Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Whiterose69 (törölt)

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hoze Média 2009.11.10 22:02:00
-  F ó k u s z   r i p o r t  -Na itt a kert! Köszönet Uhi olvasónak a gyorsaságért. Hivatalos tv változat:Vágatlan B-változat:  Köszönet Tibinek, Elvis Predatornak, és Mephisto Hatenek a Wet Lipsből.  Update: Köszi a gratulációkat is…..
Hoze Kurvára gyorshír 2009.11.10 18:35:00
Ma leszünk a Fókuszban! 20:00 - Rtl KlubDe bírom, mikor pár órával előtte szólnak, hogy lesz...Aki tudja vegye fel valahogy, különbe nem lesz neten...!EXTRA: FÓKUSZ - Egyik vágatlan rész: PERSONAL JESUS + INTERJÚ RÉSZLET.Video ITT elérhető...
Hoze Publicisztika 2009.11.10 01:25:00
Mikor már nincs hová menni hétvégénIgyekszem felkavarni az állóvizet, ami néha posványos hallgatag tóvá varázsolja az 'élményfürdő szavakban'-t a Hoze.Blogon. Most egy olyan cikk jön megint, aminek gondolati alapjait már régóta fogalmazom magamban, legyen most, hogy világ elé…..
Whiterose69 (törölt) 2009.11.10 09:21:06
@funereal doll face: nem irigyellek, mert egy szét esett térsaság, már lehet soha sem fog újra össze rázódni. De nekem itt tulajdonképpen, NINCSENEK is hozzám hasonló barátaim! akiket igazi barátoknak nevezhetek, azok csak tőlem hallották a darkot/gothot, amúgy fogalmuk sincs róla. férjem is csak általam ismerte meg. tehát én nem csak hely, de társaság nélkül vagyok az aki, bár sokat gondolkozom, már nagyon vágyok arra hogy egyszer elmenjek egy ilyen buliba, de nekem nincs erre lehetőség(révén minden pesten van). meg az ott keménymagossá vált gyárfüggő dreadlockos arcoktól már így neten kiver a víz...ahogy hallgatom, hogy milyen divik lett oda járni, vagyis divatos, én meg nem kultiválom a divatot ugye. érzem, hogy inkább az ilyen emberek miatt vált minden szarabbá, mert egy össze tatóbb baráti kör lakáson is tudna szervezni maguknak való bulit. Mert régen is így volt, lakásokon, garázsokban csináltak bulikat, és innen tört ki az egész. persze ha megnézed alapjában véve nyaka tekert a dolog, mert az undergroundot nem lehet eladni
Hoze Jogszerű megállapítás 2009.11.09 11:50:00
Mostanában nem kommenteltek annyit. Pedig többen vagytok, mint valaha. Miért is lusták írni a kedves olvasók? (eddigi havi olvasói statisztika)..
Whiterose69 (törölt) 2009.11.10 09:10:01
@-Hoze-: ezt jól látod! ugyanis én is már több mint egy éve olvastam a blogodat, először vf.huról járkáltam át, majd magamtól és a végén már könyvjelzők közé került a Hoze.blog.hu! :D párom 2havonta les fel rá, de nála kizárt hogy kommenteleni fog. Én is csak az elmúlt másfél hétben szántam rá magam, valahogy azt hittem, nem ''leszek szívesen látva''! mondjuk volt már ilyen más blogokon, websiteken és a rossz tapasztalat meghatározó. Meg fentebb is lett írva, hogy hiába van véleményed korábbi írásokhoz, azokhoz már feleslegesnek érzed oda biggyeszteni, mert "senkisemolvassa".
Hoze Anyádat - rovat 2009.11.07 20:56:00
Nesze neked új (szar) Msn!Gondolt egyet tegnap éjjel a Messenger szolgáltató, és kötelezővé tette a legújabb Msn letöltését a felhasználói körben. Erről az új változatról eddig is tudni lehetett, hogy egy undorító használhatatlan szar, ami felborítja az addig jól megszokott…..
Hoze Gyorshír 2009.11.06 12:22:00
Nem ma lesz adásba a Fókusz, nem tudni mikor...Most értesítettek, nem ma lesz adásban a keddi Fókusz felvételünk...  Indoklás szerint túl sok az anyag, még mindig vágási munkálatok vannak. Most úgytűnik, jövőhéten kerül adásba. Egyrészről ugyan örülünk, hogy nem a…..
Whiterose69 (törölt) 2009.11.06 17:10:37
@hajmasi29: ÉN MEG HOGY IGEN! ^^
Hoze Aktuális 2009.11.05 10:17:00
A H1N1 műbalhéÜzleti tömeghisztériaKezd a sertésinfluenza körüli közpánik generálás közröhejjé válni őszintén szólva. Az elején tudni illett pedig már, hogy mekkora műbalhé az egész, ám mostanra tényleg olyan méretű szánalmas erőltetett média butítással próbálják…..
