Regisztráció Blogot indítok
Adatok
:: M/OR ::

0 bejegyzést írt és 73 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"A Fidesz-KDNP olyan átütő erejű győzelmet aratott, amelynek jelentőségét ma még fel sem lehet mérni.Magyarország ma a legegységesebb nemzet Európában." - mondta tegnap éjjel Orbán a győzelmi beszédében.Az "átütő erejű győzelem" azt jelentette, hogy elveszítették a 2010-es…..
Tegnap a baloldalon megalakult a Mesterházy-Bajnai-Gyurcsány-Fodor alkotta "álomcsapat" a Párbeszéd Magyarországért párt csendes unicumos asszisztálásával, és amíg ezen röhögcsélt mindenki.....nos, eközben Orbán Viktor megállapodott Putyinnal Magyarország történetének…..
:: M/OR :: 2014.01.15 13:41:25
@Virág et.: ezt tegnap én is eljátszottam vele (Conchobarral a Váratlan látogatás posztnál), de hidd el nem fogsz vele semmire sem menni. Majd miután már elfogytak az érveid és látod, hogy csak falra hányt borsó az egész, mivel alap fogalmakat nem tudsz vele vele egyeztetni, azt csinálod amit én: szűrés. Tanulságos volt számomra a tegnapi eset, okulj a példámból!
:: M/OR :: 2014.01.15 13:49:26
@SirTocy: végül is, így is meglehet fogalmazni, csak én nem akartam ennyire durva lenni, meg ugye az internetes kommentelés egy ilyen uniszex műfaj, ki tudja mi a másik neme? Lehet, hogy most egy életre megbántottad azzal, hogy ő egy férfi. Lehetnél politikailag egy kicsit korrektebb is. Ejnye.
:: M/OR :: 2014.01.15 13:51:05
@SirTocy: én pedig egy okos embernek tartom Virágot ;) , ezért is írtam neki amit.
Vastagbőr Váratlan látogatás 2014.01.13 11:06:00
Még a bankrobbantást is elhomályosítja a legújabb Orbán-videó, aki ezzel a mesterművel tér vissza a hó és árvízkatasztrófa alatt kiforrott videós stílusához. Hiába, amíg a baloldalon egymás torkát harapják át egy-egy választókörzetért, addig Habony Árpád írja az újabb…..
:: M/OR :: 2014.01.14 17:56:13
@Conchobar: ha Te, ezen a színvonalon kívánod folytatni, akkor én megköszönöm az eddigi hozzászólásaidat és részemről befejezettnek tekintem a vitát. További kellemes kommentelést Neked!
:: M/OR :: 2014.01.14 18:19:32
@Conchobar: akkor tényleg utolsó: vulgáris, alpári és degradáló, ennél többet vártam volna tőled. Azt hittem érdemi vitát folytatunk, de ha amit írok te ennyire tartod, akkor én inkább még egyszer megköszönöm a hozzászólásaidat és kívánok további kellemes olvasást kommentelést itt a blogon, aminek sem gazdája sem írója nem vagyok.

De látod, én csak illedelmesen megköszöntem, hogy válaszoltál, válaszra méltattál, vitatkoztunk érveket ütköztettünk erre jössz ezzel mondattal, hogy kinek-minek vélem magam. Ebben a formában nem tudok veled beszélgetni, ne haragudj.
Elég erősen indul a hét: a Cink megtudta, hogy Magyar Krónika néven kormányújság indul, amibe maga Orbán Viktor is fog publikálni. Kerényi Imre miniszterelnöki megbízott és Bencsik Gábor főszerkesztő írt felkérő levelet legalább 100 kormányhű szerzőnek (NÉVSOR ITT). Az…..
:: M/OR :: 2014.01.07 15:40:10
@Lencsés István: előre is elnézésedet kérem amiért merlek kijavítani, de ha helyesen kívánsz írni akkor kérlek tartsd be az írásjelekre vonatkozó szabályt! hu.wikisource.org/wiki/A_magyar_helyes%C3%ADr%C3%A1s_szab%C3%A1lyai/Az_%C3%ADr%C3%A1sjelek Vagyis, "tapadjon" az írásjel az előtte álló szóhoz,betűhöz. Köszönöm, és még egyszer elnézést, hogy kimertelek javítani.
:: M/OR :: 2014.01.07 15:42:12
@:: M/OR ::: Önmagamat is kijavítom: szóhoz, betűhöz.
:: M/OR :: 2014.01.07 15:42:44
@:: M/OR ::: Önmagamat is kijavítom: szóhoz, betűhöz.
Az LMP vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezte az 1700 millárdos NAV-áfacsalás botrány ügyében. Ehhez 78 aláírás kell. Az MSZP azonban nem akarja aláírni, ha a Jobbik is aláírja, mert ők nem közösködnek a Jobbikkal. Még egy vizsgálóbizottság felállításában sem.…..
:: M/OR :: 2013.11.19 14:47:14
youtu.be/E33X7U6gulU

