Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mr MAC

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Értem én, hogy nem kellene csodálkozni, meg hónapok óta ez van, meg mit várok a TV2-től. Ez mind megvan és sajnos le is gyalulta az agyamat. Mert most őszintén, írjuk tele az indexet vagy a c:c-t azzal, hogy a lakájmédia valamelyik nyúlványa megint szándékosan, aljas, előre megfontolt szándékból…..
Gulyás Gergely nagy ívben ejtett egy barnát az alaptörvényre, a vallásszabadságra és általában az állampolgári jogokra. Mindehhez persze lelkesen helyeselt a fidesznyilk bértollnok Bayer Zsolt. Szabadságjogok? Minek az?..
Mr MAC 2017.11.05 10:05:49
@Brix: "A biztonsághoz való alapjog felülír mindent, főleg az idegen emberek el nem ismert vallásának gyakorlását!" Tévedni tetszik. A szabadság az az alapjog, ami mindent felül ír. Továbbá a "a lakosság 95%-a egyetért az illegális migráció és az invazív vallások visszaszorításával..." ez az adat honnan való? Kérnénk pontos forrásmegjelölést. Köszönöm.
Disclaimer: ez a poszt egy ideig volt már kint a blogon, múlt pénteken, mert nem tudtam, hogy a múlt heti epizód az ünnep miatt nem került adásba. Bocsesz :( Van egy kis restanciám az előző heti szeánszból, tudjuk le gyorsan: kimaradt a posztból, hogy volt egy beszélgetés Pumped meg az egyik…..
A napokban egy pofás képregény landolt a szerkesztőség postaládájában: Guy Hasson és Elekes Áron Wynter című cyberpunk sci-fije, amiről azért nem a Könyvesblogon írunk, mert a füzetecske valójában egy digitális formátumban megjelent képregény félig angol, félig magyar…..
Mr MAC 2014.02.28 21:07:10
@WérMiki: Tényleg nem értem a diszkriminációt.
Miért zavar, hogy az indexnél zsidók, buzik dolgoznak, írnak. Nem vagyok se zsidó, se cigány, se náci, se buzi. De attól, hogy azok, létrehoz(hat)nak jó dolgokat. Mint ahogy meg is teszik. Csinálj te is ilyet, irj róla, és utána kritizálj másokat.
És ha nem vagy kibékülve egyik ember típussal sem, akkor miért is olvasol el akár egyetlenegy cikket is az oldalról???
Újabb pofon a francia járműgyártónak. Nem elég, hogy súlyos problémák adódtak a budapesti új metrószerelvények körül és nemrég hazai terepen veszített egy villamostrenderen, most újabb presztízsveszteség érte az Alstomot. A Csalagútban jelenleg egyedüliként az Eurostar…..
A térfigyelő kamerákat annak ellenére hasznos dolognak tartom, hogy sok jogvédő tiltakozik ellenük. Közterületen igenis legyen minél több, ott nem avatkoznak bele velük senki magánszférájába. Aggódjon miattuk az, akinek van rá oka. Talán Ádám ügyét se zárták volna le ilyen…..
Mr MAC 2010.09.19 16:07:29
@horex:
De, ebben az esetben nem fizet a biztosító, sem a MABISZ mert nincs meg a károkozó és nem is lesz meg (úgye a rendörség lezárta az ügyet, mert nem azonosítható a károkozó).
Abban az esetben, ha beazonosítható a károkozó akkor fizet a MABISZ, amit a károkozó jármű tulajdonosának kell zsebből kifizetnie. Ugyanis a kötelező felelőség biztosítás csak és kizárólag üzemelő MOTORÚ gépjárművek káreseményekor téríti meg a kárt. Itt viszont az egyik állt, ezért ez kilőve. (Ugyanakkor, ha becsületes és nem matt részeg elkövetőről lenne szó, meg lehetett volna oldani, hogy a másik ne járjon ilyen rosszul).