Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SXB

1 bejegyzést írt és 135 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár a Halálos fegyver 1-2-3-4 a Warner gyermeke, a Fox stúdió addig ügyeskedett, hogy most náluk fog tévésorozat készülni az egymást zrikáló fehér és fekete zsarukról - csak sajnos Mel Gibson és Danny Glover nélkül. A pilot epizód ugyanis Damon Wayans főszereplésével készül, ő lett az új Murtaugh...
SXB 2016.02.15 13:03:18
Az HBO tavalyi sikertörténete, a Woody Harrelsonnak és a tökéletes blődségeket is iszonyú komolyan recitáló Matthew McConaugheyval megerősített True Detective kapott egy második menetet is, hogyvótozzuk is, mert ha egyszer belecsaptak a lecsóba, hátha a második kanyarban is…..
Tavaly a Comment:com elsőként írta meg, hogy egyetlen magyar tévécsatorna sem volt képes műsorra tűzni az ünnepek kötelező kellékét, a Reszkessetek, betörők!-et. A tragikus hír hallatán akkor azonnal megalakult a Petíció a 2013-as karácsonyi Reszkessetek…..
Az MTVA kommunikációs igazgatója szerint szerencsétlen véletlen, hogy a múlt hét pénteki Maradj talpon!-ban Szabó Totya Kristóf azaz az Unicredit reklámarca 3,4 millió forintot nyert. Az esetben rejlő pikantériát a NapiFix írta meg először. "Nincs itt semmiféle…..
SXB 2011.12.14 13:24:21
@SXB: ...és ebből a szempontból lényegtelen hogy van-e szerződése a fickónak az unicredittel, vagy sem, mint reklámarc...
SXB 2011.12.14 14:21:09
@johevi: de ha egyszer a felvétel idején még nem állt szerződésben az mtv az unicredittel, akkor NEM TÖK MINDEGY hogy kivel áll szerződésben a muksó?????
SXB 2011.12.14 14:24:52
@Noname Cowboy: KÖSZI!!!! akkor nem vagyok egyedül akinek ez a sztori világos.:D
"The influence of footwear on the prevalence of flat foot" című tanulmány egybehangzó véleménye, hogy hat éves kor alatt a cipőt viselő fiatalok (3,27%) körében nagyobb gyakorisággal fordul elő lúdtalp, mint a mezítláb (1,75%) élő társaik körében.A vizsgálatot India…..
 ..
SXB 2011.09.03 07:24:02
Sírva vigad a Homár. Ha már senkinek nem lesz nyugdíja, legalább röhögjünk azokon, akik még egy karton sört se bírnak venni a reálhozamukból. László többet biztos nem megy az AXA Magánnyugdíjpénztárhoz, de mi se. Az ilyenektől kellett megvédeni a zemberek nyugdíját:Mi ezúton…..
SXB 2011.08.03 11:43:44
@igazságos: hát van 1-2 tippem, Gyurcsány Ferenc/Hagyó Miklós/Demszky Gábor, de 75% hogy a politikai életben, vagy ahhoz így vagy úgy közel álló személy lehet.
SXB 2011.08.03 12:43:11
@is: ők is kapcsolatban állnak a politikával, nem?
A többszörös Grammy-díjas brit souldívát szombaton találták holtan az észak-londoni Camden kerületben lévő lakásában. A halottkémi vizsgálat nem tárta fel egyértelműen a 27 évesen elhunyt énekesnő halálának közvetlen okát; a toxikológiai eredményre valószínűleg több…..
Na, vajon miről szól az a cikk, ami mellé éppen ezt a fotót választotta a Blikk képszerkesztője? Hernádi Judit együtt ünnepelte új mellimplantátumát VV Évivel és barátnőivel. A Heti hetes állandó szereplője új hobbit talált magának nyárra: apró vitorláshajókat…..
SXB 2011.07.26 21:45:37
@Csigafattyú: hát a zsidozástól egyenes az út a nacizásig... minek felhozni? az, de nem csak zsidók alkoholisták, a kettő nem áll összefüggésben. nem csak a romák lopnak, nem csak fehérek rasszisták, szóval teljesen felesleges ezt felhozni. csak megy a trollkodás, és máris nem a poszt a téma.
SXB 2011.07.26 21:51:09
@hallari: azért erős ez a lefizetéses dolog, van erre bizonyítékod? hamár bíróságról és a jogállamról beszélünk...
SXB 2011.07.26 23:02:04
@toto92: :)
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
SXB 2011.05.26 09:41:50
@Kind of Angel: 1: nem vagyunk haverok és nem is kívánok a társaságodba keveredni.
2: vegyél be nyugtatót légyszi.
