Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Comté ex C.

0 bejegyzést írt és 168 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gondolkoztatok már azon, hogy milyen élete lehet egy olyan embernek, akinek százmilliók csücsülnek a bankszámláján? Vajon milyen preferencia-sorrendet követ? Mit tart igazán fontosnak? És nem utolsó sorban, milyen lakásban élhet? Ebben a bejegyzésben egy olyan eladó lakást mutatunk…..
A sertésoldalas (pork ribs) a barbecue legismertebb, legnépszerűbb étele. Kultusza semmi máshoz nem fogható, a BBQ-technikán belül is végtelen számú fűszerezési és elkészítési megoldása létezik. A sertésoldalas ideális adottságokkal rendelkezik a barbecue-hoz. Csontján sül,…..
Most, hogy itt a tavasz és a jó idő is visszatérni készül, még az olyan hobby biciklisták is mint én, kimerészkedünk a terepre. Felvetődik a kérdés: Hol tároljuk a bicajt? Nálunk télen a padláson pihen, nyáron pedig a folyosón (sokak nagy örömére...). Szerencsére ott nem…..
Veszélyes üzem az otthoni gyümölcspréselés, aki egyszer megkóstolja a friss gyümölcs valódi ízét, nem nagyon fog többet a dobozosra fanyalodni. Én szóltam! Szerencsére eléggé divatos lett mostanában a szezonalitás az éttermekben, azaz mára sikerült feldolgozni a…..
Aki utazott már felvonóval tudja, hogy mennyire bosszantó, hogy nem lehet igazán jó képeket készíteni. A svájci Cabrio-Bahn felvonón azonban ez az akadály is elhárul és mindenféle üveg/plexi nélkül élvezhetjük a lélegzetelállító panorámát: tiszta időben ellátni…..
Többszöri nekifutásra 2012. szeptember 11-én fogadta el az országgyűlés Lázár János egyéni képviselői indítványát, így idén júliusban állami kézbe kerül a cigarettaárusítás. Ennek eredményeként a jelenlegi 40 ezer dohányterméket kínáló üzletből hozzávetőleg…..
Comté ex C. 2013.02.07 11:20:07
Csak szólok, hogy üzletközpontban nem nyílhat nemzeti dohánybolt. Csak abban az esetben, ha a bejárata kizárólag és közvetlenül az utcára nyílik.@Jester: más az árbevétel és más a haszon. Nem zárja ki egymást a nagy árbevétel és hogy nem éri meg árusítani.@$$$=$$$: légy erős, fizetős. Úgy hívják TB járulék. Ja, hogy külön adó kéne rá? De Te is fizesd be, ha hetente megeszel 20 dkg szalonnát( 2 zacskó chipszet, búvárkodsz, síelsz, hegyet mászol stb), mert ha nem jól jön ki a leosztás, akkor 50 évesen elpatkolsz pl. szívinfarktusban és odalesz a termelői potenciálod meg a nyugdíjadig hátralévő befizetéseid, ami nekem hiányozni fog. Nemdohányzó vagyok egyébként.
Comté ex C. 2013.02.07 11:21:29
@Comté ex C.:
"bejárata kizárólag és közvetlenül az utcára nyílik" és ez nem lehet a bevásárlóközpont "sétálóutcája".
Comté ex C. 2013.02.07 12:01:27
@türelmesebb: nyitva tartás: ahhoz, hogy jó pontszámot kapjon a pályázatod, be kell vállalnod hétköznaponkénti 12 órás, szombaton a 8 órás nyitva tartási időt
malackaraj Elköltöztünk 2012.04.01 07:00:00
Malackaraj felnőtt.Elértük azt, amiért született a Malackaraj, nem csak formájában, de a megjelentetett tartalom mennyiségében, és kidolgozottságában is megközelítjük az elvárásaimat, végre lehetőségünk van nem csak bevállalósságban, és ötletekkel, hanem alaposságban és…..
Comté ex C. 2012.04.01 07:52:44