Regisztráció Blogot indítok
Adatok
josip

0 bejegyzést írt és 298 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
És ez a valaki nem én vagyok. Egyrészt azért, mert bennem nem az a menő, hogy ügyesen újitok fel motort, hanem az, hogy 14 éve szerepelek kisebb-nagyobb kihagyásokkal a tévében tüskésre ragasztott hajjal, és még mindig nem esett le a fejbőröm a koponyacsontomról.  Másrészt viszont azért se én…..
Sosem felejtem el azt a napot, amikor átvettek Németország egyik vidéki szalonjában. Pillanatig sem gondoltam, hogy rossz helyre fogok kerülni, fajtámat a luxushangulat lengi körbe, és emiatt nem akárkit illetek meg. Különösen így volt ez 1986-ban, amikor megszülettem. Gazdám egy ötvenes éveiben…..
josip 2016.01.26 15:10:30
Belsőség Életmentő száguldás 2015.05.13 17:55:55
A napokban végigszántotta a netet a budapesti mentősök látványos vonulásáról készült videó. Teljesen joggal, hiszen ügyesen, okosan és bitang gyorsan szeli át fél Budapestet a szirénázó esetkocsi. Én nagyon tudom értékelni az ilyen videókat, kiszámíthatatlan időközönként…..
Olvasónk, Kiss Krisztián hívta fel a figyelmünket erre a nagyon érdekes sportágra. Az Association of Classic Trial Clubs szervezésében kerülnek megrendezésre ezek a futamok, amik a régmúlt trial/raliversenyek szabályai szerint kerülnek megrendezésre. Alapvető különbség nincs a…..
2013 novembere és 2015 februárja között egyáltalán nem írtam Dezsőről – az volt a terv: majd ha purrog szépen és végre jó lett a motorja, megírom. A legutóbbi posztban be kellett ismernem, semeddig nem jutottam. Röviden összefoglalom a motorral kapcsolatos ügyeket: – a svéd…..
josip 2015.04.06 11:58:28
@Csikós Zsolt: Részvétem Zsolt, másrészt pedig kitartás, ez olyan halott, akit - bár újabb áldoztatok árán - de fel lehet támasztani.
A kárörvendés abszolút mellőzésével tudok örülni a szívásaidnak ha így újabb zseniális szarosszendvicses írásokat olvashatok, mert nekem még szarosszendvics sem jut...

Másik: itt is említette egy előttem szóló, illetve régebbi posztok alatt is volt róla szó, hogy az ilyen indokolatlan szívásokból és átbaszásokból ébredő tehetetlenség miatt érzett dühöt és gyűlöletet kivetíted az autóra, és megutáltad, vagy meg fogod utál őt.
Mivel nem ismerlek és nem tudom hogy mi a valós helyzet, csak remélni merem hogy nem ez, ennyit tennék hozzá:
"Hagyd, hogy a gyűlölet átáramoljon rajtad" és Sune-t érje utol, Dezső csak egy áldozat ebben a komédiában.

