Regisztráció Blogot indítok
Adatok
facsa001

94 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A „Reggeli banánkúra” valószínűleg a világ legegyszerűbben betartható fogyókúrája, melyről azt állítják, hogy gyorsan, erőfeszítés nélkül lehet tőle fogyni. A fogyókúra hatalmas népszerűségnek örvend Japánban. A szigetországban hiába növelte az egyik nagy…..
Az alábbi diéta könnyen betartható és változatos. Segíthet leállni a nagy falós napokról és egy rendszert vihetünk az életünkbe! Ne feledje sportolás nélkül ez sem működik! Első napReggeli: felkelés után fél órával 1 szelet barna kenyér, 1 szelet sovány,…..
Ha gyorsan szeretne megszabadulni néhány kilótól próbálja ki a legújabb fogyókúrás levest. Ezzel a paradicsomlevessel három nap alatt két kilót fogyhat. Ha többet szeretne leadni, a diétát egy hétig is csinálhatja. Elkészítése (három napra elegendő) 3 evőkanál…..
Fogyjunk paleo diétával, előzzük meg a betegségeket és gyógyuljunk! A paleo diéta leginkább étrend, mintsem fogyókúra, mégis sokan a fogyás miatt kezdik el. Valóban, aki áttér a paleo diétára, jelentős súlyvesztésről számol be, mert a szénhidrátok teljes száműzése…..
Dr Lyons alkalmazta kung-fu versenyző korában, elhihetjük neki, hogy a leírtak szerint 8 héten át megtartott diéta nem csupán a zsírfeleslegtől szabadítja meg biztonságosan az embert, hanem kellõen formáz is.Dr Lyons alkalmazta kung-fu versenyző korában, elhihetjük neki, hogy a…..
Az amerikai dr. Andrew Weil kidolgozott egy életerőt serkentő programot - nem diétát! -, amelyet ha hat héten át alkalmazunk, nem csak fitté, de karcsúvá is válhatunk.Dr. Weil, aki a híres Harvard Egyetemen diplomázott, programjában azt tartja a legfontosabbnak, hogy szervezetünk…..
Itt a nyári fogyileves!Paradicsom, paprika, cukkini. A nyár zöldségei tele vannak vitaminnal és ásványi anyagokkal. Fokozzák a zsírégetést, így fogyasztanak. Ezekből többet is ehet. Zöldborsó, paprika, paradicsom, cukkini, hagyma, padlizsán, tök, patiszon, uborka, spenót, sóska,…..
Jorge Cruise, fitness újságíró megalkotta a 3 órás diétát. Az ő véleménye szerint az étkezéseknél nem az számít, hogy mennyi kalóriát, vagy szénhidrátot tartalmaznak, hanem az étkezések időzítése. A három időzítésialapszabály: - Felkelés után 1 órán belül…..
Azt adom! Rap zene kocsiban 2011.04.26 12:23:19
Kalória táblázat - Tápanyag táblázatÉlelmiszerek kalória, szénhidrát, fehérje, zsír és rost tartalmaAz alábbi tápanyag táblázat a következő kategóriákban tartalmazza az élelmiszerek kalória, fehérje, szénhidrát, zsír és rost tartalmát: • gabona•…..
facsa001 2011.04.04 21:25:05
@zxn: köszi, valamiért az admin felületen elcsúszott, de most visszaállítottam!
var gaJsHost = (("https:" == document.location.protocol) ? "https://ssl." : "http://www."); document.write(unescape("%3Cscript src='" + gaJsHost + "google-analytics.com/ga.js' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E")); try { var pageTracker =…..
facsa001 2011.02.24 20:08:17
A Pritkin névvel fémjelzett diéta egy újabb, nagy bevételeket remélő próbálkozás, mely ha jobban átgondoljuk, tulajdonképpen semmi újat nem mutat. Nincs új a nap alatt, a spanyol viaszt nem lehet újból feltalálni. Már rég jól tudjuk, mitől és hogyan lehet lefogyni, nincsenek…..
A felerősítő – vagy idegen szóval: roboráló diéta annyit jelent, hogy a rossz állapotban lévő, leromlott, akár hosszabb ideig betegeskedő személynek egy olyan étrendet állítunk össze, amelytől megerősödik és gyorsabban felépül. Alkalmazható például egy olyan…..
A cukorbetegség röviden megfogalmazva, a cukorháztartás felborulását jelenti, mely a megfelelő diétát betartva hatékonyan és tünetmentesen tartható, továbbá a szövődmények megelőzhetőek. Az inzulint a hasnyálmirigy termeli. Funkciója szerint a vérben lévő cukor mennyiséget…..
Dr. Pierre Dukan eredetileg neurológus volt. Harmincöt éve váltott szakterületet, amikor egy barátja diétás tanácsot kért tőle. A barátnak egyetlen kikötése volt: ne kelljen a húst kihagynia étrendjéből. Dr. Dukan azt javasolta, öt napon keresztül csak fehérjét fogyasszon, és…..
A Demis-féle diéta arra az elméletre épít, hogy a különféle élelmiszereket egy adott étkezésnél lehetőleg ne nagyon keverjük egymással, hanem bizonyos kombinációkat részesítsünk előnyben.  Tovább a cikkhez..
Valójában nem diéta a Forking-módszer, hiszen nincsenek receptjei, szabályai, nem tilt semmit, még a kalóriákat sem kell számolni. Játékos és könnyű mód viszont a fogyásra. Nem kell hozzá más, mint egy kés, egy villa és egy kanál, ám ezeket megfelelően kell tudni használni.…..
Nem ma született okosságról van szó. 1945-ben egy táplálkozás kutató amerikai orvos, Ancel Keys, tanulmányozta a Salerno környéki taplálkozási szokásokat, ahol a  sziv és  érrendszeri  megbetegedések száma elenyeszőnek bizonyult az Egyesült Államokban vizsgált…..
A francia nők eleganciáját és karcsúságát mindenki irigyli szerte a világon. De vajon minek köszönhetik tökéletes alakjukat. Pusztán genetika lenne, vagy van valamilyen titkuk?Ez a francia dietetikusok által összeállított étrend arra épül, hogy olyan ételeket fogyasszunk, melyek…..
A 21-napos program hivatalosan heti 1 kg fogyást ígér, ám ennél sok esetben jóval többet eredményez. Ez attól is függ, mennyi súlyfelesleggel rendelkezel, milyen régóta táplálkozol helytelenül, hányszor zavartad meg a szervezeted egyensúlyát nagyobb hízás-fogyással,…..
A Hay féle diétát a 20. század elején dr. Howard Hay amerikai orvos fejlesztette ki. A Hay féle táplálkozási koncepció alapját az általa felállított ún. „kémiai emésztési szabályok” alkotják, melyek szerint fehérje és szénhidrát emésztése az emésztési…..