Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pogacsa

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A felszabadítás teológiája kapcsán sok szó esik a mozgalom és az egyházi tanítóhivatal kapcsolatáról. Ebben az összefüggésben fontos jeleznem, hogy ez a viszony az utóbbi évtizedekben jelentős átalakuláson esett át. A hivatalos katolikus egyházi tanítás a felszabadítás teológiája megítélését…..
Ide gyűjtjük azokat a magyar filmeket, amiket szívesen megnéznétek. Kommentben írjátok be a címét vagy az IMDB-linkjét, és a legnépszerűbbekre ráindulunk, mint egy drótszőrű tacskó...
Sziasztok! A május végi hosszúhétvégén kempingezni mentünk Kelet-Angliába (Norfolk, Suffolk, és Essex)! Szombat délelőtt indultunk, és első megállónk King's Lynn volt. Itt körbesétáltunk a városkában, lefotóztuk a Guildhall-t (négyszáz éves városháza) és a templomot. King's Lynn után észak felé…..
Helló! Múlt hét szombaton pihenős-kimozdulós napot tartottunk, és ennek keretén belül elautóztunk a 15 km-re levő Woburn környékére, ahol a térkép szerint erdőségek vannak. Szerencsére ez tényleg így is volt ;) Az erdő területén található egy vas-kori földvár, amiről ha előre nem tudunk, talán…..
A kormány által közzétett 2015 évi terv igen fontos, kiemelt, hangsúlyos eleme a következő: "Alcohol Duty  1.115 The government is committed to helping pubs. Building on the steps the government has already taken, Budget 2015 announces that, for the third year in a row, the tax on a typical pint…..
Pogacsa 2015.04.13 22:24:34
Helló! Mai nap volt Milton Keynes-ben futóverseny, amire Andris is benevezett. Elsőre most 5 km-t futott, de azt mondta, hogy a következőn már a 10 km-es távot szeretné lefutni.  Készítettem pár képet Róla: Lelkesen a Startnál   Start!   Finish   Éremmel :D   Üdv, :) Lili..
Pogacsa 2015.03.29 21:54:22
Igen, ezt mind megettük....:) A sok szöveg helyett beszéljenek a képek. A poén kedéért nem árulom el mi van a képeken - remélem némelyikük azért felismerhető... 1) a) Guiness sör                 b) Gombás omlett                 c) Muszaka   2) a) Indiai tikka-masala             b)…..
Január közepe, hideg szél, hatalmas sár - a csajok meg lelkesen versenyeznek, szaladgálnak, dagonyáznak...:) üdv,Andris..
Belsőség Dráma Le Mans-ban! 2010.06.13 12:59:00
Ilyen meredten nézi midenki itt a monitorokat, ezekben a pillanatokban dől el minden. Pár perce még taps, most az aggódás. Pedig Alexander Wurz csúnyán büntette az Audikat, pályán verte meg és előzte ki a második, nyolcas számú gépet. Négyet-ötöt rávert Rockenfeller…..
Pogacsa 2010.06.13 14:07:53
Belsőség Új Totalcar születik 2009.07.25 17:44:00
Drága Olvasónk! Nagy nap a mai, mert hosszú veszekedések, tervezés, meetingek, zrikálás és kihullott hajszálak árán elmondhatjuk, itt az új Totalcar. A bal felső pixeltől a jobb alsóig mindent kicseréltünk, megújulásunk célja nem kizárólag a szebb külső - tehát nem egyszerű…..