Le a kalappal az eddigiekért és egy kalappal a továbbiakhoz!
Számos iszlám terrorista merénylet során az iszlám hívei, de az iszlámot mosdatni akaró más vallásúak, vagy széplelkű ateisták is szokták védeni az iszlám vallást, hogy nem felelős az ilyen terrorcselekményekért. Ilyenkor mindig jó ötlet elővenni, és az orruk alá dörgölni…..
Mit tudnak ezek az életről a sok lógó kormány mögül, dobfékeken ülve és ócska V8-motorokat etetve? Elismerték, hogy semmit és sírva mentek haza. Ez itt a csoda!..
Elmúltak már azok az idők, amikor az újságkészítés csak fotózásból és írásból állt, végeredményben pedig cikk- és hírközlésből. Amely újság ma nincs ott a közösségi média ilyen-olyan felületein, az annyit is ér. Mi is annyi helyen vagyunk már ott, hogy a…..
Csak letöröltem róla a port...
Régi közhely, hogy féligazságokkal megtűzdelt, valós elemeket is tartalmazó szövegek alkalmasabbak a félrevezetésre, megtévesztésre, mint a kizárólag téves állításokat tartalmazók. A (rész)igazság ugyanis olyan kijelentéseket is hitelessé tehet, amelyek önmagukban állva…..
Belsőség Heti merítés 2014.05.11 10:43:38
Akár városba, akár szerpentinre de csak cascoval! Különböző anyagi megfontolásokból kiindulva életem első autója egy Suzuki Swift lett, majd a második is, aztán ha már így bevált maradtam ennél a márkánál. Szükségmegoldás volt Igazán egyszer állt meg, pedig előtte…..
josip 2014.05.11 12:29:10
@Michel Djerzinski: Mert maga a sportosság micsoda?
Erődemonstráció és ügyesség, nem?
Alimento Az édesburgonya 2014.05.09 21:30:34
Az elmúlt napokban összefutottam egy édesburgonyáról szóló cikkel a Paleország nevű oldalon. Azzal semmi gondom sincs, hogy valaki megpróbálja felhívni egy-egy élelmiszerre a figyelmet. A problémát én ott látom, ha a nevezett élelmiszer pozitív tulajdonságainak hangsúlyozása együtt jár egy másik…..
Itt a Vincent választási chatposztja! Mindent leírhatsz amit láttál, hallottál, gondolsz, vagy csak tudni szeretnél! Posztunk nyitva áll az esélylatolgatás, részvételi adatok, pártos golyóstollak, láncszavazás, plakáttépkedés, buszoztatás, importszavazók, remények és…..
Az interneten tömegével terjedő oltásellenes mémek (szöveges képek) egyike annyira kiverte a biztosítékot egy immunológusnál, hogy az internet egyik legnépszerűbb válaszát alkotta meg. Az eredeti poszt angol nyelven született, és annyira jól sikerült, hogy több millióan…..
josip 2014.04.04 20:17:15
@Hovirag: A helyesírásodba is beleköthetek, mert az a röhejes...

Az általad leírtakba nem érdemes, mert te is pontosan olyan vagy, mint a 'fajtád':
fogalmatlan, buta és naiv, alapismeretek és megkérdőjelezés nélkül összeszedsz baromságokat, hazugságokat, válogatott féligazságokat, ezen felül agresszív, nagyképű és arrogáns vagy akivel teljesen felesleges vitatkozni mert bármennyi bizonyítékot tolok az arcodba azt nem hiszed el mert biztosan hamisították a 'Tuggyukkik', ellenben számodra minden Kovácsmariskáról, Johnsmith-ről és Nguyenchangról összehordott kitaláció TÉNY!!!444!!!

