Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Integrált Szerverterror

0 bejegyzést írt és 568 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyáron kifejezetten jól járható volt Budapest, legalábbis a legnagyobb része, még csúcsforgalom idején is. Aki megtehette, elutazott nyaralni, nem kellett a porontyokat oviba meg iskolába hordani. Aztán jópáran biztosan idő közben feldolgozták lelkileg, hogy négyszázsoktíz forint…..
Integrált Szerverterror 2012.09.20 01:01:12
autózz! Túl a sövényen 2012.08.06 17:04:47
Én alapvetően nem vagyok ellene a normálisan, nem sunyi módon végzett sebességmérésnek, aminek az a célja, hogy kiszűrje azokat, akik veszélyesen gyorshajtanak. A következő, aláírás nélkül érkezett fotóhoz viszont sok kommentárt nem fűznék, vonjátok le ti a…..
A magyar autósok idegeit egyik legjobban borzoló probléma, amiről Zsu is írt nekünk. Néhány éve az egyik kereskedelmi rádióban külön akció is indult az indokolatlan és értelmezhetetlen táblák összeírására. Persze a mai napig sok helyen találni erre szép példákat, főleg…..
Már jó ideje hőségriadó van, én is igyekszem minél több időt vízparton tölteni. Ez a meleg mindenkit kivesz valamennyire, eleve nehezebb odafigyelni, ingerültebbek is vagyunk. Meg tudom erősíteni Richárd tapasztalatait, tényleg találkozni az általa leírt sofőrtípusokkal. Igaz a…..
Integrált Szerverterror 2012.07.10 16:22:03
@dzsaszper: Látod, ezért vannak az „egyszer csak megáll a sor tíz percre a fasz tudja miért, de jobb esetben pár perc múlva megyünk tovább de se baleset se útlezárás˝ dugók meg rosszabb esetben a ráfutásos balesetek az ilyen mezei lámák miatt, akik szerint ez marhaság.
A Balatonnak még mindig van bája. A kádári idők egyetlen szabad világa, ami nyugat-európai mércével is mérhető volt, értsd itt láttunk – a budapesti dollár boltokon kívül – nyugatit, azaz németet, aki a keleti rokonnal találkozott. Rendszerváltás után kilyukadt a legrosszabb…..
A cím sok hazai ügyintézésre igaz, de itt most a kötelező biztosítás kártörténetének igazolásáról lesz szó, ami úgy néz ki, még mindig nem megy egyszerűen. Pedig mintha korábban arról lett volna szó, hogy most már nem az autós dolga lesz a bonus-malus igazolások…..
Integrált Szerverterror 2012.06.05 14:57:47
@horvath.ist: Bemész az Astrához, kérsz egy kártörténeti igazolást, azt beviszed egy Uniqa-kirendeltségbe, ott felhívják a központot adategyeztetésre, papírt lefénymásolják, eredetit visszakapod, viszlát.

Nekem így működött.
Sokszor jön elő a téma itt a blogon is, hogy ha valaki hibázik, attól még lehet (és kellene) emberként viselkedni, bármelyik félről is legyen szó. Elég lenne egy bocsánatkérő kézfeltartás, a másik fél részéről pedig tudomásul venni, hogy nem történt baj, mehetünk tovább.…..
Integrált Szerverterror 2012.02.22 02:01:45
autózz! Sajnálom, az én hibám! 2012.02.13 07:46:00
Legtöbbször egy hiba helyrehozatalához elég az őszinte bocsánatkérés, főleg, ha nem történt nagyobb baj. Mégis, sokan a kezüket sem képesek feltenni egy pillanatra, hogy "elnézést, nem figyeltem". Ezek után tényleg eseményszámba megy Dr. Csirke Macska története. Egy ilyen…..
autózz! Vinné a bank az autómat 2012.01.14 08:42:00
Gabriella helyzete nem egyedi, a svájci frank alapú autóhitelekkel sokan elúsztak az utóbbi években. Különösen nagy gondot jelent az ilyesmi akkor, ha valakinek munkaeszköze is egyben a kocsi és azzal keresi a kenyerét. Közületek van, aki hasonló szituációba sodródott? Ti mit…..
Mint az Endre leveléből kiderül, nem csak Magyarországon akad olyan rendőr, aki szereti kiegészíteni a hivatalos keresetét egy kis mellékessel. De legalább a lehúzásban rugalmas és alkuképes volt a korrupt osztrák. 2011. október 4-én történt bécsben az eset,hogy éjjel 1:20…..
Integrált Szerverterror 2011.10.14 03:34:32
@yoda-jedi: vb, eb, olimpia nem játszik... ahogy az sem, hogy milyen jól közlekedhető egy skandináv nagyváros augusztus közepén (tudom, nem te írtad de anno nem volt kedvem belépni:))

@Nervus: Dehogy ritka, magamon kívül ismerek még egyet, az a poszterrel együtt már három! Méghogy ritka...

