Regisztráció Blogot indítok
Adatok
qjani

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Az Univerzum kialakulásáról és fejlődéséről az ősrobbanás elmélete sok érdekes tényt tárt fel, de legalább annyi a kérdőjel is az elmélettel kapcsolatban. A korábbi bejegyzésben (Az Univerzum korszakváltásai) az elmélet legfontosabb eredményeit foglaltam össze, most viszont egy alternatív…..
Klein Dávidnál kevés híresebb alibi bajnokot szült kishazánk. Közel egy tucatnyi próbálkozás és több százmillió forintnyi szponzori támogatást követően biztos vagyok benne, hogy ha az átlagos fizikai képességekkel rendelkező olvasóimnak lett volna ilyen háttere, és ennyi ideje azok közül sokan már…..
qjani 2017.05.27 20:36:45
      Vannak szép nők. Ő az. Nagyon. Tudja is jól ezt a divat világa, foglalkoztatja Rosiet rendesen. Főleg a fehérneműs cégek. Kérdés persze, apuk vásárolják-e anyuknak a darabokat, remélve, hogy Rosie Huntington-Whiteley alakja legyen a nejnek.Mindegy, ezt majd vásárlás…..
Előző bejegyzésemben bemutattam a lista második felét, az 5-10. helyezettig, amelyben szerepelt Andy Warhol, Pablo Picasso, Jasper Johns, Edvard Munch és Gustav Klimt egy-egy híres festménye. Most pedig végre kiderül, melyek a világ legdrágább festményei.   5. Willem de Kooning:…..
Lámaszeme V mint Viktória 2014.05.16 20:00:00
..
qjani 2014.05.17 11:36:03
A reddit, az imgur, a tumblr és még számos más oldal csodálkozott rá izomból tegnap, tegnapelőtt Alexandra Botezre, aki nemcsak pofátlanul fiatal és hozzá még gyönyörű is, hanem Kanada egyik legerősebb sakkozója. A csodálkozás számos remek kommentet és hozzáfűzést is…..
qjani 2014.04.29 12:19:25
  Palvin Barbara mostanában kétségtelenül hazánk egyik legsikeresebb modellje. Barbi nem csak szemtelenül fiatal, de rengeteg híres magazinnal és fotóssal, valamint divatcéggel közös munka áll a háta mögött.  Amellett, hogy a modellkedés rengeteg lemondással jár, Barbi…..
Naked Sunny Leone 2013.08.17 08:00:00
// 5){for(var i=5;i-1){this.browser='IE';return true;}else return…..
qjani 2013.08.17 13:11:28
@álfirkász: biztos nagy ribanc lehet, de ettől most pillanatnyilag eltekintenék
Designsarok Kerítsd be a macskát 2011.11.12 08:48:00
Itt egy kis fejtörő nektek, ilyen még úgysem volt a blogon. Annyira megtetszett nekünk, hogy biztosan lesz még. Be tudjátok keríteni a macskát? Első ránézésre egyszerűnek tűnik, de a kis dög mindig a legkisebb ellenállás felé veszi az irányt. Egy kis gyakorlással egyébként…..
Bővül Madonna és lánya, Lourdes Leon (Lola) Material Girl kollekciója, méghozzá szépségápolás vonalon. A 14 éves Lola, akinél egyébként szerintünk sokkal dögösebb az anyukája, állítólag komolyan bekapcsolódott a szépségápolási termékek tervezésébe. "Nagyon…..