3: lehet hogy védőanygal vagy, de nem hiszem hogy a szerző pont a te védelmedre szorulna. neked írtam? nem. akkor nyugodj meg. nem olvasom a blogot, én a műsort nézem, amikor tudom, és nem dőlök ki a meló+gyerek+asszony hármas kihívás után.
nem akarok visszamenni régebbi postokra, nem akarok órákat olvasgatni hogy kitaláljam ki a tököma pókmajom.
tegnap lematradtam, és mivel eléggé felgyorsultak az események, elolvasom mi történt, gugli ezt dobta ki. ezért írtam, tök jó ötlet hogy van ez a blog, de mint írtam, nem akarok órákat olvasgatni, csak meg szeretném tudni, mi történt az aznapi adásban, kb 5-10p alatt. ezért írtam, hogy minimum egy táblázat lehetne hogy pókmajom szerepében gipsz jakab, hogy tudja az egyszeri hülye is.

Amúgy sem értem, miért kell beleszólni mindenbe??? na mindegy. nyugodj meg, hidd el, Sixx nem aludt rosszul a kommentemtől.
SXB 2011.05.26 10:09:33
@Thorwald: ez már rég lejátszott dolog, nem is értem, miért téma ez,

Amúgy én a műsort nézem, és a blogot nem olvasom. a műsort a műsorért nézem, és nem a blog miatt. és nem olvasom a blogot a műsor miatt sem. ennyi, csupőán megszerettem volna tudni hogy hogy volt a tegnapi rész, csak felhúztam magam, hogy nem lehet kipuzzle-zni hogy ki-kicsoda. legalábbis negyed12 fele már nehezebben ment... :S
ennyi, nem én háborúztam, sem veled sem senkivel, elmondtam a véleményem, azt kész. csak vannak itt érzékenyebb lelkűletűek is, ahoyg látom. (ezek azok a személyek, akik mindenbe belekötnek, és minden kisebb rezdülésben keresik a rosszindulatot)
SXB 2011.05.26 10:17:37
@terrortűrő tintatartó: kb az első értelmes komment, köszönöm.
mivel bazi fáradt voltam, nem akartam már megnézni, ennyi, gondoltam itt 10p alatt megleszek.
Az a pilanat még odébb van, amikor hazánk rendőrsége nyugdíjazza az Octaviákat és Focusokat - hisz ez utóbbiak nem is olyan rég érkeztek az állományba - de most fordul elő először, hogy a hazai járőrkocsik egyikéről részletes másolat készül, az ORFK hozzájárulásával,…..
A Reebok EasyTone-t egy sportboltban korábban már felpróbáltam. Akkor azt írtam róla, hogy ez a cipő nem más mint egy nagyon kényelmes, lábrasimuló, klasszikus Reebok, strapabíró anyagokból. Most, az Adidas Budapest Kft. jóvoltából hosszabb távon is tesztelhettem egy fekete-ezüst…..
A négy éves kislányommal olyan szerencsések voltunk hogy kaptunk vip jegyet a Thomas a gőzmozdony előadásra. (http://www.jegyaruhaz.hu/egyeb/335-thomas-es-baratai-a-cirkusz-a-varosba-joen-papp-laszlo-sportarena) Erősen 4 éves korig ajánlott, de ilyen jegyárakkal, senkinek! (A jegyek…..
Százezer dollárra büntették a Ferrarit a hockenheimi csapatutasításos botrány miatt. Ez az összeg azonban „zsebpénz” a Ferrarinak, még messze van a jéghegy csúcsától! Utánanéztünk, mik voltak a legnagyobb és legérdekesebb pénzbüntetések eddig a Formula-1…..
SXB 2010.09.10 10:56:51
@RÁMBÓGECI: miért nem csinálod te akkor? ja, olvasni jó volt azért, nem?
Vége lett a nyárnak és Dávidnak még mindig nem sikerült pótlencséket szereznie Oakleyjához. Lehet, hogy az üzlet új szemüveg vásárlására próbálja ösztönözni naiv ügyfelet telepatikusan:Nyáron vásároltam egy Oakley napszemüveget Németországban. Az én hibámból…..
A Mokkában olyan lehet emelt díjas kérdéseket írni, mint mondjuk a Blikkben minden nap kiszenvedni egy pikáns mondatot a napi csöcs alá. Egyszerűen tűnik, de pár hónap után nagyon idegőrlő lehet. A Tv2 reggeli műsorában ráadásul nehezíti a feladatot, hogy minden nap három…..
SXB 2010.08.25 11:04:05
@inci-finci: itt nem a nőkről van szó! hanem, (elmondom, pedig TE írtad), hogy megadóztatnád a kövéreket, a dohányosokat, az alkoholistákat. a dohánytermékkel még egyet is értek (de nem a haza védelme miatt, hanem mert egy bizonyos értelemben "luxus"termék), de hogy a kövéreket? ez vicc, annak jó, de másnak nem.
a másik pedig az hogy ha komolyan azt gondolod, hogy a sarki zöldséges meg tudja védeni a hazát, akkor szólok, hogy tévedsz.
hadsereg kéne, profi katonákkal. de nincs, ez van. egy olyan ember nem fog harcolni, akinek nem fontos a cél, csak meghal.
nem értek egyet azzal hogy kint vannak a katonáink, mások céljaiért küzdenek, a mi pénzünkből, de ha már lehetősége van és akarja, csinálja. csak ne sírjon mikor seggbelövik, és nem éli túl. rendesen megfizetik ezért!
ahogy a mondás tartja: ne csodálkozzon a kurv@, ha b@sszák!
