Regisztráció Blogot indítok
Adatok
radzeer2

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
János nem volt olyan sikeres, mint múltheti legós versenyzőnk. Családjával a salgópolcok vadonjában cserkészett, amikor váratlanul rájuk rontott egy megvadult árufeltöltő. A fékevesztett alkalmazott targoncájával lányának repítette a bevásárlókocsit, és elsodorta a babakocsit…..
Index írja, hogy a VPOP fél egy körül megszállta a Mistral Váci úti üzletét, de egyelőre semmi konkrét infót nem mondtak, miért. Azóta persze kiderült, hogy rutin próbavásárlás zajlott röpke 4 órán keresztül és minden oké. védjegy nélküli dvdket árultak pofátlanul…..
radzeer2 2008.02.20 19:43:29
A mai nap a Torkos Csütörtöké. Mint azt Húsosfazék korreken összefoglalta, vendéglátós apokalipszisre lenne szükség, semminthogy szar helyeken minél több szart ehessen a magyar. Hogy milyenek azok a szar helyek, az nemsokára kiderül. Kinga a Kashmir étteremből jelent, ami bár…..
Schengenné felháborodásának ad hangot, amiért Frankfurtból hazafele több ízben atomjaira szedték a reptéren, mezitlábra vetkőztették, illetve alaposan le is tapizták. Hát vmire mégiscsak jó ez a fenenagy terrorelhárítás.Frankfurtból jönnék haza az éves sales meetingröl…..
radzeer2 2008.01.31 19:49:00
Árárzékeny páncélos tízlábúként mohón figyeljük az akciókat, tüstént le is csaptunk arra a két nagyszerű lehetőségre, amit T. Béláné és P. fotóztak le egy Tescóban, illetve egy Lidl-ben. A versengő ajánlatokból is látszik, miért lett sokkal nagyobb lánc a Tescóból.…..
Aszongya az Index Népszabiból, hogy: "a Közép-magyarországi Regionális Közigazgatási Hivatal szerint a cég jogellenesen adta el többmilliárdos követelésállományát adóságbehajtó cégeknek. [...] A hivatal megállapításai szerint ahhoz, hogy a Centrum eladhassa…..
radzeer2 2007.09.07 14:45:55
w Operation Fospumpa 2007.08.10 06:00:00
Mit nem beszél az a német? Ausztria kissé elpofátlanodott az utóbbi időben. Nem a MOL-OMV csatáról lesz szó, hanem a környezetrombolásnak arról a kelet-európai sunyisággal megvalósított módjáról, hogy építünk ultramocskos ipart a határ szélére, bele a szélirányba,…..
Kezdőknek és haladóknak egyaránt javasolható módszer, amihez azért nem árt, ha megvan a büntetés befizetésének igazolása. Kedvenc részünk a "Ha a befizetest igazolo szelvenyekre kivancsaik, egy elozetesen egyeztetett idopontban lakhelyemen bemutatom kepviselojuknek." Hajrá…..
radzeer2 2007.08.10 21:18:55
Hiába figyelmeztették olvasóink olvasóinkat, újabb ziccert adtak Kozsó teaházának. Anikó levele szerint az "új menedzsment" sem hajlandó az itallapon a koktélok árát feltüntetni, viszont külön számolja fel a Virgin Mojito mellé a fehér rum árát. Na erre kössenek…..
w Banánnépköztársaság 2007.08.01 05:45:00
Jé, a Civilization óta nem is volt itt játékosság. Pedig tanulságos az, ha nekiül az ember. A nagyszerű Victoriát kiismerni (masterelni) talán sohasem lesz már időm, de van egy másik kedvencem, amit szerintem legalább középiskolában, egy-két állampolgáriismeretek-órán oktatni…..
w Traktorpofa 2007.07.23 05:30:00
Re: Háromnapos tüntetés Záhonynál Gyors egymásutánban rákérdezett az autóbiztosító és az OEP is, nem vagyok-e véletlenül őstermelő. Mert akkor jobb lenne nekem. Elidőztem a rubrika fölött; egy butykos hang odabent rávágta azonnal: dehonnem. Őstermelek én a végtelen…..
A Homár a kurucinfón sem találhatott volna jobb kurvaanyázni valót, mint amit nusss küldött Fvanciahonból. A parasztvakításáról híres párizsi übersznobáruház, a Lafayette ügyfélszolgálatán ugyanis azért nem adtak neki törzsvásárlói kártyát, mert nincs tartózkodási…..
Nagy Attila kapta le a szomszéd hamburgeresnél, a Go-Go haminál...