Cash szerepében Czeglédi Csaba :D.
:: M/OR :: 2013.11.19 14:54:43
@:: M/OR ::: helyesen: Czeglédy Csaba. Elnézést kérünk az érintettektől, a felelősök már nem kommentelnek nállunk, holnap várhatóan ki is végzik őket.
Dr. Pető András az 1940-es években hozta létre a központi idegrendszeri károsodás következtében mozgássérült személyek helyreállítását célzó konduktív pedagógiai rendszert (Pető módszer), amelyet az általa vezetett intézet alkalmazott először. Az intézet két helyen…..
:: M/OR :: 2013.09.09 13:18:39
@SohaMike: Akkor ugyanazt a kérdést tenném fel amit Szub Basszus Szörny tesz fel a Négy Ütem című szerzeményének elején: szerinted? :D

Ezért jó ide ritkán feljönni, mint kommentátor, és ordas nagy irónikus maszlagot rittyenteni. A mai magyar blogszférában, különösen e helyen a Vastagbőrnél, már nem lehet tudni ki ironizál és ki gondolja komolyan, amennyiben a sorok írója nem közismert és/vagy nem biggyeszti oda, hogy minek szánja irományát. Megnyugtatásul közlöm: én ironizálok. Mindíg. Én így tudom csak elviselni ezt a ... ... mai magyar rög valóságot.

De a témánál maradva, s rongy életem napi nyomorúságát magam mögött hagyván kérdem, hány "Pető Intézet" lehet még szerte e megtépázott honban, akik csak várják, várták a támogatást? S vajh, hány lesz még?
Kedden írtunk arról, hogy az Állami Számvevőszék Mohács Város Önkormányzata pénzügyi helyzetének ellenőrzéséről szóló, tavaly áprilisi jelentése megállapította, hogy az önkormányzat megsértette a Számviteli törvényt. A Nemzeti Adó- és Vámhivatal pedig nemrég…..
:: M/OR :: 2013.07.19 14:10:35
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): De abban a rajzfilmben van egy mondat, ami így hangzik: you will pay for this, Captain Planet! :) Remélem ez a valóság nem követi rajzfilmet és itt tényleg valóra is válik. Mindenkire vonatkozóan, úgy huszon akárhány évre visszamenőleg!
Vastagbőr KSH-jelentés képekben 2013.04.24 09:01:00
Most, hogy Semjén Zsolt egy képviselői kérdésre adott válaszából megtudhattuk, hogy a "Magyarország jobban teljesít" című kormánypropaganda (melyet az I.M.G. Inter Media Group Kft. végez a vele korábban megkötött nettó 550 milliós keretszerződésen belül) bruttó 231,5 millió…..
:: M/OR :: 2013.04.24 12:24:40
@kifordított nagyanyó:

Köszi Bronson nagyi :) , így rövidebb és gyorsabb lett volna, illetve Neked sikerült is ;) . A kommunikációs szakemberek, mint jómagam is valék, képtelenek ilyen egyszerű, lényegretörő, tő mondatokat megfogalmazni, lásd példának okáért az új kormányszóvivőről szóló posztot, illetve bármelyik szóvivőt a politikai életben (elitben) a múltban, jelenben, jövőben :D.
:: M/OR :: 2013.04.24 12:26:40
@csabapayne:

Akkor ezt így dícséretnek veszem és köszönöm! ;)
:: M/OR :: 2013.04.24 12:48:15
@kifordított nagyanyó:

Persze a balliberális söpredéknek nyolc évig mindent elnéztek, ennek a kormányank meg már három év után a vérét szívják! Kéne már egy békemenet, hogy hagyják békén dolgozni a kormányt a mocskos gyurcsányista-bajnaisták! Menetelj, kiabálj, savazz s a haza fényre derül!
Ma este az Opera környékére fújja össze az ország szemetét a szél: 1. Az Operában a Fidesz és a KDNP ünnepli az új alkotmányt. 2. Odakint a demokraták tiltakoznak, a demokrácia védelmében: Magyar Szolidaritás Mozgalom gepnarancs.hu Civil Kontroll - EMD Kék Szalaggal a…..
:: M/OR :: 2012.01.02 15:34:41
@Secnir: elfogadva az érveidet, be kell ismernem, hogy félreérthetően fogalmaztam. A karácsonyi vásárlást jómagam úgy írnám le (ezúttal remélem nem félreérthetően), hogy borzasztóan kiköltekeztek az emberek, és nem élelmiszerre, hanem semmire való tárgyakat vásároltak, halmoztak ajándék címén. Hatalmas doboz Legók, plazma tévék stb. . Nem láttam konzervet, meg kilós rizst és kistársait. Bár azt gyorsan hozzá teszem, hogy bizonyára nagyon sokan egész évben(!) arra spóroltak, hogy hogy semmi ne halványítsa el a karácsony fényét, mert ugye az egyenesen arányos az ájándék pénzbeni értékével. Ebben semmi rosszat nem látok, hiszen gondolom én, nagyon sokan a gyermekeiknek, unokáiknak, fiatalabb hozzátartozójuknak vásároltak... Ezzel nem bántani akarok senkit, csak azt a tézisemet kívánom bizonyítottnak tekinteni, hogy még nem értük el az alját és nincs meg a váltásra/forradalomra való hajlam. Ez részben jó és részben nagyon rossz. Megkövetve Téged elismerem a szilveszteres felvetésed helyességét is. Mikor érezzék jól magukat az emberek ha nem szilveszterkor, amikor is optimistán és bizakodva állnak a jövőhöz.
Vastagbőr 2012! 2012.01.01 00:00:00
Boldog új évet kívánunk mindenkinek! Ismét vége egy évnek, nem is akármilyen év volt, nem merném rámondani, hogy simplicity. Ez a kelet-közép európai abszurd, amiben boldog statiszták vagyunk, egészen bizarr magasságokba jutott. Az új szereplők keményen tolták egész évben,…..
Huth Gergely (a trollokról és bérbloggerekről írt pubija mai napig az egyik kedvencem!) nagyon el van keseredve. Van itt minden, ami egy jobbos publicistát jobban földbe döngöl, mint a szerencsejátékos Máriót, aki a segélyosztás napján döbbenten konstatálja, hogy a kocsmájából…..
:: M/OR :: 2011.11.19 14:26:15
"Elsőként a világon az országos politika szintjére emeltük az igazságot. Azt az igazságot, amit minden jó értelemben vett józan paraszt és minden gondolkodó pontosan tud: a zsebünk gyarmatosítása folyik, és ha nem lépünk közbe mi, a nyugati világ polgárai, rabszolgasorba hajtanak bennünket, a fene nagy demokráciánkkal és jogállamunkkal együtt. Nem kell hozzá túlságosan emelkedett gondolkodás, hogy belássuk: az nem mehet tovább, hogy miközben az egyszerű vállalkozónak, mondjuk egy gumiszerelőnek ezer és egy fajta szabályt kell betartania, és ezer és egy jogcímen kell adót fizetnie, addig létezik egy elitklub a világban, amelyikre semmilyen szabály és semmilyen adókötelezettség nem vonatkozik."

Ez mondjuk igaz. De ki emelte politika szintjére az igazságot? A Fidesz? Mikor, hol? És ki miatt adózik annyit a gumis? Gyúrcsány meg az elmútnyócév, tudom, tudom.

Amúgy meg:

Ne tegyük le a fegyvert polgártársak, a nemes cél már csak karnyújtásnyira van! A haza hadba szólít. A háborúnak mártírok kellenek, hogy öntözzék a hon igazságra szomjazó száraz földjét. Orbán és Matolcsy polgártárs nevét suttogják el a haldoklók utolsó szavaikkal,a mi Istenünk áldást kérve reájuk! Ne sirassátok szép leányok azt, ki a honért áldozza magát, halovány ajkaitok mondjanak egy imát érettük! A honért halni oly dicső tett, mit a mi vezéreink és atyáink nem tétováznak megtenni, s mi boldogan követjük őket akár a pokolba is, mert ne feledjétek az igazság és a jóság a mi oldalunkon áll!

