Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ddevil

1 bejegyzést írt és 846 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zenóbia Lemon curd 2013.11.23 23:10:35
A mákos keksz miatt készült, de hihetetlenül tök jó cucc ez, és vajon működik ez narancsból is? Kénytelen leszek kipróbálni. És látnivalóan tisztára megérte elmenni a múltkor a nyugdíjas vásárra, tudjátok, ahol lehet kapni mindent, kétszáz forint alatt, mert különben most…..
ddevil 2013.12.18 03:48:26
ddevil 2013.12.18 11:30:53
@Zenóbia: ok, köszönöm! Csak, h mennyit csináljak belőle. De szerintem fél adag is elég nekem :)
A World Series by Renault-versenysorozatot nem kell bemutatni a műértő közönségnek. Az, hogy a néhai spanyol Formula Renault-bajnokság utódjából időközben egy igazi Forma-1-es sztárnevelde lett, már csak a befektetett munka, pénz és a kőkemény bajnokság hírének köszönhető.…..
ddevil 2013.09.08 11:16:47
Ilyen amikor Réka dilizik. Természetesen a kommentelők sokkal viccesebbek. Ipari szinten megy az oltás. Szakadok..
Mi a közös Bencsik Tamara énekesnőben, Elbert Alexa modellben, Fehér Adrienn színésznőben és Völgyi Zsuzsi énekesnőben? Hát az, kérem szépen, hogy szinglik. Mind. És azt hiszik, hogy a boldogulás és a fehér farkú lovon érkező Nagy Ő megtalálásának egyetlen üdvözítő…..
ddevil 2013.08.21 16:35:41
  Vas Gergely is Budapestet fotózza, mint oly sokan mások, de szigorúan csak a hardvert. A szerkezetet. Olyan, mint amikor a katalógusban le vannak fényképezve az eladó tárgyak, és a mosolyogva füvet nyíró apuka és a kacagva hajat szárító anyuka csak a brossúra címlapján…..
Nem fogott rajta az idő vasfoga - mondanánk a sorozat megtekintése után. Az egykori modell a spanyol Elle címlapján szerepel és a belső anyagban is ő mutatja be az idei  fürdőruhákat. Meg a testét is. Xavi Gordo volt a fotós. Szemezgettünk a választékból, meg a márkákból.…..
A Szombat esti lázból csak két dolog foglalkoztatja a bulvársajtót, az egyik Bálint Antónia hisztije, amit a kiesés után levágott, a másik meg Tóth Gabi csöcse. Utóbbiról nekünk is van képünk, illetve az RTL Sajtóklubnak, tessék: Nos. Ez egy pár csöcs, atlétában. És?..
ddevil 2013.02.28 16:30:00
@protézisesh: beázik a disznó?? :)
A tegnapi Aranyglóbusz-gála egyik legviccesebb jelenete az volt, amikor Will Ferrel és Kristen Wiig felvezette az egyik legjobb női főszereplő-kategóriát (vígjáték vagy musical), és közben tulajdonképpen előadtak egy Saturday Night Live-hoz méltó szkeccset (mindketten Lorne Michaels…..
ddevil 2013.01.15 15:52:24
Éjszaka zajlott az év egyik legnagyobb vörös szőnyeges eseménye, a Golden Globes Díjátadó. Hosszú bevezető helyett inkább bele is vágok a ruhaszemlébe. Elsőként a fekete estélyiben tündöklő nőket vesszük alaposabban szemügyre. Rosie Huntington-Whiteley Saint Lauren…..
Tinireménységek nélkül maradt a The Voice, a Tv2 tehetségkutatónak is nevezett énekversenye. Tegnap egy adásban hullottak ki a Szécsi-ikrek és istenfélő Henderson Dávid, a legjobb nyolc közé pedig csak olyanok kerültek be a jógaoktató tatár nő mellé, akik már legalább egy…..
ddevil 2013.01.12 20:21:13
@kamasuka: ezt mondom, h ha valakire a "nép" nem kíváncsi, a stílus miatt, az ember miatt, v. akármi, akkor bizony nem fognak koncertre menni, nem vesznek lemezt, hiába is tolják most a swinget, a húdenagy-énekesnő-csak-eddig-nem- jött-össze-neki dolgokat. Vagy akkor legyen az, h csak a mesterek döntenek, de akkor majd ők ücsörögnek a koncerten, meg veszik raklappal a CD-ket..
ddevil 2013.01.12 20:42:23
@combos: Utasi Árpi azért volt más, mert ott pénznyeremény is volt, ha jól tudom. Őt megsajnálták. Itt igazából nem is tudom, h mi a Voice győztesének nyereménye, mert a reklámdumát mindig eltekerem :)
ddevil 2013.01.12 21:12:26
@Riin: én egyáltalán nem vagyok kíváncsi Utasi Árpira, ahogy Mészáros Elekre sem. Utóbbi amúgy járja az országot, belefutottam már plakátokba. Én még egy műsorban sem szavaztam, igazából pont nem érdekel, h ki nyeri, nem sajnálom meg, nem érdekel, h dejópasi v. dejócsaj, vélhetőleg nem megyek koncertre stb.
