Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cooper (törölt)

0 bejegyzést írt és 587 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Istenuccse, nem vagyok keményvonalas kapitalista, de hiába tuszkolom vissza, csak előbújik a bennem élő Vaslady szelleme: a munkával eltöltött évek számával egyenes arányban kezdem egyre irritálóbbnak tartani a sztrájk intézményét.   Dickens apó idejében - amikor…..
 Még karácsony előtt történt, hogy találkoztam egy régi, baloldali-szavazó korú ismerősömmel. Leültünk egy félórára beszélgetni erről-arról, érdeklődött a fizetésemről, mondtam, mennyi, hümmögött, majd hozzáfűzte, hogy na látod, ezért háborított fel, hogy…..
cooper (törölt) 2010.01.07 18:54:21
@atleta.hu:
hmm....
fn, hírszerző, csak rá kell klikkelni a pontocskára :)
azt hiszem, azok többen vannak mnt mi kommentelők :)
akkor azt mondhatjuk, hogy az internetes olvasok jó része úgy tűnik mellettük van

Na mindegy, én lélekben velük vagyok, nem a Demszkyvel meg a Kocsis g..vel
Van nekem egy hobbim, szeretek sálakat kötni. Ezért tiszteletteljes kéréssel fordulnék a leendő kormányfőhöz. Szeretném, ha májustól ingyen lenne a fonal és a kötőtű.Általában nehezemre esik kérni bármit is, de látva, milyen könnyen ment az előbb is, hát felbátorodtam.…..
cooper (törölt) 2010.01.06 18:13:17
Azt mondták, tegnap azért került sor a buszvezetők szabotázsára, mert végleg elvesztették lojalitásukat a BKV felé. De ez csak szöveg, a valóságban még sosem volt ekkora egység a tömegközlekedési cégnél.Bár a buszvezetők eddig sem álltak a BKV szellemi - erkölcsi…..
cooper (törölt) 2010.01.05 18:05:39
@hapcika:
dehogyis, nem kell összetörni semmit, hát szar a busz alapból, még szabotázs se kell :) kimegy a kontroll csoport és akkor mi van? lefagy a busz -10-ben, mert már szét van rohadva benne minden. Szaros a buszülés tegnapról? ja, hogy nincs elég takarító? 100 millából, amit kiutalt magának a szalainé, 30 takarító éves bére kijönne juttatásokkal együtt röhögve. hibás a busznak az izéje:ja, hogy nincs cserealkatrész? jé?
@Jim Raynor:
ja, csak az a kár, hogy nem a kibaszott elitnek adnak kellő pofont, hanem a sok munkába igyekvő dógozónak, ami azért nem mindegy.

akkor választhatsz, kire vagy pipa :) én nem a sofőrre
cooper (törölt) 2010.01.05 18:35:17
@Rob67:
te marha, neked meg fingod sincs a sztrájkról, ami alapjog. teljesen jogszerű, amit eddig tettek. + bkv-val utazom, leírtam te szerencsétlen. csak épp felfogom, miért küzdenek, és felfogom, hogy JOGUK van hozzá! Alkotmányos! talán mert láttam már francia sztrájkot is. én nem úgy fogom föl, hogy velem basznak ki, hanem úgy, hogy egy stratégiai fontosságú vállalat dolgozói megelégelték a dolgokat. passz. Kibasztak az emberekkel. Igen. Elismerem. Biztos azt gondolják, sok olyan hülye van mint én, aki melléjük áll, legalább verbálisan. Ebben tévedtek, passz.
Te azt gondolod, hogy ez nem a magyar elit mocskos kis játszmája?
Én ugyanolyan munkavállaló vagyok mint a bkv dolgozók, csak én a magánszektorban dolgozom, ott nincs sztrájk, nincs szervezkedés. Csak kussolás meg morgás. Ők megtehetik, hogy érvényesítik az érdekeiket(akármilyenek is), én ezért nem fogom őket szidni.
Nem tudtam egyébként, hogy szalainé rokonod, ha tudom, nem veszem a számra
cooper (törölt) 2010.01.06 18:11:36
nol.hu/belfold/20100106-a_soforok_es_az_otthon_hagyott_lojalitas

parancsolj, nem kellett nagy gógyi kitalálni mondjuk, miről van szó
  Idén az OMV-nél tankolnak az állami szervek, legfeljebb évi 50 millió liter benzin erejéig. A döntésben az osztrák társaság által ajánlott, 2-3 forinttal kedvezőbb literenkénti ár volt a meghatározó, a kúthálózat csak 10%-os súllyal bírt a tenderben (a Molnak…..
2010-ben legyen vége a magyaros panaszkultúrának! nem kell mindig rinyálni, egészséges libidójú ember a budapesti tömegközlekedés szétesésének is tud örülni, ha akar. És T. akar, mert egy csajjal préselték össze. Egy Boldog Ügyfél meglepő vallomása a 139-es buszról, az év…..
cooper (törölt) 2010.01.04 18:20:52
Budaörs-Kőbánya :)