Egy az Isten, Egy a Vezér, Egy a Haza! A nyugati milliárdosok a magyarok húsán híznak! Meddig tűrjük még? Fegyverbe, fegyverbe honfitársaim!

(bocs, de még mindig állást keresek, csak azóta fordult az uralkodó széljárás balról... őőő valamerre :D ))
Gaskó István és Orbán Viktor. Egyiküket sem kell bemutatni. Régi barátságuk a Gyurcsány elleni harcban teljesedett ki, az emlékezetes gördülő sztrájk idején. Egyáltalán nem vagyok annak a híve, hogy hintsük be sóval a MÁV helyét - inkább rendbe kéne rakni, mint normális…..
Vastagbőr Köszönjük! 2010.05.15 09:31:00
Csak a tegnapi saját magamat tudom idézni: "Azt is mondhatjuk, hogy beszoptad, mert sok ember számára a te arrogáns busafejed testesíti meg az elmúlt 4 évet... nem szar érzés Miklós, hogy nagyobb elégtételt okozna az embereknek a rabszíjon vezetett bálnatested látványa,…..
:: M/OR :: 2010.05.15 12:02:39
@DexterMorgan78/Séfbácsi:

Párizsit fog kapni, csak nem szeletelve, hanem egybe. S nem szájon át, hanem... Vajon hány doboz cigi fér el egy Nokiás dobozban? Remélem erről is megtudunk majd valamit nemsokára :) .

Én maradok pesszimista, és továbbra is azt mondom nem fog itt változni lóf@sz se. A lánc változott (kormány) a kutya (mi) a végén ugyanaz maradt. Esetleg hosszabb lesz a lánc... Hagyó is csak a szükséges cirkusz. Bár, ne legyen igazam.
Novemberben ellentmondásos hírek jelentek meg a szeptemberi nagykátai eseményekről, fel is tettük a kérdést, hogy "Most kopogtattak vagy megtámadták a rendőrkapitányságot?" Fejlemény az ügyben, hogy Zajacz Ágnes helyi rendőrkapitány feljelentette Bánfalvi Zoránt, aki…..
Vastagbőr Élet az SZDSZ után 2010.01.21 13:01:00
Lehet rettegni, bőröndöt csomagolni.... Ha áprilisig minden így marad, meglesz a Fidesz kétharmada, derül ki a HVG részére készített januári Medián-kutatásból. + bónusz: "a bejutásért versenybe szálló kispártok közül még a legjobban álló MDF sem éri el az 5…..
Fehérvár 2007-ben 1,7 milliárd forint, EU-s pénzt nyert a "Királyi séta-Történelmi időutazás az ezeréves Székesfehérváron" című kiemelt projektjével. A projekt a középkori királyi bazilika - az egykori koronázások és királyi temetkezések - romterületén…..
:: M/OR :: 2009.11.13 10:05:11
@Őrnagy Őrnagy:

ArchiCAD? Nekem első látásra az MS Paint ugrott be... Az ingyen van, oszt jó van rajzójjá e he.

Elképzelem, hogy valami betépett emberke, a szer hatása alatt hozta ezt össze.

"Szinek , csíkok, óh vazze mindenütt szines csíkok, meg egy nagy kocka. Uhh de durva, a színes csíkok villognak öcsém a kockáááán. Érted, a nagy betonkockán színes csíkok kúsznak mint valami kukakcok".

Aki meg vele volt Paintbe öntötte ezt a látomást hallomás alapján :) :P.
Van egy butácska, ostoba, hozzá nem értő, felkészületlen műsorvezetőd a reggeli ÉLŐ adásban, akivel hétről-hétre felmossák a stúdiót, annak ellenére, hogy a fülére "súgják" a kérdéseket? Mit teszel? A, Kiveszem az élő adásból, mivel ez még túl nagy falat…..
:: M/OR :: 2009.05.28 16:04:30
@szöszibaba:

Szerintem a gengszter férje, veri rá és erre veri magát, hogy ráverték. Mert ő konkrét. ( Valaki már írta ezt.)

