Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyisti

95 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...véletlen erre jártam, megnézem már mi van itt. Meglepő módon semmi.:) Röviden több meló, több lóvé, ugyanott toporgás. De nem panaszkodom, volt rosszabb is. Most jó. Mer' jóllaktam. Na, elég, hol a joystick.....
Most ért véget az álmom. Nagyon durva volt. Nem tudom leírni. Nem is akarom.Tudjátok, van az az álom ami annyira valósághű, hogy simán beválhat, totál mintha emlék lenne. Na ez nagyon olyan volt. Kicsit ollóz régi szörnyeteg szakaszokból. Nem is kicsit, de mégis, magától új…..
Bár nem a fesztivál szervezőinek ötlete volt Tupac Shakur hologramos fellépése a hétvégi Coachella fesztiválon, a napokban számos reakció született a produkcióra, többek között az itt látható poszter, ami már egy Coachella Hologram Festival fellépőinek névsorát mutatja be. Ott…..
Hazánkban forgatták az ausztrál Van She zenekar júliusban megjelenő második albumának címadó számához készített legújabb klipjét. Az Idea Of Happiness című dal videója a svéd Andreas Nilsson rendezésében készült, és a lapozás után látható. Mindennek örömére…..
nyisti 2012.04.05 00:26:31
splog még nem lőttek le 2011.12.20 00:11:00
Még mindig megy a blog, micsoda meglepetés. Március óta átlag 0,3 olvasóm van, ez igen szép teljesítmény ahhoz képest, hogy be se léptem azóta.:P Itt van ez a dolog, már egy ideje lappang bennem és ki kéne adnom, de nem tudom hogy kezdjek neki. Senki sem szereti az ilyet hallani,…..
splog nőnap 2011.03.08 01:06:00
A nők szépek.A nők önzetlenek.A nők okosak.A nők erotikusak.A nők naívak.A nők teremtenek.A nők megölnek.A nők szeretnek.A nők tesznek.A nők megváltanak.A nők érzékenyek.A nők harcolnak.A nők védelmeznek.A nők pótolhatatlanok.A nők a mindenek.A nők nők, hát köszönjük is…..
Megvolt az idei első koncert, csillagos öt. Zsír, mindjárt tavasz, kell már a jó idő, kezdek összefagyni. "Tudod én átölelném az egész világot, ha volna olyan. Tudod én a fejedbe látok és elolvasom ami benne van." Szeretnék 36 órás napokat. Szeretnék…..
Egyszerűen nem igaz, hogy az ember nem tudja hol a határ. Nem gondol bele, hogy ezzel másokat zavar, nem is kicsit. Nem gondol bele, hogy haszontalan, undorító, beteges és...komolyan mondom nincsenek szavak. A faszom kivan most komolyan. Rohadjon meg az összes ilyen pudvás majom, undorító…..
Az már azért jó ha a PirateBay így fogad:   Tehát, nem maradok ki:                            Viva la Resistance.:) ..
splog copy-paste 2010.12.21 01:53:00
Nos, pár nap és karácsony. Feltűnően nyugodtan közeleg, meg is lepődtem, mert tavaly üvöltve rohant felém, miközben vérben forogtak a szemei. De most talán nem.Békésen dolgozgatunk, Mimizünk, elmében készülünk a vizsgákra, megpróbáltatásokra, néha picit szórakozunk is.Most…..
 Fasz kivan. Mindennel. Egyéb kérdés?..
splog i don't know who's that picsa 2010.12.09 01:05:00
 Uhh felkavaró képsorokat láttam, kiírom ide is.:SVoltatok már úgy, hogy iszonyatosan bezsongtatok valami miatt, most azonnal akarjátok, nincs várakozás, nem akarok csak hallani róla? Igen...pontosan...nem a karácsonyról van szó.:P Hanem az új Foo Fighters albumról. Mikor jön…..
splog fiatalság... 2010.11.17 02:38:00
...bolondság, folytatná az egyszeri és valahol igaza van. De egy bizonyos fok után már nem nevezhető bolondságnak. Inkább baromságnak. Van egy határ a fiatalságodban, amit ha átlépsz az bizony csúnya-csúnya kihatással lesz/lehet a jövődre. Legrosszabb esetben meghalsz.Igen, tudom,…..
splog ehejj 2010.10.19 00:55:00
Túl egy zh-n, szemben a következő.Ha az ember ad egy kicsit, mert miért ne adna, mindig több kell.Vegyük alapul a mai csöves-kalandot. Nincs pár pénzem? Ááá, legyen, na, adni szeretek, ma meg miért ne, van. Adom, erre "nézd már meg hátha van még", 'nyádat. "Biztos…..
