Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pocket Monster

133 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
El sem hiszem!! Három év után előkerültem és újra írok... mert íni jó!! Hurrá!! :) Aki örül, hogy még élek és itt vagyok, az igyon a kedvemért egy jó bort vagy sört vagy pálinkát. :) És kedves egészségére!!!!..
 “Fura dolog ez a hiányérzet. A legváratlanabb időben jelentkezik, képtelen helyzetekben. Betöri az ajtót. Nem kopogtat, nem kérdezi, hogy alkalmas-e , és a legfontosabbat is elfelejti, hogy fel vagyok-e rá készülve. Csak jön és beköltözik a lelkembe. Próbálom nem…..
Megmagyarázni sem kell, hogy miért szeretem, vagy miért olyan csodálatos és gyönyörűségesen szépséges emlék, mind a mai napig ez a vers. Örökérvényű, kimondott, kimondatlan és kimondhatatlan, nagy igazság!!! Remekmű...  Annak idején, olyan nagyon megtanultam .....…..
 Egy régi, kedvenc és kedves kis dalocska ebben a furi időben! :DNincs megírva az sehol, hogy miden menjen így tovább, Nincs megírva az sehol, hogy én nem veszthetek csatát. Volt valóban néhány szép napom, De lesz egy kedves búcsúmondatom, És ha így igaz, Hát nincsen…..
Az embernek nevetni kell a fájó dolgokat, mert másképp oda az ép ész, és az őrületbe hajtja az embert a világ. /Ken Kesey/ Boldogok, akik megbecsülik a mosolyt és elfelejtik a fintort, mert útjuk napfényes lesz. /Gyökössy Endre/ Milyen kivételes ajándék a mosoly! Hiszen…..
 Az élet során bekövetkező pozitív változás kiindulópontját mindenki önmagában hordozza. Boldogulásunk titka abban rejlik, hogy miképpen bánunk értelmünkkel, érzelmeinkkel és tudatunkkal. /Erhard F. Freitag/ Ne a változástól, az állandóságtól félj!…..
Az a baj, hogy néha egy-egy idézet, mások által már előttünk elmondott nagy szavak tökéletesen megfogalmazzák a bennünk lévő érzéseket. Mintha mi magunk mondtuk volna, vagy csak mondanánk. Akkor is, ha nem tudunk olyan szép és nagy szavakat használni, vagy egyáltalán nem is…..
 “Megbocsátottam a megbocsáthatatlant, megpróbáltam pótolni nélkülözhetetlen embereket és elfeledni az elfelejthetetleneket. Sokszor cselekedtem indulatból. Okoztam csalódást és csalódtam olyanokban, akiktől sosem vártam volna.Öleltem, hogy védelmet nyújtsak, és…..
Azzá válok! Az leszek, mert igazából az is voltam mindig! Csak valahogy nem vettem észre, nem láttam, nem éreztem. Talán mert elnyomták bennem ezt az érzést, ezt a tulajdonságot. Elnyomták, hogy ne legyek, ne akarjak lenni! Sem önmagam, se semmi! Közben meg szépen lassan elvettek…..
Torkig vagyok már!! Ahogy a címhez hasonlóan az a bizonyos dal is mondja. Bár nem pont így van, nekem most mégis megfelel!! Ébren vagyok... Most! Ilyen későn, vagy korán és blogot írok... Nem, nincs semmi bajom. Nem vagyok beteg. Csak mostanában valahogy ébren tart valami.. Egy…..
Az élet egyetlen - ezért vedd komolyan! Az élet szép - csodáld meg! Az élet boldogság - ízleld! Az élet álom - tedd valósággá! Az élet kihívás - fogadd el! Az élet kötelesség - teljesítsd! Az élet játék - játszd! Az élet vagyon - használd fel! Az élet szeretet - add át…..
Talán nem véletlenül kezdünk el rajongani valakiért... alapból nincs véletlen. :D De úgy értem valamiért pont azért a személyért rajongunk akiért..., ennek van valami fontos oka, miértje, megmagyarázhatatlan akármicsodája. Talán fontos nekünk, előző életünkből, vagy az…..
Volt egy kis érzelmem, amit éreztem egy bizonyos személy iránt, de már nem érdekel… Egyik sem. Sem az érzelmem, sem az a bizonyos személy. Talán azért mert megtudtam pár dolgot... Hogy kikkel és hogyan tölti az idejét, mit csinált az alatt az idő alatt, amíg én halálra…..