@Modor Tibi: Nem elég modoros!
Integrált Szerverterror 2011.10.15 02:49:51
@Nervus: Persze, tudom, én is:)
Hogy színesítsem kicsit a posztkínálatot, ma délutánra vagyis lassan inkább estére egy nyelvi kérdést boncolgató írást olvashattok és szakérthettek meg kamazsor jóvoltából. Bennem inkább az merült fel a levelét olvasva, hogy ha egyértelmű, hogy miről szól az a kiegészítő…..
autózz! Lejárt-e a türelmi idő? 2011.08.23 20:45:00
Parkolós esetekre ugrok, nekem is volt már pár olyan, amikor szerintem igazságtalanul büntettek meg. Utóbbi időkben én már kizárólag mobillal parkolok, persze a telefonom már tele van az SMS-ekkel, biztos ami biztos. Ugyanakkor nem hiszem, hogy korrekt, ami Tamással történt, én úgy…..
Érdekes helyszínre hívja fel a figyelmeteket Amatőr, ott árválkodik az út szélén a macisajt tábla, de vajon mire vonatkozik? Ha netán valaki forgalommal szemben érkezik és átvág a záróvonalon, akkor elsőbbséget kell neki adni? Egy újpesti kereszteződésben készítettem a…..
Jó ideig a kisebb méretű áruszállítókra is ugyanazok a sebességkorlátozások voltak érvényesek, mint a nagyobb teherautókra. Végre megváltoztatták ezt a szabályt (szerintem helyesen), hiszen sokszor csak egy lefalazott/fóliázott ablak a különbség egy ugyanolyan típusú…..
autózz! Nincs méltányosság? 2011.06.25 10:21:00
Rendre hallom és tapasztalom, hogy a kórházak és orvosi rendelők környékén mintha szándékosan nem törekednének elegendő parkolóhely kialakítására és utaznak is a büntetésekre. Pedig ide azért tényleg nem szórakozásból jönnek sokan autóval. Tamás is tudta, hogy rossz…..
autózz! Kioktatta a robogóst 2011.06.13 15:35:00
Sokszor van vita itt a blogon, hogyan kell közlekedni, amikor lakott területen belül több forgalmi sáv is rendelkezésre áll, Ámond Pista levele ebben a témában íródott. Egy közlekedő társától kapott megjegyzéseket, bár a hölgynek nem feltétlen volt igaza. Az autósok sokszor…..
Integrált Szerverterror 2011.06.16 17:18:23
@SzG-1978: A jobb szélső sávban sávváltás nélkül elmész mellette és kész. Az M7-en is a táblán a ˝jobbról előzni tilos˝ alatt ott van angolul, hogy ˝do not slalom!˝ felette meg egy szlalomozó autó rajza. Legalábbis két hete még úgy volt. Na azt nem szabad.
Mostanában a magyar utakon mintha kevesebb olyan autót látnék, amiről azt gondolnám, hogy 5 percen belül széteshet, mert annyira szétette a rozsda. Sokszor hallom, hogy a mai autók már nem Zsigulik, csak kötelező szervizbe kell vinni őket. Viszont nem kell öregnek lennie egy kocsinak…..
A címben szereplő kis szóviccet és a posztot János követte el. A sztorit végigolvasva nekem sem sikerült rájönnöm, miért viselkedett ilyen különösen a cseh gyártmányú gépkocsi vezetője. Azt én sem szeretem, ha egymás mellett haladnak ketten ugyanazzal a tempóval, de ha ez a…..
Kissé megdöbbenten olvastam Péter levelét, és jelenleg sem tudom hova tenni magamban. Igaz, nem ismerjük pontosan az előzményeket, mégpedig mi válthatta ki a Kia-s fickó reakcióját, de abban talán megegyezhetünk, hogy a dolgoknak nem ez az elintézési módja. A képen sajnos nem sok…..
Vagy simán csak jött a jó idő és a legtöbben inkább mentek ki a szabadba D vitamint gyűjteni, ahelyett, hogy ipari mennyiségben küldenétek be a jobbnál-jobb sztorikat. Esetleg lehet szó a kettő kombinációjáról. Mindenesetre szeretnénk nagyobb merítési lehetőséget, ha már itt…..
A cím ne tévesszen meg senkit, valószínűsíthetően nem felvidéki magyarról van szó, csak egy ügyeskedő, ki tudja milyen pénzforrásokból élő alak a poszt szereplője.Napok óta egyik fő hír mindenütt a szlovák és más külföldi rendszámok honosítása. A tegnap délután…..
Integrált Szerverterror 2011.05.26 14:13:59
@semmicico: Pontatlan információk özöne dult rád. Itt a helyes megfejtés:

lt.szentkoronaradio.com/files/mohacs-malmo.jpg
Integrált Szerverterror 2011.05.26 14:14:39
Gondolom, Balage épp az autójában ül és várja a szabadulást, a mobilnetnek hála pedig még ilyenkor is tudott posztot beküldeni. Aki pont olvassa ezt és felüljáró alatt parkol, gondolkodjon rajta, hogy nem szorított-e be valakit. Van ezzel kapcsolatban tapasztalatotok? Ha hívom a…..
Integrált Szerverterror 2011.05.26 00:48:24
@Mertcsak: Nekem meg az általában ki szokott jönni.
Hosszú leírás helyett videós bemutató következik, "hogyan kell sávot váltani" témában. Zsolt nem fűzött hozzá sokat, jól látszik a lényeg. A figyelmetlenség kategóriáját jócskán kimeríti a furgonos, tényleg jó reflexei lehettek a Skodásnak. Az már más…..
Integrált Szerverterror 2011.05.18 15:24:47
@woodooman: Arc nélkül.
Integrált Szerverterror 2011.05.18 15:58:58
@Citroen: Megbeszélni? Mit?