Igazából... Ne szedjél gyógyszert semmiképpen és soha ne oltasd be magad, használj vudut, homeopátiát meg kínai 8000 éves csodaszert, én pedig nézem ahogyan a természetes szelekció végzi a dolgát.
josip 2014.04.04 22:27:40
Tézis1: A magyar választó (mármint a többség) nem valakire/valamire szavaz, hanem valaki/valami ellen. E tétel egzakt bizonyítására persze képtelen vagyok, úgyhogy aki nem ért egyet, nyugodtan hagyja itt abba, a továbbiak ugyanis — szándékom és reményeim szerint — a…..
Úgy tűnik, Európa teljesen megkergült, egyre feleslegesebb dolgokat írnak elő minden új autóhoz. Azonos című írásunk kommentposztja...
josip 2014.03.12 16:39:43
@HakapesziM: Ne adj ötleteket...
...akkor ne búsuljon, mert mindig lesznek helyek, ahová visszahúzódhatunk sírdogálni egy kicsit. Helyek, mint ez. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja.    ..
josip 2014.03.02 18:21:42
@Tommi: Egy mezei BX 4x4-nek is örülnék, de a BX4TC-t is elbütykölgetném a műhelyben :)
Autóépítés Narancs terror 2014.02.04 20:19:44
Sokat gondolkodtam írjak-e, hiszen van nekem elég bajom mostanában, de éppen ezért nem árt ha pár sorban kiírom magamból a mérget. Sokat ülök mostanában autóban, és sok érdekes közlekedőt látok. A főúton 60-nal andalgón nem lepődök meg, és az sem különös már…..
Belsőség Így neveld a gyereked! 2014.01.23 13:42:30
Paul Walker halála elég sok dologra rádöbbentett. Például arra, hogy öreg vagyok. Vagyis nem, mert a Sipos úr öreg, én egyszerűen csak nem vagyok fiatal. Pedig  tudom mi a swag meg a yolo, használtam már hashtaget és még legózom is, de múltkor egy mondatomat úgy kezdtem: a mai…..
Ha dolog van, akkor dolog van. Kanadában sem tökölnek sokat, ha oltani kell és meg kell tölteni a Canadair CL-215-ös 5500 literes víztartályát. Elég impresszív, legalább olyan menő, mint marhákat terelni helikopterrel. A mai cowboyok már leszálltak a lóról. Legalábbis…..
Különös eszmerendszer a kereszténység. Attól olyan sajátos és furcsa, hogy minden egyes kijelentése, dogmája éles, feloldhatatlan ellentétben áll valamely más nézetével. Ezek az ellentétek a eszmerendszer alapjaiban figyelhetők meg, és olyan ordítóak, hogy értelmes embernek…..
Még időben, az új házszabály életbe lépése előtt Szabó Rebeka és Scheiring Gábor, az Együtt-PM két képviselője kifeszített egy molinót tegnap a napirend előtti felszólalásokat követően a parlamenti ülésteremben. Kövér Lacit biztos az agyvérzés kerülgette, mert az…..
josip 2013.12.10 19:27:32
@Secnir:
Szerintem.
www.anony.ws/i/2013/12/10/Ah8x.jpg
Puha plüssmackó...
josip 2013.12.10 21:47:07
@Secnir: ez már nem az igazi, alig látszik az apró, de elégedett bajuszpedrés
www.anony.ws/i/2013/12/10/PRKX4.jpg
Rendszám van rajta, lehet használni! Egy frászt. Köhög, tüsszög a motor, nem lehet újraindítani, ha meleg, ráadásul kábé húsz lóerős. Ezek a restaurálás igazi mélypontjai, amikor kész az autó, a légy nem tud rászállni, mert seggre esik a fényezésen, amin még hajszálkarc…..
josip 2013.12.01 21:13:28
@11880: Anyag képról rázénésre nagy valószínűséggel automata sárgaréz 3% körüli ólomtartalommal a forgácsolhatóság miatt, pl CuZn39Pb3, vagy ehhez közeli.
Pontos gyártási technológia? Nem kell túlmisztifikálni, a gyár a gyorsan-pontosan-olcsót háromszögből választotta ki a neki optimális arányt.
Ha megvannak az adatok, akkor a gépműhelyben a technológus vagy az ügyeletes szaki megtervezi azt a gyártási technológiát, ami a rendelkezésre álló gépparkkal kiadja a szükséges eredményt.

Ami a legendás méretű kisipari alkatrészeket illeti, ott sok esetben vásárlói igényekre reagálva a háromszög túlságosan eltolódott a gyorsan-olcsót felé.
josip 2013.12.02 00:15:54
@11880:

Kedves 11880! Azt kell mondjam, hogy neked bizony nem a zsemle kicsi!
josip 2013.12.02 05:24:44
@Stratocaster:
[OFF]
Ha VALÓBAN FONTOS lett volna, rácsörögsz még párszor :)
[ON]
aki többet használja a kéziféket, mint a váltót! Ifjabb Béres Józsefről már nem egyszer posztoltunk. De azóta sem tudunk betelni vele. Most egy kis szlovákiai mini raliról - ralisprintről mutatunk nektek külső és belső felvételeket egyaránt: ..