De ettől függetlenül logikus lenne, h ha valakit a közönség folyton ki akar ejteni, akkor nem kellene visszatömködni, mert fölösleges. Nagyon pici ország vagyunk, tudni kellene végre felismerni a piaci viszonyokat.
Subba Eközben Angliában 2012.11.26 22:45:40
planking, owling, batmaning....lof@szt...MILKING most a style! ..
Van oka a vigadalomra a CBS háza táján, az újoncok közül az Elementary kiválóan teljesít, a Vegas sem rossz, az NCIS stabilan hozza a 17 millió feletti nézettséget, és Ashton Kutchert is szeretik a tévénézők. Ennek a csinos tortának a tetejére nyomott 17,4 millió gyertyát a The…..
ddevil 2012.11.20 09:00:09
A minap már láthattuk az alig felöltözött Rihanna GQ magazinos címlapját (itt), de én már akkor feltételeztem, hogy nem csak ennyit mutat meg Rihanna a melleiből. Nos, igazam lett, tényleg nem. A magazin hasábjain más szögekből és más pózokban mutogatja tovább magát, sőt az…..
Úgy tűnik, nem csak a bankok álltak át az éjszakai smsezésre. Már a Telenor is a hajnali 2-4 közötti időszakot látja a legmegfelelőbbnek értesíteni a felhasználókat, pl a digitális számla letölthetőségéről: UPDATE 09/10: Emailben kell kérni az értesítést, akkor nem…..
ddevil 2012.08.21 17:23:29
Subba FUCK YEAH: Sziget 2012.08.08 17:07:53
Nem tartották be a Sziget előírásait...viszont baszott nagy buli volt az este!!! :D ..
A fenti képhez jött egy sajtóközlemény is, amibe isten az atyám, nem nyúltunk bele, ezt, így 2012-ben komolyan gondolja egy PR-ügynökség.  Kedves Kolléga, azt hiszem mondhatom azt, hogy sokkoló képet csatoltam neked. :) Egy fogadás miatt ruhát cserélt az Éden Hotelből…..
Egy orosz tévéadó riportere éppen élőben jelentkezett be egy driftbemutatóról, amikor az egyik autó első blikkre elég keményen elcsapta, de aztán úgy tűnik, nincs különösebb baja. Ettől függetlenül bevitték a kórházba, mert agyrázkódása lett, nahát.…..
A hőség ellen segíthet, de a hangulatot csak felforrósítja egy-egy kellően rövidre vágott szárú naci ..
ddevil 2012.07.11 14:38:27
Elég keveset járkálok gyalogosan, BKV-val közlekedve a városban, biciklin ülve pedig sokkal kevesebb öltözködéssel kapcsolatos rossz tapasztalat ér. A minap azonban fel kellett szállnom ilyen-olyan járatokra és az a rossz érzés fogott el, hogy a lányoknak egy része elképesztően…..
Chez DuBarry Citromos víz 2012.06.16 11:50:00
Mindig valami szépségápolási okból fogok neki valaminek, aztán sokszor kiderül, annál jóval többet tud. A citromos víz éhgyomorra elvileg segít táskás szemre, mert a reggeli szem sokszor vizes, azt kihajtja. Valóban enyhít azon is, de egy csomó más dolgot is tapasztaltam. A…..
ddevil 2012.06.27 21:06:44
@DuBarry: világos :) azt hittem valami spéci dolog :)
NYÁR SLÁGERE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ..
Remek bréking cserpestől: Esetleg érdekes lehet az alábbi cikk: http://index.hu/tudomany/tortenelem/2012/06/21/megsem_stuka_a_keleti-tengeri_roncs/ Az MTI-s szerkesztő/fordító németül még csak tanulhatott valamennyit, de földrajzból egészen biztos megbukott. A német Ostsee…..
A srácok kicsit benézték a sorsára hagyott műsuncit. Azt hitték, egy jókora húsos, lukas, ajakos gombára akadtak. Végül is...  Nyami.  ..
ddevil 2012.06.20 18:37:36
Az elmúlt hetekben szinte minden napra jutott valami megrázó gyilkosság. Biztos vagyok benne, hogy ezek az esetek mély nyomokat hagynak azokban is, akik csak olvasnak, hallanak róluk. Bizonyára a Blikk Ölni című publicisztikájának szerzője is így járt, de ez nem mentesíti a…..
ddevil 2012.04.24 16:14:30