te se
sz@rral gurigázol, pestiesen szólva :):)
az ország leggazdagabb városából átjársz dolgozni Kőbányára :):) Darwin-díjas(nem lenézésből, félre ne értsd, csak ugye mintha két másik ország lenne) :):)
Minden csapat közzétette előzetes keretét a 40 nap múlva kezdődő 2010-es téli olimpiai játékokra. Cserék még lehetségesek, de csak szigorú szabályok szerint. Tovább után elmondjuk, melyek ezek, csemegézünk a névsorok érdekességei között, ismertetjük az olimpiai…..
Az új KRESZ nyomatékosítja, hogy a kerékpárosoknak kötelező a bicikliutakat és biciklisávokat használni. Pedig a régi alapján is büntettek már a rendőrök bringást az Andrássyn, mert az úttesten közlekedett. A bringásügyvéd szerint ebben az esetben, egy gázoló autós is…..
cooper (törölt) 2010.01.03 23:21:27
@antibringa:
te nem vagy komplett :), aha, fűszag száll az utcán :D:D:D bár úgy volna, szervkereskedelem, biztos, valóban, egy Feyenoord-Ajax se kismiska, ott is vannak őrültségek....
Koppenhága, Oslo, Bécs, Berlin(szinte minden német város-pedig azok autóbuzik), a francia nagyvárosok - fejleszti, támogatja mint az örült a bringás közlekedést. Biztos ők a hülyék.
De ajánlom figyelmedbe ezt(már sok helyen megjelent, érdemes végignézni):
www.overstream.net/swf/player/oplx?oid=ljlmaca5n8md&noplay=1
Hát úgy, hogy a szemétbe vágja a zsír új botmixert, egyébként teljes joggal. Mindig érdekes, hogy egy hazai közegből régen kiszakadt ember milyennek látja az itteni életet. Ismerjék meg Vető Istvánt, aki nem szokta meg, hogy ártatlan helyzetben kukoricázzanak vele. István az…..
Kenderzsupp Free Farkas Péter! 2009.12.27 16:20:00
Vo-vo-vo, most kaptuk a bréking telegrammot, hogy Farkas Pétert elfogták Andorrában. Mint az bizonyára közismert az exolimpikon több tucat óvodást falt fel a saját pincéjében élve, néhány ezer tő növénykével bukott meg 2004-ben. Harmadrangú vádlottként, bár sosem ismerte be a…..
Ismét őrült hétvégén vagyunk túl, hiszen a nagyok közül csak az Arsenal tudott nyerni, míg a nagynégyes üldözői egytől-egyig nyerni tudtak. A kiesés rémével már most veszélyeztetett csapatok meg, pont a nagyok kárára, értékes pontokkal gazdagodtak. Hiába van a Pool már…..
Appleblog Fejbelőtték a MacBookot 2009.12.19 08:31:00
A mostani sztori már csak azért is érdekes, mert közel sem tiszta, hogy pontosan mi történt, a végeredmény viszont annál inkább egyértelmű: valaki kivégzett egy MacBookot Prót. Az egész Izraelben történt, ahová Lilysussman megpróbált belépni. A lány nem tisztázott…..
Művészeti tagozatos iskolákban gyakran tanítanak az adott művészeti ág jeles képviselői, magas színvonalon tartva a tagozaton végzett művészeti munkát. Sokuknak nincsen pedagógiai végzettsége, ami semmit nem von le a szakmai munkájuk értékéből, nem is jelent gondot, amíg…..
A karácsonyi időszak velejárója a híriparban a virtuális karácsonyi képeslap és az év végi összegzés, annyi mindössze a különbség, hogy ezekkel már szenteste előtt bőven hányásig elronthatjuk a gyomrunkat. Így a céglogós fenyőfadíszek és a szupercuki mikulássapkába…..
Pilu FUCK THE POLICE! 2009.12.18 14:15:00
 Miért nem lepődünk meg az alábbi képsorok láttán? Tán’ csak nem emlékeztet a 2006-os pesti történésekre? A jelek szerint az emberi mivoltából való kivetkőzés nem a magyar rendőr sajátja, a dán kollégáik éppen olyan barmok, mint a mieink. Egysejtű, írástudatlan…..
Végre! Mindig is szerettem volna, ha valaki nem unalmas csikkeket, legyeket, csavarokat meg hasonlóan fád cuccokat találna konzervben, hanem valaki tényleg izgalmasat. Landornak kijutott a jóból, párja ugyanis - velőtráző sikollyal - egy azonosítatlan rákszerű miniszörnyeteget talált…..
Navracsics Tibor olyan egetverő hülyeségek egész garmadáját szabadította ránk, hogy menten felrázott a politikai pankráció szemlélőiként ránk telepedett súlyos apátiából, feledtetve az előre kiszámított műpofonok és számolatlanul zuhogó kamutalálatok lehangoló unalmát.…..
Tóta W. jól megmondta a magáét reggel, pedig a legfrissebb sztrájkbejelentés csak később jelent meg ... "Különösen pikáns, hogy a magyarországi szakszervezetek rendre az állami szektorban játsszák az eszüket, legalábbis eredményt ott tudnak elérni, ahol a zsarolás az…..
cooper (törölt) 2009.12.14 13:56:00
@zero:
értem én, de a dolog arról szól, hogy a hatalom, az állam olyan arroganciát tanúsít az átlagemberrel szemben, hogy egyértelmű, hogy a pl a szakszervezet is egyből durván fogalmaz, azt meg nem tudjuk, hogy tárgyaltak-e ezelőtt a bérekről, és csak arról van itt szó, hogy a vezetőség le se ..... őket eddig, ezért csaptak egy kis hangulatot. S persze jó lenne tudni, a postánál a fejesek mennyi jutalékot kapnak, kapnak.e stb, mert pont azért pipák az emberek, mert akik a válságról pofáznak, azok közben 2pofára zabálnak, na hát így nem lehet
cooper (törölt) 2009.12.14 17:33:47
@Roltii:
ott a pont!
egy utánvétes csomag nyomtatványra kb 5* kell felírni a címzettet, mi francnak(idő, költség stb)? ezt nem az átlag postásdolgozó találja ki, hanem egy félhülye diplomás fönt egy kényelmes székben, akinek halvány lila fingja sincs semmiről, mert csak egy híg agyú vogon
Vastagbőr Ezért tartunk ott, ahol 2009.12.10 13:31:00
Jogerős ítélet született a siófoki Tesco parkolóban rendőrökre támadó cigánycsalád ügyében. Elevenítsük fel a februári esetet: "A mozgáskorlátozottak számára fenntartott parkolóban álltak meg, a járőrök ellenőrizni szerették volna, hogy jogszerűen állnak-e ott. Az…..
Autókkal foglalják el az alig néhány hetes kiskörúti kerékpárutat parkolópárti aktivisták, akik a sáv visszavételéért hirdetettek demonstrációt. Az Empamo az autósoknak követeli a teljes útfelületet, bár azt állítja, hogy a rendezvény nem a kerékpárosok ellen szól. A…..
cooper (törölt) 2009.12.10 14:30:16
hvg.hu/vilag/20091208_koppenhaga_legzoldebb_metropolisa.aspx

