Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HUNaDiCanioBazsi

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A második Orbán-kormány utolsó teljes éve következik. Meg kell kezdeni a felkészülést a visszaszámlálásra. Ráadásul a visszaszámlálást olyan körülmények között kell az országnak megtennie, hogy már a mai szabályok szerint sem lesz szabad és demokratikus a választás. A…..
HUNaDiCanioBazsi 2012.12.30 14:12:40
@Csehszlovák Kém:
A kettős beszéd ebben az esetben is igaz.Magában amit akkor mondott az teljesen igaz, kár, hogy a tettek nem követik...
HUNaDiCanioBazsi 2012.12.30 14:29:32
@dr kíváncsivagyok:
Ezt már leírtam, de nem baj van türelmem leírom mégegyszer:Nem vagyok se fidesz szimpatizáns se fidesz szavazó.Bajnai meg a demokrácia????Nem mszp-s volt?Ez nem az az mszp amelyik 2006-ban rázavarta a rendőrséget a tüntetőkre????És csak, hogy igazságos legyek volt ilyen a diáktüntetésen most??? Na de menjünk tovább, még egyszer felhívnám a figyelmet arra, hogy ez az mszp egy diktatorikús rendszer és egy diktatorikús párt az mszmp utódpártjaként határozta meg magát.Tehát bajnai barátod tudjuk honnan is jön.Persze most új szinezetet kapott a brigád te a lényeg ugyanaz.Emlékszünk még milyen nagy hévvel dalolták ,,Fel-fel ti rabjai a földnek...fel te éhes proletár...":DD Elnézést ha tévesztettem de nem az én dalom.És ők pofáznak, hogy pl. a jobbik antidemokratikus és a fasiszták szellemiörökösei??A pofám leszakad hát köztük nem csak, hogy szellemiörökösök de részei voltak a kommcsi-szoci csermanek rendszernek.Bajnai is onnan jött, mitől lenne különb?
HUNaDiCanioBazsi 2012.12.30 14:33:37
@profilo:
Sajnos ez nagy igazság
Csak előre Rosseb! Széna tér 2009.02.10 23:31:00
1945. február 11. A szovjet hadsereg december 5. óta ostromolja Budapestet. A főváros megtartása vagy eleste stratégiailag fontos mindkét félnek. A védők, a források szerint 43900 magyar illetve német katona több mint negyede sérült és harcképtelen. Ételük és lőszerkészletük…..
HUNaDiCanioBazsi 2009.05.18 10:50:49
@gabesz7004:
Kedves Gabesz!!!!
Hogy várhatnánk el azoktól, hogy pozitívan emlékezzenek meg a Kitörésben résztvevő magyar és német HŐSÖKről???Hiszen pontosan ezek a libsi-kommcsi ivadákok koszorúzzák károly mihály szobrát...nekik ő egy hős nekünk meg csak szerencsétlen idióta volt aki közvetve hatalomra engedte a tanácsköztársaság vörös patkányait.
  Az alábbi dalt, mely az 1956-os szabadságharcosoknak állít emléket, bizonyos trieszti illetőségű Fdg Trieste zenekar zenésítette meg első ízben, amit a szintén olasz (nálunk is működik hasonló nevű formáció) Aurora zenekar dolgozott fel az alábbi…..