Próbálok nem gondolni sok mindenre mostanában. No, nem úgy hogy arra gondolok, hogy ne gondoljak bizonyos dolgokra, hanem terelem a figyelmemet és igyekszem azokkal az emberekkel és dolgokkal foglalkozni, akik, és amik sokat jelentenek. Bevallom, nem sok ilyen van… Egy időben volt, de…..
Tisztelt Hölgyem/Uram!Ezúton szeretném a www.csakviccbőladunkfelálláshirdetést.hu internetes oldalon állatkerti betanított munkás munkakörben meghirdetett állásukat megpályázni.Mint ahogy az önéletrajzomból is kitűnik, dolgoztam már állatkertben és étkeztetési tapasztalataim…..
A BOLT az Univerzum egyetlen vezető kereskedelmi vállalkozásaként 799 galaxisban 4489995764 hipermarketet üzemeltet. Magyarországon sikeresen működteti az összes áruházát.Lendületes haladásunk biztosításához munkatársat keresünk bárhová, az alábbi pozicíó…..
Vannak dalok, amik egy időben nagyon sokat jelentenek az embernek. Aztán évekkel később, mikor újra meghallja hasonló érzések törnek fel belőle, mint annak idején. Ma az egyik oldalon választható dalnak kiadta a rendszer a Generál lírai dalát, amit már nagyon régen nem hallgattam…..
Milyen kár hogy előttem már régen megírtak sok mindent a nagyok. Nekem lassan elég lesz csak azt mondani, hogy: igen, ez is én vagyok… vagy: persze, nekem is ez a gondolat született meg a fejemben ezzel meg ezzel kapcsolatban. Szeretnék visszamenni az időben, hogy megírjak sok…..
Majd egyszer elmúlik minden, aminek el kell múlnia! És nem lesz semmi, aminek nem kéne lennie... Elmúlik minden, ahogy kezdődött. Igen, pont úgy. Olyan hirtelen és meglepő módon, hurrikán szerűen, vérnélkül, fájdalommentesen... Elmúlik.... Isten bizony... Szokott így történni!!!…..
Ma aggresszív ihatnékom támadt! :D Nem tudom miért, mitől.... csak egyszerűen inni akartam!!! Természetesen alkoholt! Vodkát! Vagy pálinkát!!! Vagy vodkát pálinkával! :D:D:D:D Fatert is megünnepeltük ma, rendesen, és bevallom egy kicsit bebaszcsiztam!! :D:D:D És akkor…..
Nos, tessék!! Mondd!! Komolyan, őszintén!!!! Mi a bajod velem? Az mindegy, hogy nekem van veled, meg a kapcsolataiddal, de előbb a te okaidat szeretném hallani!!! Jogom van tudni!! Hogy??? Milyen jogom van?? A vállonharapás joga kérem szépen!! Igen!! Az!! Mert hát tetszik tudni, az úgy…..
Elterveztük Z-vel, hogy ezt a nyarat együtt töltjük, messze innen. Valahol valamelyik fesztiválon, vagy kerti partin vagy bárhol, csak ne otthon!! El is kezdtük, rendesen… becsületesen!!! KOMOLYAN!! XD Ilyen tábor, olyan koncert, amolyan meccs, szülinap, meg a társai! A házi…..
Az én nyár éjszakám is furcsa volt... Néhol hallottam a dühödt angyalokat, az ördögök arcát is láttam, melyet néha kezeik takarták el. Voltak élet-halálkérdések, arra válaszok, nagy zokogások, ölelések, és legalább száz ifjú bomolt... És igen, csörtettek a senkik....…..
A világ legtermészetesebb dolga gondolni azokra, akiket mindennél jobban szeretünk, akkor is, ha már nincsenek velünk. Ha már messze járnak, valahol a fények között, egy másik világban, ahova még mi nem tartozunk. A világon a legtermészetesebb dolga érezni, hogy tartozunk valakihez,…..
 Az embernek minden időben kötelességtudónak kell lennie szüleivel, nehogy haláluk után megbánja, hogy nem tett sokkal többet értük. Boldog születésnapot kívánok az én drága, egyetlen és csodálatos, sosem öregedő anyukámnak!!!!!  ..