Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lavór

0 bejegyzést írt és 5099 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
• Orbánnál még az is belefér, hogy fontolóra vegye Magyarország kilépését az unióból, de mindenképpen radikalizálódni fog az EP-től kapott pofon után • Verhofstadt az USÁ-tól vár sürgős segítséget, mert a magyar kormány az egész háború utáni rendet veszélyezteti • Orbán fogalmi zavarban szenved,…..
A politika és a vallás után a legkönnyebben kirobbantható vitatémát hazánkban a szinkron jelenti. Ellenzői és rajongói két olyan kibékíthetetlen tábort alkotnak, melyek tagjai akkor se tudnának közös nevezőre jutni, ha az életük múlna rajta. Ebből nem lenne feltétlenül balhé, csakhogy a…..
lavór 2017.07.25 20:03:16
@Thomas Dantes:

Lényegtelen, hogy én hogy olvasom; ez a szólás nem mai keletű, bár lehet te most találkoztál vele először életedben.
Az egészség, mint érték már a legrégebbi emberi közösségek tagjai körében is megfogalmazódott. Egy ilyen cikk elolvasása során elgondolkodik az ember azon, hogy jutott el a magyar egészségügy idáig, függetlenül attól, hogy nem ismerjük a cikkben szereplő történet minden részletét. Nem véletlen, hogy…..
Botrány nélkül Csepelen nem tud működni a fideszes többségű képviselő-testület, élén Borbély Lénárd ittas vezetésért elítélt polgármesterrel, a háttérben Németh Szilárddal, ahogy a kerületben nevezik, a Fidesz vasökrével. Most viszont Czibulyáné Szonday…..
lavór 2017.07.18 15:40:08
Valami nagyon nem stimmelt a Soros György gonoszságára kifuttatott kormányzati kampány utolsó felvonásával. Az ördögi mosollyal riogató amerikai multimilliomos plakátjait le is szedeti a kormány egy meghatározatlan időre, hiszen Orbán Viktor is érzi, valami zavar támadt az erőben. A Fidesz most nem…..
Brüsszel után a zsidók is megállították az Orbán-rezsim uszítását...
lavór 2017.07.12 13:06:42
NemGogol Mitől fél Orbán Viktor? 2017.07.10 12:48:00
A 94. kormányinfón egy újságírói kérdésre válaszolva Lázár János úgy fogalmazott, hogy Orbán Viktor nem fél semmitől, mert nem olyan típus, tehát áll elébe a kampánycsatának. Ezek a kormányinfók érdekesek, szórakoztatóak, de nem szabad túlságosan komolyan venni őket. A miniszterelnökséget vezető…..
Nemhogy migránsok akarnák elárasztani az országot, de még maguk a magyarok is elhagyják a tejjel-mézzel folyó Kánaánt...
lavór 2017.05.21 17:28:51
@Brix:

Te nagyon hülye, erről szól a blog. Mennek :D Ennyi eszed sincs. Látod?

@morpho:
Hát, így járunk, mi, nagymellényű menő magyarok. A számok szépek, megfelelő számú kábult embert tudnak révületben tartani.

De mondok neked újat is: sírnak-rínak, hogy nincs munkaerő, de az állásokra nem veszik fel ár az 50 éveseket se. És azt olvassa a fidesz-birkája, hogy a nyugdíjasokkal akarnak dolgoztatni a munkaadók, akarnak a jófenét, kinek kell egy félig rokkant szenilis munkaerő? :D Duma, duma... hogy is mondta a Nagy Példakép: "Blöff, blöff, blöff." :D Haljanak csak éhen. "Mert megérdemlik." Ezt sikerült összehozni 27 év alatt.

Na, összekapom magam és előkotrom a járókeretemet, menek tüntizni, kedveskéim.
Ahogy olvasgatom a kormánypárti főrettegők nyilatkozatait, már gépfegyvert is viszünk. meg vállról indítható rakettátkat!
lavór 2017.05.21 17:56:11
@midnight coder:

Hát, így jártunk. Fel lehet készülni az éhhalálra. :D
Ha nincs 1 bücsületes magyar se már az országban, ez van.