szerintem ez a két egyesület náci szervezet, semmi több. Idióta, korlátolt barmok társasága. Minden valamirevaló európai városban gőzerővel kampányolnak és dolgoznak mind több és több bringaútért és a minél zöldebb városért. Tényleg elképesztő ezeknek az embereknek a gondolkodása.
Az utolsó csoportforduló második játéknapján igazán fajsúlyos kérdések már csak az F csoportban várnak eldöntésre, ahol extrém esetben az is előfordulhat, hogy a Barcelona és az Inter kárára a Dinamo Kijev és a Rubin Kazany reszeli tovább magát. A fennmaradó hat továbbjutó…..
A csoportkörnek időről-időre áldozatul esik egy-egy nagyvad, de az mindenképpen nagyot sebez a BL felhígulását jövendölők (hogy ne mondjam, sportértékét megkérdőjelezők)  között, hogy ennyi nagynak mondott csapat tolhatja odébb a bringáját a húsosfazék közeléből. A…..
A választást még meg se nyerte a Fidesz, de az ezüsthajó, bolgyó hollandi állapotát elhagyva nyílt vízekre hajóz.Pécsen még csak pár hónapja van Fideszes polgármester, de a kulturális főváros már mutyi lett, nem kellett sokat várni.A kultura megint a haver kutyák üzlete, a…..
cooper (törölt) 2009.12.07 23:46:46
@kamasuka:
Nem gáz, ugyanaz!!!Miért ne kötnének bele? Uganaz a mutyi. Ja, csak ez narancs színű.? nekem pont az ilyenekből van nagyon elegem, azért mert gazember banda az mszp, felmentést ad fidesznek? Nekem ebből van nagyon elegem!!!!
cooper (törölt) 2009.12.07 23:47:24
@brekkk:
Káel bibsi :):):)