Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kencsuszí

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hol vannak már azok a szép idők, amikor Bárdos András a stúdióban tette helyre Máté Krisztát, amiért nem mondta elég gyorsan, hogy akkor ki is nyert Borsod-Abaúj-Zemplén megye ötös számú választókerületében. Négy éve még Bárdos saját feleségén demonstrálhatta, hogy ő…..
Úgy látszik még mindig nem ért véget az Aerosmith és Steven Tyler körüli/közötti kavarás, illetve a zenekar (vagy annak menedzsere) már kínjában nem tudja, hogyan kéne minél jobban a felszínen tartani magát. Jelenleg ugyanis az énekes (a képen ő és színésznő lánya, Liv…..
Milyen jó, hogy ömlenek folyamatosan a bulvárhírek, így az ember időnként előszedi egy-egy celeb, vagy televíziós személyiség korábbi nyilatkozatait, idézi, és még kommentálni sem kell, magáért beszél.De kezdjük először egy olyan hírrel, ami frissnek ugyan nem friss, viszont…..
kencsuszí 2010.01.19 13:25:28
@Mitya Ivanov: az a helyzet, hogy a FEM3 már ott van a kínálatban, hogy rohadjanak meg, pont a T-csoportnál... az igényesebb adókat szépen kiemelgetik a csomagból, az ilyen igénytelen, felszínes agymérgeket meg tolják az arcunkba.

amúgy én nem sokat tudok erről a lányról, a képek alapján ehető... Az viszont mindig gyanús volt, ha valakinek fontos az, hogy "ismert" legyen. nem érzem kiemelkedő teljesítménynek azt, ha valaki híreket olvasgat meg butaságokat nyilatkozgat éveken át - úgy látszik, egy női TV-nek ez bőségesen elegendő életmű - és még csodálkoznak rajta, ha dúlnak az előítéletek (az én kommentemben is)
Az Európai Unió egyik első, 2010-es döntése roppant kellemetlen meglepetéssel szolgált a magyar politikusoknak. Az Unió bejelentette ugyanis, hogy Magyarországnak 2010. május végéig fel kell szednie összes autópályáját. Mindezt azzal indokolják, hogy a magyar autópályák a…..
Ha lenne a képzeletbeli ZS panteonnak egy trónterme annak a közepén biztos Chuck Norris ülne. Eljött hát az idő , hogy tisztelegjünk a ZS világ egyik legnagyobb sztárjának. Hősünk a közvélekedéssel ellentétben nem a roswelli ufók DNS-ből jött létre amit kereszteztek egy…..
  Az Urbanista már többet foglalkozott a kocsmabezárásokkal és nyitvatartás-korlátozásokkal, mint a chicagói rendőrség a 20-as években. Azt hittem, már nem is kerül többet elő a téma, erre tessék, mit talált Zöld Citrom olvasónk: Michelle Wild népszerűsíti a terézvárosi…..
kencsuszí 2009.12.19 18:23:14
ezt az undorító képmutatást!! a cikkben mindenkit felsoroltak a képről, kivéve ezt a szerencsétlen Michelle Wild-ot. mindenkinél kint van az is, hogy miről ismerhetjük, foglalkozás vagy ilyesmi, még olyan is van, hogy "életművész", egyedül a pornós csajnál nincs semmi. nem őt sajnálom, szerintem nem kellene kampányolni vele, de ha szégyellik, akkor mi a bánat f@száért tették ki a képre.
gyűlölöm az ocsmány képmutatást, ami ezeket a politika-közeli "civil kezdeményezéseket" jellemzi mind helyi, mind országos szinten. dugjunk is, de maradjunk szűzek is. Tegyük ki a Michelle-t de süssük már le a szemünket, hogy mivel is foglalkozik.
megint azt érzem, hogy hülyének néznek baszki.
kencsuszí 2009.11.29 16:23:21
@anonima79: a nickname azt súgja, hogy ez a komment egy hölgytől érkezett... a bejegyzés tartalma pedig egyértelművé teszi :)
lehet, hogy neked nem jön be a kis Koharu, nekünk viszont annál inkább...
A wurlitzer is sír, hogy vége a Slágernek, a dalok egymásba kapaszkodva, fülhallgatóra szorított kézzel süvöltik a búcsú fájdalmas slágerét. Ilyenkor jó zenei szerkesztőnek lenni, falhoz csapkodni dühösen a műkönnyel teli ampullákat, amiket csak óvatosan adagol egyébként egy…..
kencsuszí 2009.11.19 01:23:53
@uto pista:
márpedig sztem is yerko-nál a pont - bár a magyar zenéket illetően nem vagyok ilyen kritikus.
ocsmány volt ez az eljárás, és az a tény, hogy 12 éve is ocsmány volt, vagy hogy ez itt a norma, még nem ok arra, hogy örüljek neki. ezt a két rádiót tényleg sokan hallgatták, feltehetően azért, mert örömet okozott nekik - őket most szembecsulázták rendesen. biztos nem halnak bele, de ez olyan jó dolog lenne? akik meg eddig sem hallgatták, mert másra buktak, azok meg mit fikáznak?
SLÁGER rádiónak hívták az adót, mit gondoltok miért? azért baszki, mert nem polkát nyomattak egész nap, altert meg hip-hopot, hanem tizen-huszonéves slágereket. aki meg unta ezt, az átkapcsolt máshová.
azt sem szeretem ha csendben hülyének néznek, de hogy ilyen arcátlanul az ember pofájába dörgölik, hogy le vagy te szarva... ez bicskanyitogató
Természetesen óriási botrányt kavart egy újabb kikerült szexvideó <ásít>. Tudjátok, az a kibaszott ingerküszöbötök már olyan szinten van, hogy ezúttal egy hármast kellett release-elni, ezen még megakad az a sokat látott szemetek. A videóban a japán Miss Universe, és a…..
kencsuszí 2009.11.17 23:08:16
@szexicica:
minek árulod el? ki kérdezte?