"Szavazz tolvajra! Folytatjuk!" :D

Ez a legjobb alternatíva. :D
Remek ország, csodálkoztok, hogy épeszű, munkaképes ember nem marad? :D
Egy kicsit bedurcul az EU és egymást fogjátok gyilkolni.
lavór 2017.05.21 18:04:55
@midnight coder:
Össze, persze. :D A fő gond, hogy mi leszünk alul. :D
De nem is értem, miken tudtok hisztériázni, semmi nem tart örökké. Már most szó van többsebességes EU-ról., ami máris más mint amit 60 éve megalapítottak.
Jaj, nagyon aggódok egy 65 milliós ország esetén, mint UK, hogy nehogy olyan szar legyen, mint a Magyar viszonyok. :D Persze mindezt egy poros faluból nehéz látni, pláne, ha a gazdik még az ablakot is bedeszkázzák.
Szia. 24 éves vagyok, lány, és 3 éve alkoholista. Szeretnék nem inni. Ennek minden momentumát, őszintén, kendőzetlenül követheted itt a blogon, a sikereket, és a kudarcokat is. Ezen kívül meg fogom osztani veletek a mindenféle gondolataimat, agymenéseimet is az élet dolgairól. A blogot három okból…..
lavór 2016.12.27 08:22:23
@DonTintoretto:

A tiltás nem működik, mint látható. Már az amerikai nagy alkoholtilalom alatt is csak a csempészet virágzott.

A drogokkal hasonló a helyzet, reménytelen küzdelem. A különbség annyi, hogy az alkohol legális drog.

Szóval, ha azt mondjuk, hogy a drogok károsak, akkor mondjuk ezt az alkoholra is. Például ne reklámozzuk hungarikumként azt, ami káros. Minden alkoholtartalmú üvegre, dobozra elrákosodott májat, vérző fejű kisgyereket nyomtassanak. :)
lavór 2016.12.27 09:45:12
@józanakaroklenni:

Fogalmunk nincs hányan szoktak le, vagy tértek át a feketepiacra beszerezni a dohányárut. De az biztos, hogy a fogyasztás ösztönzését abba kell hagyni.
Miután a PISA-felmérés a magyar diákokra nézve tragikus eredményéért..
Nem irigylem a tanári társadalom mostanra minden bizonnyal személyiségzavarral küzdő azon tagjait, akik őszintén hittek és teljes mellszélességgel támogatták, megvédték minden fórumon a számukra regnáló kormányzati oktatáspolitikát és ezzel együtt a Fidesz-kormány - nevesítve Orbán Viktor -…..
Orbániában elkezdődött a ráhangolás a 2018-as választásra, és hogyan másként, mint eufórikus állapotot előidéző - legalábbis az elvakult fidesznyikokban - „mondások” sorával. Manapság már nem működik a „rezsicsökkentés”-szlogen, hiszen világszerte olcsóbb az energia, mint amennyivel szeretett…..
Mi lesz velük és a vagyonukkal, ha Orbánnak egyszer mennie kell? A kormánnyal összefonódott halálos ölelésben látja Gyárfás Tamást, a Magyar Úszószövetség elnökét a Magyar Nemzet publicistája. Lukács Csaba szerint „ha elengedik a kezét, kiteregetheti az ütőkártyáit a vizes vébé kapcsán kötött…..
lavór 2016.10.18 14:09:20
@agypres:
Semmit nem hasonlítottam. Írtam a "kedvenc" (magyar) illetékemről. Közröhej.
A magyar adóterhek nagyon magasak szerintem a fejlett országokhoz képest. Pont ezért voltak/vannak a béka popója alatt a bérek. Hogy a magas adóterhetek után megmaradó aprópénzt újrasápolja a kormány ilyen-olyan adókkal, illetékekkel, az meg külön idegesítő tud lenni. :D kamatadó, tranzakciós illeték, vagyonszerzési illeték... stb. Persze vannak olyanok, akik jól keresnek, helikopterrel járnak lagziba, 1 millás blézerben nyitnak üzletet... de ők a kisebbség. Bár ők nem szeretnek semmiért fizetni szerintem... adózni sem nagyon.
lavór 2016.10.18 14:25:22
@Willkommenskultur:

Mondjuk Ausztriában sem élek, keresek egy petákot sem.
Annyi biztos, hogy nem ezen a színvonalon élnek, mint a magyar átlag. És nem a statisztikai átlagról írok. Lehet itt írogatni, csak minek, ha már valaki volt egy pár napot nyugatabbra, látja a különbséget. "Szocháló" itt se nagyon van, hacsak nem a 3 hónapos munkanélküli segélyt nem nevezzük annak, bár az is inkább vicckategória a fejlett országokhoz képest... Aztán a 22 ezres segélyről szó se essen.
lavór 2016.10.18 14:30:10
@Willkommenskultur:

Figyi, ki is hozta fel itt Németország, Ausztria adóit? Én biztos nem.
Varánusz Korrupció koalíció 2016.10.12 08:42:53
Kedves maradék Híveink! Szörnyű tévedésbe estünk a minap. Azt hittük, hogy, közben meg dehogy. Orrunknál fogva lettünk vezetve. Józan eszünk elkószált. Eltévedtünk a szavazások sűrűjében, mint egyszeri fideszes a nyírségi pusztában helikopter leszállót keresve. Benéztük, mint Semjén Zsolt a…..
„Brussels, we still love your money” – hirdetik a Kétfarkú Kutyapárt matricái szerte a városban. Valóban: tény, hogy az EU pénzeli az országunkat és az EU nélkül Magyarország visszamenne a ’70-es évekbe. Vagy még korábbra...
Hogy klasszikust idézzünk, van egy jó hírünk, meg egy rossz. A jó hír az, hogy a kormány számításai szerint 2035-ig működőképes lehet jelenlegi formájában is a nyugdíjrendszer. A rossz is ugyanez, csak kifordítva: 2035 után biztosan hozzá kell nyúlni...
A magyar nacionalizmus a társadalom legalább 85%-ára van hatással. Ez a legerősebb fegyvere az országban a "jobboldalnak", ennek van a legnagyobb mozgósító ereje, ez képes a leginkább szenvedélyekkel helyettesíteni az értelmet a politikai cselekvésben, amire a kormányzatnak a képességei és…..
lavór 2016.10.03 14:29:48
@Attilajukkaja: @Zsoltbacsi:

Hahó! Már 3-a van! Nem kell tovább tolni a kormány marhaságait.

Vagy ezért valami különdíj jár?
lavór 2016.10.03 15:24:26
@Attilajukkaja:

Semmi olyat nem írtatok, amit a kampány alatt nem írtatok már meg vagy tízezerszer. Nagyon aggódtok a németek, svédek... stb. miatt, de nem aggódsz a magyar 4 millió létminimum alatt élők miatt. Nem aggaszt az oktatás, az egészségügy, az utak állapota... Szóval valójában csak azért nem aggódtok, ami itthon van.
lavór 2016.10.03 15:58:20
@Attilajukkaja:
És te miért nem neki aggódsz a németek, svédek miatt?
Angolul jobban hangzik a „demography is destiny” kifejezés (bár franciák használták először), de a demográfia tényleg maga a sors. Annak, amit az egyébként gyűlölködésben és ostobaságban egyszerre kiváló balos újságírók és politikusok „gyűlöletkampánynak” hívnak, ebben mélységesen igaza van. Olyan…..
2016. október 3.-án, a kvótanépszavazás végeredményének megismerése után a médiát elborítják a politikai pártok elnökeinek, frakcióvezetőinek, sulykolórobotjainak nyilatkozatai, valamint a politikai elemzők okos értékelései. Az események láncolata és hangneme előre borítékolható, és mindössze két…..
lavór 2016.09.22 09:09:52
@zord íjász:

Nem kell elmenni szavazni. Semmi értelme.
lavór 2016.09.22 09:09:56
@zord íjász:

Aki írni, olvasni tud, az otthon marad. Esetleg jó idő esetén kirándul, értelmes dolgokkal tölti szabadidejét.
A 10 éves balatonőszödi beszéd jelentősége a magyar politikatörténetben nyilvánvaló...
Éppen tíz éve került nyilvánosságra az őszödi beszéd. Tíz éve igyekezett Gyurcsány Ferenc akkori miniszterelnök és stábja kezelni azt a válságot, ami néhány óra alatt kialakult. Nézzük át miért is nem tudott segíteni a kríziskommunikáció a kialakult helyzetben? Kétségtelen, hogy nagy bajba…..
A luxemburgi Jean Claude Juncker bizottsági elnök szerdai beszédében, a Parlament előtt bejelentette, hogy a Bizottság nem javasolja már a menekültek arányos elosztását az Unió miniszterelnökeinek...