Regisztráció Blogot indítok
Adatok
network

13 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az életben szinte minden nap eldöntendő helyzetekbe kerülünk. Nem mindig sikerül úgy dönteni, hogy az a legmegfelelőbb legyen. Ugyan miért?Braskó Csaba  szerint a gond az, hogy a helyzetekben általában úgy döntünk, hogy a legfontosabb, nekem legyen igazam, és nem az, hogy…..
Étvágygerjesztő részlet az alábbi videóból ;)...A meghatározó tényező soha nem az erőforrás, hanem a találékonyság...  A View Subtitles-re kattintva meg kell keresni a magyar nyelvet és máris feliratozva nézhetjük az előadást...
Épp rossz passzban van? Nemigazán mennek úgy a dolgok, ahogy akarta? Segíthetek?Ez a kis kiadvány segíteni fog, olyan gondolatokkal és idézetekkel, amik átlendítik a negatív hangulatból egy pozitívabb, dinamikus hangulatba. Rögtön a lényegre térek.A vásárláshoz kattintson a…..
Azt gondolom, hogy van különbség (de még mekkora) a két összeg között. Ahhoz, hogy még három nulla legyen az 1.000.-Ft után, dolgozni kell. Mint minden munkához, ehhez is kitartás és türelem kell. Nem utolsó szempont, ha még szeretjük is csinálni.A jó munkához idő is kell, nem…..
Nagyon tanulságos ez a kis videó! Akár hálózatvezető, akár vállalkozó, vagy multicégnél dolgozó felsővezető, alkalmazott vagy, netán kezdő MLM-ező, ez az ügyvéd igen érdekes tényeket oszt meg velünk.A View subtitles gombra kattintva keresd meg a magyar feliratozást. Jó…..
 Ebben a szakmában is fontossággal bír a címben foglaltak.Mivel emberekkel dolgozunk, emberek számára ajánljuk a termékeket, szolgáltatásokat, fontos, hogy odafigyeljünk a vevőinkre.Nem az a lényeg, hogy mindenáron megvásárolja azt, amit kínálunk neki, hanem az, hogy minden…..
Szeretnék egy interjúrészletet közölni, teljes terjedelmében az interjú itt megtalálható."Bizonyára észrevetted azt, hogy a gazdag emberek többféle jövedelemforrással rendelkeznek. Úgy vélem, hogy az anyagi jólét nagyon is fontos részét képezi az életünknek. Ennek…..
Bizony, bizony, így van most ezzel a bejegyzéssel is. Már nagyon-nagyon régen nem jegyzeteltem. Ejnye! De: Ami késik az, már itt is van!Igaz, hogy tanulással is telt (no, meg nyaralással is) az eddigi időszak. Amit csak lehetett, elolvastam az online vállalkozással kapcsolatban.Találtam…..
Mindenki mindenre képes!Akár hiszi, akár nem! Azért ismétlem önmagam, mert tudatosítani szeretném Mindenkiben, hogy képességei birtokában MINDENT EL TUD ÉRNI!!!A blogom lényege ugye, a neten való vállalkozás. Vállalkozás! Ez a szó talán sokakat elriaszt, mivel egy vállalkozás…..
A napokban olvastam egy-két tanulmányt az MLM-mel kapcsolatban. A terjedelmre tekintettel nem tudom közölni, de akit érdekel, szívesen elküldöm, vagy az alábbiakban megtalálhatja.Érdemes elolvasni azoknak is, akik nem szeretik az MLM-rendszert, azoknak meg pláne, akik már dolgoznak,…..
 Mi az a network marketing? A Multi Level Marketing (MLM), vagy network marketing talán legtalálóbb magyar megfelelője a HÁLÓZATI MARKETING, azaz hálózat építés, amely egy előre meghatározott hierarchikus rendszerben, ugyanazon időben, több szinten történik. Kialakulása…..
Na, igen. Az ember fia-lánya válogat a lehetőségek közül. Számtalan van a neten, számtalan lehetőség, mellyel megváthatjuk a szabadságunkat, anyagilag függetlenek lehetünk.Ez így van, hiszek abban, hogy ha keres az ember, akkor igenis, meg fogja találni magának azt a legkedvezőbb…..