Regisztráció Blogot indítok
Adatok
index0123

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ökoházban élni nem pusztán nekünk, embereknek felüdülés, de a természetnek is könnyebbség. Talán bele sem gondolunk, de az építőanyagok "pályafutásuk" során egy sor különböző fázison (előállítás, szállítás, használat, bontás, újrahasznosítás) keresztül gyakorolnak…..
index0123 2015.01.07 12:35:42
@seahawks: Ez nekem is eszembe jutott mar. Masreszt - jo sok hegyet hordhattak mar el, mire a mai hagyomanyos (cement+tegla) epuletek felepultek. Es a fat legalabb ujra lehet ultetni - bar manapsag inkabb fogynak az erdok :(
Sokáig nem hittük, hogy utasalázásban a Wizz Air képes túlszárnyalni a Ryanairt, de legutóbb saját bőrünkön is megtapasztalhattuk, milyen az, amikor az elborult agyú poggyászmérő kisiparos mindenképp le akar húzni 45 euróval. Horrortörténetek a trehányul pakoló utasokra…..
index0123 2014.11.27 14:14:54
@b2b2: "...akkor is rohogve elfér a fenti tárolókban"
Szerintem nem a fenti tarolo meretet veszik figyelembe, hanem az ulesek alatti reszt.
Csak azert gondolom, mert beszallas utan mindig elmondjak, hogy ha egy csomag befer az ules ala, akkor tegyek oda. Gondolom az egesz kis csomag historianak ez lenne az ertelme.
Hírmondó Zavar az erőben 2013.02.23 02:50:42
Meg volt a miniszterelnök évértékelője. A valósággal ugyan köszönő viszonyban sincs, de mit számít ez egy olyan ember esetében, aki maga mondta, hogy nem az számít amit mond, hanem az, amit tesz. Így persze felesleges évet értékelni, de azért lássunk néhányat abból, amiket…..
index0123 2013.02.24 00:15:33
@mancs31: +1
comment:com Elsüllyed a páva! 2012.11.12 09:15:21
Fölszállott a páva? Legalábbis a tehetségkutató vetélkedő résztvevői és rokonai számára, mert alig van meghirdetve a szombat este Duna tv-re tett műsor, pedig ez már a második elődöntő volt. Nálunk anyukám vette észre a hirdetést, és mesélte, hogy régen ez mekkora…..
index0123 2012.11.12 15:31:09
RE:blog Török Gábor ellemez 2012.09.12 11:06:07
Török Gábor langyosnál is langyosabb ún. politikai elemzéseit ki kellett már írnom magamból, mert régóta bassza a csőrömet az óvatoskodásnak ez a mesterfoka, amely szintű semmitmondás még meteorológusoknál tavasztájt sem tapasztalható, ráadásul professzionális…..
Bornai Tibor Százzal a piros felé 2012.08.17 21:24:57
A Szentendrei úton figyeltem meg, de attól tartok, bárhol ugyanezt látnám. Furcsa betegségféle tapasztalható az autóvezetők körében. Amikor a lámpa zöldre vált, az ott várakozók teli talppal tipornak a gázpedálra. Az éppen akkor odaérkezők még annál is gyorsabban süvítenek…..
Orbán Viktor csütörtökön kiszivárgott (kiszivárogtatott?) véleménye szerint a költségvetés rossz helyzete miatt jövőre és 2014-ben (a következő választások évében) "meg kellene szüntetni" a pártok állami támogatását. (Most ne menjünk abba bele, hogy mitől…..
Publius Lefektetett moralitás 2012.05.02 12:41:00
Bár az én vagyonomnál valószínűleg több tisztessége van Gyurcsány Ferencnek, kénytelen vagyok már a bevezetőben leszögezni: nem áll szándékomban az egykori miniszterelnökünket plagizálással vádolni. Ugyanis nem szabad puszta feltételezések és a politikai érdekeknek…..
"A zárószavazáson technikai hiba miatt nem voltam jelen. Rosszul tájékozódtam, és ennek következményeképpen nem tudtam a zárószavazás konkrét időpontjáról. Egy korábban egyeztetett, a múlt hétről elhalasztott rádiómeghívásnak tettem eleget. Az eset kapcsán…..
Kibaszottul unom már ezt a mellényezést. Tudjátok, miért? Mert pontosan tudom, hogy nem lesz belőle semmi. Vonának be kell mennie a kis mellénykével, különben echte politikai miniöngyilkosságot követ el, és eddig politikája alapján azt gondolom, be is fog menni. Na de mit fognak…..
w Tribuszerné visszanéz 2009.10.02 02:20:00
A válságnak győztesei is vannak, és ezek között sokan olyanok, akik további áldozatokat szednek. Az elkeseredett, kétségbeesett embert el lehet csábítani könnyű álommal, és ezt nemcsak a kuruzslók, a fasiszták meg a kommunisták használják ki, hanem lehet, hogy éppen a…..
index0123 2009.10.02 15:06:02
@Manci néni:
"már az ószövetségi iratok is említést tesznek róla"

Én nem olvastam végig az Ószövetséget. Megmondanád, melyik könyv melyik részében van szó az aloe vera-ról?
Az előző rész tartalmából: a kétharmad igenis elérhető, sőt Pécsett el is lett érve, illetve a kétharmad nem egyenlő az atombombával, mert hasznosan is lehet forgatni. Mellesleg az atombombával is csodás dolgokat lehet megvalósítani, az egyik a gombafelhő, a másik meg a béke.…..
index0123 2009.05.26 13:20:53
Najóvan....
Az persze nem volt baj, h a 2002-es MSZP-kampámy szlogenje ez volt: "Velünk az ország".
Meg az sem, h ugyanilyen alapon a Gyurcsány-kormány sem volt legitimnek tekinthető, mivel nem a választásra jogosultak többségét képviselte, hanem csak a leadott szavazatok többségét (sem).
És a választástól távolmaradó "tömegeket" is csak akkor vesszük figyelembe, amikor a "másik oldalnak" kedvez az eredmény.
Láttam én már olyan "beteget", aki hasonlóan bízta el magát, miközben rengetegen tudták, h a támogatottsága idő közben igen csekélyre apadt (persze csak a parlamenten kívül). Mégis büszkén verték a mellüket, hogy de a parlamenti többség az övéké, és lesz*rják, h a választópolgároknak épp akkor mi volt a véleménye (egyébként jogosan, de akkor a Fidesz is jogosan sz*rhatja le ugyanezt, miután megszerezte a maga x %-át a parlamentben).
És persze azt is elfelejtgetjük a nagy rémületben, h volt már itt 2/3 (igaz két párt alkotta). De az is érdekesen alakult. Az MSZP akkor kényelmesen kormányozhatott volna az ötvenakárhány százalékával, de jobb volt bevenni a buliba az SZDSZ-t a 2/3 érdekében, aki hirtelen pálfordulásában elfelejtett minden antikommunista eszmét (persze-persze, az MSZP nem kommunista /tényleg nem az/, de azért mégis az MSZMP pártvagyonának, és egyéb dolgainak örököse...), és a barnaeső miatt kinyitott ernyő alatt az MSZP-vel vígan parolázott (mármint az SZDSZ)...