Amúgy hová tűnt Tatár Csilla? Hová tűnt Tatár Csilla?
Ő volt régebben helyszínre kiérkező reggeli szőke ciklon ( by apamaffia) . Benne láttam némi értelmet felcsillanni. És ő nem is volt olyan villantós. Inkább olyan kis szolid.

CKlaudia: a dögös
Szuzi: az úri hölgy
Csillus: a szolid

Nagyon kitalálták ezt...
:: M/OR :: 2009.05.28 16:26:15
@fmj:

Ha nem is pont így, de azért az általam adott jelzőkkel érzékelhető az elérni kívánt hatás, vagyis egyfajta védjegy, felismerhetőség van a csajok dizájnja között.Valamint nézőknek kell az, hogy valahogyan meg legyenek különböztetve a műsorvezetők. Öltözködésben, viselkedésben stb. Szerepet játszanak, ami feltételezem nem áll messze az igazi énjüktől.

Mert ők egy műsor egy adó arcai. Egyéniségek akiket megvett a csatorna. Nekik meg kell felelni egy bizonyos elvárásnak vagy éppen egy elvárt szerepkörnek.

Ez már egy bizonyos előkészítő hatás. Aki ilyen csinos és ápolt és kedves az nem hazudhat.

:: M/OR :: 2009.05.28 17:03:13
@Mj:

Valami illetve valaki, sőt valakik hiányoznak a háttérből :D . Pedig a póz jó :D :D :D

Ezt olvastam valahol, a szerzője maradjon ismeretlen, közkedvelt börtön nóta, az új husikának címezve:

"Zsámó,zsaséj, há devla

Megmentem az életedet, ha megrakom a végbeledet

Zsamó, zsaséj

Most ne nyomjá pukit, mert tolom be a kukit

hopp, hopp,hoppáré, há devla."

Milyen undorító is ez a börtön világ... szegény Gordon...

Most már lassan kezd elegem lenni a kis pártocska reklámjaiból, plakátjaiból. Mindenhol ott vannak, rengeteg óriásplakát, rengeteg sima plakát. Honnan van erre ennyi pénzük? Vagy a megsemmisülés előtt kiürítik a svájci Strabag-bankszámlát? A legfrissebb alkotásukat azonban…..
:: M/OR :: 2009.05.22 10:55:51
@szmoker:

Háááát szerintem ez egy alapvetően polgári, konzervatív, közéleti, politikai blog. Ne nagyon várj mást :) .
:: M/OR :: 2009.05.22 11:01:33
@zero:

Tudom én csak, a kommentelő (hölgy,úr?) meglovagolta a bringás srác iránti ellenszenvedet és azt forgatta ki.

Bár ahhoz, hogy megértse a képpel van a gond, már magát a posztot is el kellett volna olvasnia. :P
:: M/OR :: 2009.05.23 14:00:48
@Mj:

Inkább később, mint soha alapon, egy klasszikus riposzt:

Há, hol írtam én hogy jobboldali?! Idézd, mutasd meg! Sehol nem írtam ilyet egy szóval sem! (Célozni, céloztam rá, de az nem ugyanaz, baloldali is lehet polgári és konzervatív.) Ugye?Ugye! :)

Amúgy dögöljön meg a szomszéd tehene (is)! :D:D:D
Ha így marad az ingatlanadó terve, akkor az emberek 5%-át fogja csak érinteni, nyilatkozta Bajnai tegnap az Estében. Kénytelen vagyok igazat adni neki, mivel én nem ismerek olyan kollégát, ismerőst, akinek 30 milliónál többet érne a háza. Bár nem is a Rózsadombra járok…..
:: M/OR :: 2009.05.22 12:57:14
@VonPerez "kapus vagyok, nem csatár":

A 30 millió forint érték feletti lakásokban/házakban a náczikok laknak???