SXB 2010.08.25 11:10:18
@inci-finci: oké, mégis komolyan gondolod. még jó hogy nem vagy döntéshozó ebben az ügyben. (remélem)
SXB 2010.08.25 11:14:38
@inci-finci: miben hazudtam, mégis? :)
a véleménynyilvánításkor nem lehet hazudni! az nem tény.
a tény hogy nem én vagyok hülye, hanem te, csak nem veszed észre.
ezzel le is zártam a témát, mert veszett fejsze nyele, mert felesleges olyannal vitázni, aki mást nem hallgat meg, csak szajkózza a magáét, mindegy mekkora hülyeség is az.
Belsőség Stig: Nil novi sub sole 2010.08.24 16:30:10
A BBC ügyesen csinálja, ez kétségtelen. Emlékeznek, tavaly is felröppent a hír, hogy a misztikus Stig (az egyik, mert nem hiszem, hogy nincs több belőlük) nem más, mint Ben Collins, természetesen profi autóversenyző. (Mi is megírtuk.)Nos, úgy látszik, mégis lesz valami igazság a…..
Nyilvánosan csak nagyon hülye ellenérveket hangoztatnak. Olyasmiket, amiket már egy öt éves is kapásból meg tud cáfolni. A tradíció például nem érv. Vélemények az azonos című írásunkról...
Íme, az első résztvevő, aki már biztosan harcban van az - LG MINI GD 880 telefonért, - egy 2 személyes Grand stand jegyért a pénteki tréningre a Magyar Nagydíjon, ülőhellyel a super gold tribünön, - vagy a 20 db 2 személyes belépőből egyért az LG F1 kiállításra, ahol -…..
Megbízott a 13 ezer 500 forintos széfben Egy Rendszeres Olvasónk, és hogy, hogy nem, megbánta. A széf ugyanis bármivel kinyitható, ami ki is derült a gyakorlatban. Betörés hajtás után. Több mint egy évvel ezelőtt vásároltam egy értékszéfet, ezt:…..
Az egy dolog, hogy nem szeretjük a buzikat, de azért az ízlésük nem rossz, ugye? :-D Valahogy így gondolkozhattak Toroczkaiék is, akikről tegnap óta kiderült, hogy nem elég hogy egy melegbár mellett nyitnak nemzeti szórakozóhelyet, hanem a legutoljára a május 7.-i Black Bitch…..
2010-ben legyen vége a magyaros panaszkultúrának! nem kell mindig rinyálni, egészséges libidójú ember a budapesti tömegközlekedés szétesésének is tud örülni, ha akar. És T. akar, mert egy csajjal préselték össze. Egy Boldog Ügyfél meglepő vallomása a 139-es buszról, az év…..
SXB 2010.01.04 15:13:14
@Dolce Vita: nem szabad dicsérni őket mert megsértődnek...sajnos ahogy észrevettem ez máshogy működik manapság. vagy velem van a baj, talán...
(vagyis pár éve...mióta házas vaygok, nem csinálok ilyet!)
SXB 2010.01.04 15:23:39
@figyelem: nekem nem sok minden jött be:)
aztán megtaláltam a magam aranyhalát :)
SXB 2010.01.04 15:25:58
@Eric_Cartman: kulabá'-val reggeliztél?:)
E. végtelenül felháborodott azon, hogy december 31-én déli 12 után nem volt egyetlen nyitva tartó posta sem Budapesten. A szakemberek minden érdeklődőt a Thököly út - Amerikai út sarkára irányítottak, ahol a postások a kialakult tömeggel derűsen közölték, hogy zárva vannak.…..
SXB 2010.01.04 14:46:01
@richy0609: hmmm, lehet:) de én a tábla milkát nem feladnám, hanem megenném:D
S. novemberben a Vodafone webshopját választotta, vesztére. Úgy tűnik, nem is az késztette ki annyira, hogy egy hónap alatt sem érkezett meg az ajándékba rendelt telefon, hanem hogy a vodások végig letojták, amikor meg nem, akkor arcátlanul hazudtak neki. Sztori alant. Köszönöm ezt…..
Gábor 4 év után újra moziba indult, de rettenetesen ráfaragott: a Lurdyban többször is eladták az előre megrendelt és egy nappal az előadás előtt átvett helyjegyeit, így egy 9 fős társasággal a maradék helyekre kényszerült ülni. Úgyhogy teljesen érthető, hogy Gábor soha…..