naná, hogy szolidalitás!!!
Nem hiszem, hogy lenne bárki is, aki ne futott volna bele abba a hétvégi hírbe, hogy atyánk, Bud Spencer október 31-én volt 80 éves. Eszméletlenül jó húzás a Kossuth adótól, hogy ebből az alkalomból exkluzív interjút készített az öreg pofozógéppel. Eleve örültünk,…..
Még soha nem volt ilyen rossz főműsoridős nézettsége a Tv2-nek, mint szombat este. Még akkor sem, amikor megbukott a Big Brother 2. Sőt akkor sem, amikor megbukott az XXL, vagy a Sztárral szemben. Még akkor sem, amikor elhasalt a Buzera. És még akkor sem, amikor le kellett venni a…..
kencsuszí 2009.11.02 16:56:03
@Macko: nagyon egyetértek!!! már kb egy éve feltűnt, hogy a TV2 minden melléfogása óriási hír, ezzel szemben az RTLKlub-ról egyetlen ilyen postra emlékszem, nincs kardcsörtetés, ha valamelyik műsoruk becsődöl. nem hiszem, hogy a TV2-n kb húsz műsor bukott meg, miközben az RTL-en csak egy - ha ez tényleg így lenne, a TV2 már bezárt volna. nem jó ez így...

oké, véletlenszerű volt a mintavétel (hiszen nem nézem meg félóránként az indexet), de gyanítom, hogy nem kevésbé pontos, mind a nézettségi mérések :)
Tulajdonképpen hiányozni fog Verebes István, ahogy két tuja mögül szuszogva kérdez valamit, hogy aztán meg is válaszolja. Vagy Lakat T Károly, ahogy gyöngyöző homlokkal szerelmet vall Szekeres Imrének egy irdatlan méretű plazmatévé árnyékában. A Napkelte a rendszerváltás…..