splog back-up plan 2010.10.11 16:46:00
Ma teljesen szeretethiányom és honvágyam van, mindeközben az egyedüllét vonz. Ki érti ezt?Ilyen esetekre kötelező szabit és back-up plan-t rendelnék ki. Meg minden ilyen gyötrődés esetében. Azt nem tudom mi lenne a plan, de ki lesz az találva.Úúúútálok seggelni.Szép tájakra…..
splog kockulás 2010.09.28 22:31:00
Hát hosszú nap ez mai.De mostmár lazulok. Oldgémekkel.Ez vagyok…..
splog sziptembörz förszt poszt 2010.09.21 02:09:00
Na most jelenthetem ki hogy régen jártam itt. 3 hónap az 3 hónap. Volt is jópár történés. Senkit sem érdekel, de leírom.:PJúnius:Utolsó vizsgaidőszakom Pécsen. Voltunk Bécsben HIM-en, alap hogy késtünk. Biztos volt még egy rakás minden, de nem jut eszembe semmi sem (aki akar…..
splog bleee 2010.06.07 00:43:00
Fúúúú, de rég voltam erre. De itt vagyok. Élek meg virulok.Eléggé gatya van ma, tegnap 5ig "buliztunk". De mindjárt bevágom az aktíviát és egyből jó lesz.Oszt' mit szóltok a zárvízhez, hmm? Komoly, nem? Lesz ez még így se.Mindjárt jön a fékeveszett meleg. Akkor…..
splog the pig 2010.05.26 11:23:00
Hihetetlen mi megy mostanában. Hullanak a jó zenészek. De a mostani (reméljük idénre a legutolsó is) lesokkolt.Tehát meghalt Paul Gray (alias The Pig, alias #2) a Slipknot együttes basszera. Állítólag drogoktól, de ma várható közlemény az ügyben. De mára elég a közleményből,…..
splog lassanlassandebiztosan 2010.05.13 00:42:00
Na, ma írtam zh-t. Sztem jó lesz, de úgyse. Fő a pozitív gondolkodás.:DMindjárt vége. Jó lesz, mert lassan nekem is.Ma kemény nosztalgia volt itt a katlanban. De ez kit érdekel?!:PHolnap veszek egy új fejet, unom már a régi összes előnyét, hátrányát.Szintén holnap unatkozok…..
nyisti 2010.05.13 11:55:23
@pbella: hát igen...néztem már mindent, de sehol sem találtam kiugró rendezvényt. a leginkább a placebo hoz lázba, a többit meg meglátjuk.
nyisti 2010.05.14 11:22:36
@mimifer: így is lehet, simán;)
Megint ÁtokZoli. Ez lájvblogra sarkal. Sose csináltam ilyet.Ami eddig volt. Beköszönés. Mutogatják a zsűrit, a csajokat, mindenki a legszebb ruhájában van, mint falusi a Teszkóban. A Csipás gyerek előadott egy LédiGágát(All Right Reserved by Erik) sztem nem jól. HujberFeri izgul…..
Úgyám. Digiri-digiri. (a Family Guy fanok nem néznek most egyedül hülyének)Vajon Beck Zoliék mit szívhatnak? Ilyen szövegek, te, odaba'. Én is kérek abból a cuccból. Helyben vagyok, ha gondolod.Ezúton fűzöm a "Lécci áltass" című dal első versszakát a "perfect…..
nyisti 2010.05.04 18:34:48
@pbella: valszeg, mert itt a tavasz, öröm, boldogság, ezek meg vidám nóták nagyrészt. pláne az én beteg elmémnek. de ez varázlatosz dolog (medzsik), ha hazajössz, kibogarásszuk a miérteket, te puhatalpú:D
splog citeratropsz, hehe 2010.04.22 02:03:00
Ejj...röpke 100 perc alatt be tudtam hangolni egy 16 húros citerát. Tehát több mint 6 percig tartott egy húr behangolása. De egyből jött egy muzsika. Valahogy adta magát. Gondolom régről beégett. Meg egyszerű is. És alap hogy én, mint a hites dolgokban nem igazán mozgó egyén, egy…..
splog 'reggelt! 2010.04.21 09:14:00
No! Így zh előtt megint túl teljesítettem a felkelést, 6-kor felriadtam a 11-es zh-ra (najó, 11:15-ös). De 2/fél3 körül még nem tudtam aludni. Szép nap lesz ez a mai. Csak ködös.Hát így voltunk TCS-n Solton, utána meg egy keményen kiábrándító "buliban". Régen voltam…..
splog 12 év 2010.02.24 02:04:00
 Ki ismeri a Tomb Raider sorozatot? Mindenki, így vagy-úgy, de mindenki. Tegnap elkezdtem nyomni a Tomb Raider 2-t. 12 éve játszottam először vele, az első játékaim között volt. És soha nem játszottam végig még. Na majd most. Már sokszor nekiálltam, de valamiért mindig…..