Regisztráció Blogot indítok
Adatok
panic_button

0 bejegyzést írt és 570 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Élő adás­ban ment egy­más­nak Sarka Kata és Bá­lint An­tó­nia - írja a jobboldal kicsi, savanyú Blikkje, a Ripost.hu, és a hírt persze azóta már átvette az igazi Blikk…..
Béla megbolondult. Jó, mindig is egy kis troll volt, ha valaki kérdezett tőle valamit, akkor csak odavetett valamit, a tanárok sem nagyon mertek rászólni, mert az alapítványi iskolát tulajdonképpen az apja pénze…..
panic_button 2015.08.05 10:40:06
@jobbdemokrata: na mivan, megjött a köztévé is?
Subba Sanyika Sapkában rappel! 2015.06.15 23:21:01
A flow kicsinál, mint a 9 mm-es golyók Notoriost.  ..
Ezek szerint még lehet ezt fokozni. A TV2 először leadta azt a hírhedt jelenetet, amiben az Éden Hotelben Gábor szexre próbálja kényszeríteni Nórit, majd a csatorna kiadott egy hivatalos közlemény, ami szerint nem történt erőszak, hiszen azt azonnal megakadályozták volna, majd…..
Borzasztóan örültünk az újabb orbáni cukiság kampánynak, amely most a Story Magazinban jelent meg. Mi azonban azt szeretnénk tudni, hol a lé? És mennyit tetszettek ellopni a közösból, amíg a saját lábunkra nem állt az egész família. Fontos és hasznos volt ez a színes-szagos…..
panic_button 2015.04.24 17:34:53
Amikor Carlito meglátta a kék órát a tengerpart fekete homokjában, tudta, hogy haza fogja vinni. Nagy, drága óra volt, vagyis annak tűnt, Carlito kilenc éves korára már elég gazdag turistát látott ahhoz, hogy tudja: minél nagyobb, annál drágább. Ez meg egy bazinagy óra volt,…..
A kommentelők kértek, a kommentelők kapnak: így láttuk mi a VV7-et, szigorúan szubjektíven, szókimondón, magunkat nem visszafogva, de senkit nem derogálva, dehonesztálva, degradálva úgymond. Ennyi meg egy bambi. Zaphodbb Nem láttam minden VV szériát, így például az Aurelióssal…..
Gólem zöld Tommy Hilfiger-ingben és kicsit hipófoltos(?) farmerban áll a villa előtt, az ízületek recsegve tiltakoznak minden mozdulat ellen, ma este fordulat gyön, mondja bárgyú vigyorral, bár lehet ez nála a természetes arckifejezés, az eddigiekből erre következtetek, ilyen fej…..
Új csatornán, új műsorvezetővel, új idősávban indult el tegnap az Éden Hotel, az a reality, amivel a TV2 nagyobb kockázatot vállal, mintha Kárász Róbert főszereplésével mutatna be egy vígjátéksorozatot. A maratoni műsorfolyam heti öt hétköznap jelentkezik majd, ha minden…..
panic_button 2015.02.24 10:59:24
@szebeee: +1, az Éden hotel nem one man show, itt a műsorvezető elmondja a szöveget és jól néz ki, más dolga nem nagyon van, erre pedig a T69-es tökéletes választás. jó volt a hogyvoltok elején megnézni, hogy épp melyik melle állt jobban.
panic_button 2015.02.24 12:04:57
@AndrewBoy: Milyen jó példa, ha azt látod bármelyik bulvárlapban vagy a tévében, hogy nesze, 30 milliót kaszált ez a "gólem" az éden hotellel. Pedig valószínűleg három számot nem tud összeadni, a peres ügyéről a régi focicsapatával ne is beszéljünk, hogy ott vajon mi történt.
Én elvégeztem az egyetemet, becsületesen dolgozom, mégis 30 millió forintot egy élet alatt nem fogok megkeresni, ha csak erre építenék.

Erre itt a példa, hogy egy ilyen emberi hulladék meg a szemedbe nevet, hogy ő ennyit basz ki az ablakon hetente, na és erről szól a mai tévé műsorok egy jó nagy része.

