műsora a Klub rádión. Ezt csak magányosan tehetem, nincs rokonom, ismerősöm, akivel szót lehetne róla váltani, lévén, hogy egy polcra teszik a lantművész…..
Antal2009 2009.12.08 20:33:11
Nemrég írtam a lánchídi emléktábláról. Nem bírtak magukkal a kegyeletsértők. „Művük” alább megtekinthető...
 Ma ismét elsétáltunk a Gödör környékére. Rohad tovább. Gratulálunk hozzá minden érintettnek. Polgármestertől a miniszterig, dizájnerektől a mélygarazsírozókig. Apropó mélygarázs. Az ugye adott, hogy a befogadóképessége egy átlagos koradélutánra már fullra betelik…..
Megkezdődött az újlipótvárosi Hollán Ernő utca átalakítása. Egy régóta várt, nagyon fontos lépés ez, hiszen a Hollán Ernő utca lényegében Újlipótváros kapuja: a Pozsonyi út szétfolyós elejével szemben egy azonnal a negyed hangulatát sugárzó utca, valamint itt…..
Antal2009 2009.05.22 09:59:06
Múlt héten valamit berheltek a Gödör feletti lepusztultságon. A rohadó, kiálló fapallók egy részét semmivel sem kompatiibilis térkőlapokkal váltották fel. Majd a kész (férc)művet felszórták homokkal - miközben az egyéb helyeken kitöredezett járólapokat simán…..