Ez az Gordon! Ott üssük a szélsőjobboldalt ahol fáj nekik! Vezesd harcba az éhező proletárokat, óh mi Bajnai Gordonunk! Proletár hatalmat!!!
Így kell az EP-választáson kampányolni! Üde, friss EU-s témák, és egy "hiteles", bár mélynövésű főszereplővel!Hol az erkölcsi bizonyítványod, Kolompár Elnök Úr? Ja, neked nincs is olyan ...  Azt hittem az SZDSZ filmje a mélypont ma, de nem, ismét tévedtem.…..
:: M/OR :: 2009.05.20 14:12:59
@luucy:

És tényleg! Mire vártok?! A Vadai csinálja meg ezt is helytettek mint a gazdasági programot? Gyerekek húzzatok bele!
:: M/OR :: 2009.05.20 14:20:48
@360°-os fordulat/fmj/:

Viktória az SZDSZ-es padsorban foglal helyet. Ő kék fehér színekben játszik az idén is. Ő szerintem majd 2010-ben lép újra pályára, addig ül a kispadon.
A Kapospont riporterei vasárnap délelőtt a kaposvári bíróság előtt forgattak (volna). Itt több népes famíliára figyeltek fel, akik az épület előtt várakoztak. A családok rokonait kísérték a bíróságra a rendőrség beavatkozó alosztályának tagjai. A tömeg megdobálta…..
:: M/OR :: 2009.05.18 18:06:18
@epres négercsók:

Komámasszony, Tésasszony, Nagyság. De ezek csak tippek :) .

@Marcellusca :

Ahá szóval Te voltál az! :P Egyébként én úgy emlékezem, hogy azért lett megvétózva a dolog mert sokan ott élnek az olvasók közül és nem akartak onnan elköltözni. A természeti kincsek csak másodlagosak voltak. ;) Amúgy ha így folytatjuk akkor az ország köré épül a kerítés :( . Hogy elhatárolódjunk. A saját országunktól.

( Grafomán vagyok és unatkozok azért irkálok, elnézést kérek ha valakiben ez ellenérzést szül, hogy newbie létemre ennyit szerepel az avatárom a kommentárok között egy poszton belül. )
:: M/OR :: 2009.05.18 21:36:56
@epres négercsók:

A négercsók csak akkor nyálas ha már szájba vették :)

@laspalmas:

Nekünk csak a fotelben ücsörgős fotelnáczulás maradt és magyarázni a négy fal között. Sokat gondolkodom azon, hogy létezik békés megoldás? Egyáltalán valamelyik fél keresi e? Pontosítok, békés és becsületes megoldás létezik é. Ami nem egy pénznyelő, (pénzt a haveroknak osztó) örvény. Vagy ha engem felkérnének, hogy kedves Palpatine, Ön mint híres és galaktikusan elismert uralkodó, előzetesen szenátor és kancellár, megoldaná e ezt az ügyet, akkor nem e megcsapna engem is pénz szaga és néhány hónapon belül, magasról tennék az egészre néha nyilatkoznék a tévébe, hogy jól megy meg mutogatnék néhány papírt oszt jóvan. Természetesen a személyes vagyonom hirtelen és megmagyarázhatatlan módon gyarapszik. Mert gyarló az ember.

Van e még az országért és az emberekért tenni akaró politikus? Tudom költői a kérdés, mert Magyarországon lassan olyan lesz ez a kérdéskör mintha a Messiást várnánk. Mondjuk a zsidók még mindig várják...

De holnap egy új nap telik majd el ahogy hajózom (hajózunk) a fostengeren, mert ugye hajózni muszáj.
:: M/OR :: 2009.05.18 21:53:18
@laspalmas:

Azt hittem senkinek nem esik le :D :D :D . A Népszabi annyira nem rossz, ha azt nézzük, hogy hajlok rá, hogy az RTL-nél legyek a Mónika Show researcher-e. Tudod, aki felhajtja szereplőket. Most láttam az RTL oldalán az álláshirdetések között. Vajon a lóvári nyelv felsőfokú ismerete elvárás? Mélyebben megismerhetném roma honfitársaink csodálatos kultúráját, drámai sorsok bontakoznának ki a szemem előtt. Majd a tapasztalataimból könyvet írnék, Mohácsi Viktória előszavával. Hirtelen romaügyi megmondó ember lehetnék és mondjuk engem is szidhatnátok itt :D . A karrierem akkor törne meg amikor már nem bírnék tükörbe nézni és részegen megírnám az őszintét a blogomban, majd a Mokkában a mokkáknak című műsorban másnaposan egy sötét napszemüvegben nyilatkoznék cáfolnék estébé. A Népszabis út is ide vezetne. Nem lehetne inkább a Vastagbőr? :D Ehh, anyagi jólét vagy tiszta lélek. Nehéz kérdés.