Regisztráció Blogot indítok
Adatok
toptykus

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
upées Alkonyat 2009.06.15 08:05:10
 Bágyadt testem ott, az ágyon fekszik,Izzadt homlokomra ránc telepszik.Az ablakon betéved egy szellő,Megleng a függöny, marad a felhő.Egyre erősebben és úgy érzem,Hogy már csak képzeletben létezem.Vajon itt vagyok-e még a földön?Vagy már egy más világban őrlődöm?Minden…..
upées Mondd, meddig mehet ez így? 2009.06.15 08:04:14
Sokszor megbotlani,Néhányszor a földre rogyni,Vérző sebbel felállni,S így a világot bejárni.Ó, meddig mehet még ez így?Százszor a szemekbe hazudni,Ezerszer a sötétben aludni,Halálvággyal ébredni,Mélán, búval vétkezni.Ó, meddig mehet még ez így?Vakulásig olvasniMindent…..
upées Elhagyott tojáshéj 2009.06.15 07:58:47
Eltéptem a képet,Hisz már nem számítasz,Eltörölt az élet,Többet engem nem kábítasz.Sok éven át éltem -Azt gondoltam, ez az életem -,De ma már tudom:Eddig álom volt minden nekem.Jött egy orkán, hatalmas,Eltörölte könnyen a világom,Először nagyon fájt,De ma már nem…..
upées Ereszkedő elegy 2009.06.15 07:55:31
 Fullasztó habok,Mocskos kis angyalok,Kik járják az utcát -Most ezen agyalok.Lepellel leplezett,Eltakart levelek,Melyek a sárgító őszbenLazán leestek.Leeresztett léggömb,Örvendetlen örörm,Esetlen ember,Bűnömet majd leülöm.Százszor is bánhatom,Ez az én bánatom,A jövőmet…..
upées Ikrek 2009.06.15 07:53:59
  Valamikor, szinte észrevétlenül történt. Egyszer csak tudtam, hogy nem vagyok egyedül. Hogy hallja minden gondolatomat, hogy gonosz és rosszat akar nekem. Mikor megjelenik, mindent el akar pusztítani. Ülök a házikómban, amit saját erőfeszítésemből építettem, s…..
 "Ha össze akarjuk kötni az eget a földdel, ahhoz valamilyen tiszta, mindent eldöntő tettre van szükség. Sárkánnyá kell válni és forgószelet kavarni, szétszakítani a sötét fellegeket, felmászni az égbe és megmártózni a Napban."   ..
  Nem, ez nem egy építészeti blog. De éppen ezért érdekelne véleményetek: kit tartotok a XX. század legnagyobb magyar építészének? Semmi szakma, csak szeretet. Egyetlen kikötés, hogy még/már a XX. században is alkosson…..
toptykus 2009.05.30 14:48:36