Egyetértek, hogy erősen megváltoztak az értékrendek pár év alatt, nemrég voltam tizenéves, de akkor még nem ez folyt mindenhonnan.
30 millió forintos álomfizetést vehet fel Berki Krisztián az Éden Hotelért – értesült a Blikk. A bulvárlap úgy tudja, a vasalt heréjű egykori Fradi-vezér november elején utazott a Tv2 stábjával Costa Ricába, ahol három hónapot töltött el a Viasattól átvett…..
Az AMC február 26-án, az amerikai premier után két héttel hozzánk is elhozza a Breaking Bad kvázi előzménysorozatát, a Better Call Sault, egyszerre szinkronos és eredeti hangos/feliratos verzióban. Az első részt február 26-án este 10-től láthatjuk, a többi rész dettó…..
Önnek is van egy története? Kirúgták, megalázták, vagy az 50. interjún is elutasítottak? Zaklatja a főnöke, esetleg az alkalmazottaival akadtak problémák? Írjon nekünk! munkahelyiterror@gmail.com   Kedves Mt blog! Álláskeresés ügyben írok nektek és jól kipanaszkodom…..
Megrázó és megosztó epizódba torkollt ez a félévadzáró. A történések ismeretében most egy rendhagyó, már-már lelkizős, de leginkább picsogós hogyvolt fog következni, ha már a készítók ilyen csúnyán beleszartak ártatlan kis lelkivilágunkba...
panic_button 2014.12.02 15:08:17
@Jimbo75: lehet jobbat írni, hajrá.
Az RTL II trashrealityje tegnap nagyot ugrott, mint a bekokózott kisnyuszi, és 7,9 százalékos közönségarányt ért a kereskedelmi célcsoportban. Tényleg csak a vicc kedvéért, de a TV2-n 22:00 és 23:00 között a Tények 9,2-es, Hajú Péter Frizbije 10,7-es közönségaránnyal futott,…..
panic_button 2014.11.21 10:29:29
@sixx: kár vele foglalkozni, egy újabb hülye troll
Balázsék hatalmas konfliktusokat ígérnek a mai műsorra, de mivel az asztalon kolbászoló albínó sün megacuki, én erre most annyira nem figyeltem oda. Ezek után viszont az évad során talán először látunk olyan képsorokat, hogy a lakók a táborban alszanak, és most is csak azért,…..
Kár is minden szóért, ha itt van minden Megyei kórház, Ungvárvacsora: “tejbezabkása (Reggelire ugyanez szokott lenni, köles-variációban.)”ebéd: “ismeretlen eredetű leves néhány kocka krumplival, grecska (tatárka) kása tojással, néha virslivel. A sós uborka nem…..
Tegnap volt egy kis összejövetel a belvárosban, biztos a kedves olvasó is találkozott már vele, ha más nem Facebookon vagy Tumblren vagy akár a Magyar Nemzet címlapján is, elég nagy hepaj volt, vonultak tízezren, meg lóbáltunk telefont, illetve néha olyanokat skandált a tömeg,…..
Elkezdődött a messiásként várt negyedik etap. Kicsit megváltozott a műsorstrúktúra: egy napos delay-jel adják le az eseményeket, de a felkonfok továbbra is élőben mennek, plusz VV Éva, Gyémánt Aleska, Bunyós Pityu, Bárdos Bandi és Puskás Peti (meg még pár számomra abszolút…..
Ennél jobb hírre nem is számítok ma, de komolyan: egyik kedvenc színészem, az Elit alakulatból, a Life-ból és a Homelandből (is) ismert Damian Lewis ismét sorozatozna, ráadásul megint a Showtime-nál, ÉS még ha ez nem lenne elég, kedvenc karakterszínészem, Paul Giamatti is ott…..
panic_button 2014.10.28 11:57:46
Bravó. ..
panic_button 2014.10.28 11:55:32
@valtine: ezért a kommentért megérte ma felkelned!
Szegény György fullasztó története akár az Ablak szerkesztőségénél is landolhatott volna a 80-as években. Persze minden gép elromolhat, mindenki hibázhat, egy ügyfélszolgálatosnak is lehet rossz napja, de a minimum 30 napos kivizsgálásra, az addig vegyél másik bérletet…..
"Reptéren elveszett bőrönd, megrongálódott csomagok? Mit tehet? - így kezdődött a Nemzeti Fogyvédő Hatóság múlt pénteki hírlevele, amire csakis isten pajkosan integerő ujjaként tudtam tekinteni, mivel épp akkor csuktam be a beszámolót, ami Noémi durván megalázott és…..
panic_button 2014.10.18 17:50:11
Subba Next level maszturbátor 2014.10.02 11:00:00
Új generációs rittyó-kinyerő. Figy, én azt mondom kell. ..
panic_button 2014.10.03 17:45:55
Idei eddigi legnagyobb sikerélményünk: hosszú előkészítő munka után végre nyilatkozott blogunknak a nemzeti együttműködés rendszerének féltve őrzött kincse, legfőbb támasza, a tények semmibe vételének koronázatlan királya, a magát a szükséges pillanatokban korlátlanul…..
panic_button 2014.10.01 15:15:58