Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stampoasis

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az idei reglementált ünnepek eleve redukálják a kedvemet a szokásos karácsony előtti előkészítő tevékenységekhez. Már évek óta nyilvános a családi közvéleménykutatás eredménye, miszerint a bejglit senki nem kedveli különösebben, tehát azzal eleve nem kell bajlódni. Tudatában vagyok továbbá annak,…..
MyBabyMyRules Reggelek 2016.07.29 08:49:52
Szeretem a reggeleket. A gyerekemnek még olyan finom, meleg, álomszaga van. Már leszámítva az alaposan telidurrantott pelenka bukéját.  Ilyenkor a gyerek még szüttyög, hangosan cuppogtatja a hüvelykujját, gigantikus nyögdécselések közepette nyújtózkodik és láthatóan félig még az álomvilágban…..
vegasztrománia a kenyerek kenyere 2013.03.26 08:15:19
nagy-nagy kedvencem sarah, a my new roots írója. szeretem a stílusát, szeretem azt, amit közvetít, szeretem, hogy vega és szeretem, hogy koppenhágában él (imádom azt a várost). és amikor azt hiszem, hogy már nem lehet fokozni a dolgot, akkor kiderül, hogy lehet (szóval többé nem…..
igen, tudom, vadul hangzik, de tegnap vegetáriánus hurkát csináltam. persze azért nem tökéletesen a hurka mása lett (nem is az volt a cél), de a kiindulópont annak a kérdésnek a megválaszolása volt, hogy mit egyen egy vega mustár és párolt káposzta mellé. megboldogult húsevő…..
Alapvetően nem vagyok oda a lakókocsikért, ezekért a lassú dögökért, amik mögött általában kilométer hosszú kocsisor araszol a szerpentinen felfelé. De nyilván ebben a műfajban is vannak kivételek, a Futuria terméke például nagyon izgalmas darab. Ez a cucc nem egyszerűen egy…..
stampoasis 2010.09.03 22:39:47
Hamburger Meloneras de Gran Canaria 2010.05.21 20:02:00
Ez elmúlt időben eléggé elhanyagoltam a blogom megint. Nem akarok magyarázkodni, sokminden összejött. Most viszont van egy téma, amiről még frissiben írok, megtörve a csendet, rögtön rettyintek egy monstre írást az idei nyaralásunkról. Mióta gyerekeink vannak nem voltunk nyaralni.…..