Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EDRW

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerdán megvoltt Sidney Crosby ötödik NHL-es bunyója is. A világ egyik legjobb csatára nem sűrűn áll oda verekedni, de ha nincs más választás, nem menekül el. Ráadásul ebben a műfajban is a sikeresek közé tartozik, négyszer nyert, és csak egyszer veszített.Majdnem 200…..
EDRW 2010.11.06 17:25:58
Folytatódott az előszezon az NHL-ben. A Pittsburgh először játszott új otthonában, a Consol Energy Centerben: jól elverte a Detroitot, Crosby belesérült a sikerbe. A Tampa egyik legnagyobb nyári igazolása, Simon Gagne gólt lőtt, a Lightning másodszor nyert. Nagy győzelemmel avatták…..
EDRW 2010.09.24 15:08:00
@Thresher: Halak? Hogy miért? Hát szerintem pénzért.
A cseh–svéd dráma után azt hittük, mára ennyi elég lesz, de nem: a német válogatott soha nem látott teljesítményt nyújtva nehezítette meg az oroszok dolgát az A csoportos világbajnokság második elődöntőjében. Mondhatnánk azt is, hogy a kétszeres címvédő nem volt elég…..
2006 után először döntős a cseh válogatott, amely Finnország után Svédországot is büntetőkkel múlta felül. A két gárda hatalmas meccset játszott a németországi A csoportos világbajnokság első elődöntőjében. Az utolsó harmad, a ráadás és a büntetők drámája talán…..
EDRW 2010.05.22 18:49:23
3-0-ra vezet a San Jose a Detroittal szemben, a Sharks idegenben nyerte a harmadik meccset. A Pittsburgh is átvette a vezetést, Montrealban nullázta le a Canadienst. Jaroslav Halak negyvenkét percig tartotta a lelket csapatában, a Pittsburgh az utolsó húsz percben húzta be a sikert.…..
EDRW 2010.05.05 20:38:20
Drámai harcban verte a Flyers a Rangerst. Fontos meccset nyert a Los Angeles, elkerülte a Chicagót, a Vancouverrel játszik. Szerdán négy meccsel kezdődik a playoff, megvan a szereposztás. Kelet: Washington Capitals–Montreal Canadiens, New Jersey Devils–Philadelphia Flyers,…..
EDRW 2010.04.12 14:22:48
Jégkorong Hollandia–Románia 0-1 2010.04.05 09:55:00
Másodszor is a székely játékosok által vitt román válogatott nyert Hollandiában, megint egy góllal. A győztes találatot a jegyzőkönyv szerint az előzetes keretben nem szereplő UTE-hátvéd, Nagy István szerezte a 60. percben. Tom Skinner szövetségi kapitány vezetésével a…..
A Steaua Rangers a Mol Ligában képzeli el a jövőjét, erről tájékoztatta blogunkat Tánczos Barna, a román szövetség elnöke. A Progym is keresi a visszatérés lehetőségét. A zsinórban negyedszer is román bajnoki címet szerzett SC Csíkszereda első embere lemondott posztjáról. A…..
Máris kezdődik a csoportkör utolsó fordulója az olimpián, de a lebonyolítás sajátosságai miatt nem nagyon van esélyünk okosan megtippelni az egyenes ági negyeddöntősöket, illetve a negyeddöntőkért folytatandó párharcok beosztását. Hiszen sem az A, sem a B, sem a C csoportban…..
EDRW 2010.02.20 20:18:40
Megérdemelten győzte le a világbajnok oroszokat az előzetesen sokkal esélytelenebbnek tartott szlovák válogatott. Északi szomszédaink az első harmadban perfekt védekezéssel akadályozták meg Ovecskinék villogását, utóbbiak híresen kombinatív alapjátékából semmit sem…..
EDRW 2010.02.20 13:41:06
Nemcsak a nagyon nagy nevek bírnak nagyon nagy gólokat lőni, Mike Ribeiro, a Dallas 30 éves ásza például olyat csinált a Calgary elleni meccsen, amit csak igen ritkán lehet látni. Persze ne feledjük, hiába van szó viszonylag ritkán a Stars-centerről, utóbbi néhány szezonja…..
A legtöbbek által előzetesen várt párosításokban játszanak ma a csapatok a Mol Liga érmeiért, de nem a megtippelt időrendben. Az alapszakasz győztese és másodikja a bronzért küzd délután három órától, a döntőt negyed nyolctól a harmadik és negyedik vívja. Vannak…..
A Pittsburgh Penguins az NHL történetében harmadikként nyerte idegenben a mindent eldöntő hetedik meccset a Stanley-kupa fináléjában. A Dan Bylsma vezette csapat a szezon közben még a playoffra is esélytelennek tűnt, aztán ez lett belőle. Kevesen gondolták télen, hogy a Pittsburgh…..
EDRW 2009.06.14 22:11:56
A Pittsburgh hatodjára óriási csatában legyőzte a Detroitot, így 3-3-ra egyenlített a párharcban. A mindent eldöntő hetedik meccset Detroitban játsszák pénteken. Bár a legutóbbi 5-0-s meccs után úgy tűnt, a Red Wings idén is vendégként ünnepli bajnoki címét, most hiányzott a…..
Másodszor is 3-1-re bukott a Pittsburgh Detroitban, Abdelkader újabb gólt lőtt. A hazaiak hátrányból fordítottak. Malkin verekedést kezdett a végén, de megúszta az eltiltást. A hazaiak kezdtek aktívabban, de a Pittsburgh gyorsan átvette az irányítást, és a vezetést is…..
EDRW 2009.06.01 22:05:54