Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RogerTamper

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Péter nevű olvasónk hívta fel a figyelmünket arra, hogy míg az RTL a megfelelő időpontot kereste a Chuck című vicces sorozatnak, addig külhonban már megjelent az eső évad DVD-n, és rajta van a magyar szinkron is, amit most mi is megmutatuk mindenkinek. Első hallásra annyira nem…..
RogerTamper 2009.07.01 01:56:19
@Ainult Mina:

Na bammeg, kezdődik...

Igen kisfiam csak te tudsz ebben az országban angoul és csak te tudsz ebben az orszában olvasni is, rajtad kívűl mindenki hülye.

Valóban baromira nagy szükség van arra, hogy valaki minden posztnál újra meg újra előadja szó szerint ugyanezt a szöveget mint te. Tisztára mintha valami script futna itt folyton. Talán a SznobKommenter 1.0

Komolyan ennyire savanyú a szólő, hogy ennyi embernek folyamatosan arra kell vernie magát, hogy tud angolul és rajta kívűl biztosan mindenki retardált analfabéta?

U-N-A-L-M-A-S!
comment:com Szinkron vagy felirat? 2009.06.26 11:00:00
Mivel számos posztnál előjön ez a klasszikus téma, úgy vélem, ideje kitenni egy ilyen posztot - mint ahogy tette azt a sorozatjunkie is - mert valahol idegesítő már, hogy néhol az adott poszt témájára vonatkozó kommenteket úgy kell kihalászni az anyázások közül, amiben a…..
RogerTamper 2009.06.26 13:19:42
@nick aki egyedi:

Ó nagyúr, nem vagyunk rád méltók!
RogerTamper 2009.06.26 13:35:04
@sixx:

Én értem, hogy mit mondasz, te viszont azt értsd meg, hogy az probléma amiről beszélsz engem és a többséget nem igazán érdekli.
Nem biztos, hogy pont ugyanazt kapom amit az eredeti alkotók megalkottak? Na és? Ettől nem dől össze a világ, ez csak szórakozás. Ugyanezt elmondhatnád a könyvekre is, sőt magára a feliratra is, hiszen ha nem beszélsz az adott nyelven (nem csak az angol létezik ugyebár) akkor nem sokat érsz a hanggal.

Azt mondod, hogy legyen alternatíva. De hát az isten szerelmére, megvan az alternatíva és még használod is, a neve: letöltés.
RogerTamper 2009.06.26 13:51:05
@nick aki egyedi:

Én őszintén csodálkozom rajta, hogy az egód befér ebbe a kis blogba.
Begördült az első belga busz Budapestre. A nyár folyamán még 31 társa követi. Éjszaka megérkezett az első használt csuklós Belgiumból, értesültünk a BKV közleményéből. A közlekedési cég képeket is küldött, ezek lentebb láthatók. A korszerű, alacsony padlós jármű…..
RogerTamper 2009.06.25 16:21:01
@SpeedeR:

Azt is olvasd már el, hogy a NABI azóta !!ELADTA!! ezt a céget. Épp ezért írtam, hogy AKKOR MÉG a leányvállalata volt, mert ma már NEM AZ, SEMMI KÖZE HOZZÁ.

A NABI egyébként tulajdonképpen csődbe ment, ezért is adta el az angol cégét. Ezt követően a NABI Rt a teljes buszgyártást, telephelyeket és a magát a nevet is eladta az amerikai Cerberus Capitalnak, majd nevet is váltott Exbus-ra, és ma tulajdonképpen semmivel nem foglalkozik. A NABI Gyártó és Kereskedelmi Kft. már egy amerikai cég leányvállalataként működik.
De azért oktass már ki még egy kicsit.

Annyi felesleges időt meg lehetne spórolni, ha olvasnátok is, és nem csak okoskodnátok.
RogerTamper 2009.06.25 17:02:54
@oramac:

hu.wikipedia.org/wiki/Ikarus

...ha már a Google-t nem ismered.
Az autós műsorok non plus ultrájának tartott brit Top Gear tegnap este azzal indította a még a hozzám hasonló gépjárművek ellen beoltott laikus lámerek számára is rendkívül szórakoztató műsor 13. évadát, hogy leleplezte a Stig nevű, eddig csak bukósisakban mutogatott…..
RogerTamper 2009.06.22 18:53:24
@Csé:

Na basszus, te hiányolod a feliratokat amikor az alapvető szövegértés sem megy?
Hol írtam, hogy nem nézem? Azt írtam, hogy nem láttam _eredetiben_ és hogy nem is érdekel _eredetiben_, mert nekem tökéletes így. Basszus ez csak egy autósműsor, nem az évezred filmje. A National Geographic ne legyen mindjárt feliratos?

Meg aztán én fröcsögök. Én. Olvasd már el azt a 20 kommentet amit előttem írtak. Volt ott minden, tudatlan magyarozástól kezdve a szimpla rinyálásig és akkor én vagyok aki fröcsög. Nagyszerű :)

Töltsd le netről ha annyira érdkel az eredeti, ha meg már rég megnzéted az egészet erdetiben, akkor mi francnak szólsz bele abba, hogy ki hogy nézze meg?

Egyébként nem tűnt még fel, hogy hiába sírtok? Ha annyira nagy igény lenne a feliratozásra, akkor feliratokkal menne minden, de mivel nincs igény rá, így marad a szinkron. Ez egy ilyen proli nép, törődj bele.
RogerTamper 2009.06.22 20:17:05
@norbi2k:

Igen, én vagyok a hibás, mert unom a folyamatos rinyátokat a szinkronról.

Könyörgöm legyek kitiltva örökre!
RogerTamper 2009.06.22 21:44:57
@Yatzo:

4 db (ezzel együtt 5) kommentet írtam ami ezek szerint 3 órán (sőt már 4 figyelj!) keresztüli folyamatos viatkozást jelent. Gratulálok!

"Szerintem is fos a szinkron, de nem veszem a fáradtságot, hogy ideírjam"

:))))))))))))))))))))))))))))
Azért én őszintén örülök, hogy vetted a fáradtságot és ideírtad, hogy te aztán nem veszed a fáradtságot, hogy ideírj. Egyben gratuálok is ehhez a teljesítményhez :)

"vitát provokálsz"

Ó istenem bocsáss meg, vitát provokátlam, pedig itt csak egyetérteni vagy kussolni lenne szabad, de vitát provokálni... ráadásul egy blogban... pfúj!
Te most úgy egészen pontosan mit is csiálsz egyébként itt, kb egy órával az ebben a témában született utolsó komment után? Egyetértést provokálsz?

Najó, tényleg tiltson már ki valaki, nem bírom ezt tovább. Legalább ezt sikerüljön már tényleg kiprovokálnom.