Whiterose69 (törölt) 2009.11.05 23:22:56
@Sacrilegious(ł): laktóz és tejfehérje érzékenyeknek szigorúan tilos-legalábbis a gyógyszertárban ezt mondták. így én meg sem kaphatnám, mert tejcukor érzékeny vagyok. nem bánom valahogy! kollégám nővére az ózdi gyerek osztályon nővér. ő mondta hogy akik eddig magyaro.-n meghaltak h1n1ben azok minde be voltak oltva...nekem ez így nem kerek, de mivel ezt az oltást nem volt annyi idejük letesztelni, így sztem nem helyes, hogy piacra dobták.
Hoze Gyorshír 2009.11.04 19:47:00
Pénteken lesz a Fókusz szereplés RTL klubonMivel túl sok lett az anyag amit felvettünk, így a vágási munkák csúsznak egy napot, és pénteken lesz adásban. Ez még jó hír is lehetne akár, hogy többet szereplünk majd - ám annyira nem örülök ennek, mert pénteken meg…..
Whiterose69 (törölt) 2009.11.04 20:19:24
Hoze Média 2009.11.04 01:57:00
- XXI. Század / RTL Klub -Szereplési lehetőség dark-gothoknakNo tessék, már megint média rovat, sokadik e héten. Úgytűnik az egész idei évnyi tv-s csend után most a végefelé ásnak elő engem ismét. Ismét elcsíptem egy nekem szóló levelet. A Hoze.blog pedig felszólítja ismét…..
Whiterose69 (törölt) 2009.11.04 19:01:06
@Satan18: Bár sohasem volt gondom, mindig azt gondoltam, hogy ki kell állnunk magunkért és a véleményünkért. Legyünk önmagunk! De sajnos amiben eddig hittem, gyenge lábakon áll.
Kaptam ezt a felkérést, amit én egy remek lehetőségnek tartottam, hogy bemutassam azt a szubkultúrát ami megváltoztatta, felforgatta végérvényesen pár éve az életemet. De azt nem gondoltam volna, hogy ez csak personal(személyes) érzésem! Csalódtam a darkokban, akik magukat hirdetik egész nap és az evulúció csúcsaként tekintenek a lényükre, csak mert van szerencséjük megvenni a darkshoppos ruhákat. Nem hittem volna, hogy egy mesterien össze komponált eszme mögött semmit sem találok..szó szerint semmit, csak hiúságot, exzibícionizmust és egy nagy adag önzőséget. Mert igen, sajnos semmi más nem lakozik azokban az emberekben akiket eddig ismertem csak ez. Elszomorít és egyben meg is rémít!
Azt gondoltam itt az ideje hogy kibújunk a kis csiga házunkból és nyilatkozzunk magunkról, de sajnos ez nem sikerülhet ha nincs mit mondani, nincs egy értelmes gondolat a fejekben.
Whiterose69 (törölt) 2009.11.04 19:15:39
@Orcoo: de ha csalódott akkor miért nem veszi saját kezébe az irányítást? hiszen nem a másiktól kell várni a csodát, hogy majd Ő kiáll és megmutatja hogy ÉN igazi vagyok!~ O.-
inkább legyen 2 igazi ember, mint20 semmit mondó...
én nem akarok olyan embereket rádumálni, akik nem akarnak jönni. de tulajdonképpen ha senki sem tesz semmit csak vár a másikra akkor egyhelyben fogunk toporogni
Whiterose69 (törölt) 2009.11.04 19:21:49
@Satan18: nem érzem hogy "tru" vagyok...azért mert lelkesedem azért amit magaménak érzek és meg is teszek bármit azért hogy fejlődhessen, attól még nem vagyok "übergoth".
nem tudom, hogy mi az a it "tudnom kéne". vagyis ami nélkül buta lehetek, ha nem azt mondom! én csak a saját kialakult véleményemet szeretném elmondani, hogy miért érzem magamhoz közelinek ezt a szubkultúrát. sokmindennel tisztában vagyok, nem mindennel...amit nem is bánok, mert akkor már üres lenne az egész, nem lenne benne felfedezni valü dolog, újdonság.
én tisztellek azért amit gondolsz, csak kérdés ezt vállalnád-e nagyba? mert ez is egy oldal, és a szerkesztő kíváncsi az ellen véleményre is
Most őszínte leszek és leírom hogy kiről mit gondolok és mi a véleményem rólla hogy nehogy azt  mondjátok h sunyigeci vagyok =D.Kimással is kezdhetném mint Eremita:  Hát hol is kezdjem (: 13év..Mindig melettem állt rengetegszer segített amit a mai napig nem tudok…..
Whiterose69 (törölt) 2009.05.18 21:36:56
yuzuyu ~ Elvonási tünetek ~ 2009.05.16 18:04:00
Hiányzik =( Akarom... Régóta szeretném újra...Na jó ez már nagyon kocka duma volt. De újra akarok játszani a WoW-al.. ami képtelenség mert érdekes módón eltűnt a játék..Na mindegy..    Második…..