Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Paranoid Parrot

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Őket is megkérdeznétek, hogy fájt-e?         ..
Paranoid Parrot 2012.05.15 23:28:56
A képeken látható lányok a gore-gore girls inc., akik szabadidejükben remek smink-sebeket készítenek,és ehhez hasonló horror, brutál, trash fotózásokon vesznek részt! Blogot is írnak, és a facebook-on is megtalálhatjátok őket. Abban a megtiszteltetésben volt részem, hogy…..
Paranoid Parrot 2012.04.19 14:41:34
testmódosítás Hárfa 2012.01.24 15:59:00
Február végén II. Budapest Tattoo Convention! Ha valaki szeretne velem valamit csináltatni ezen a remek eseményen akkor írjon (gabor@zagyvai.com) és leszervezünk mindent! Fogok kint piercingelni, scarification-t készíteni, tetoválni, performance-t csinálni, szemináriumot tartani…..
Gyönyörűen gyógyult szívecske scarification, tetoválások, és egy kedves mosoly! A tovább gomb után pedig láthatjátok Marilyn Manson legújabb klippját, amiben a csúnya és torz embereken kívül láthattok még olyan finomságokat is ami nem túl szokványos egy klippben! És most nem…..
testmódosítás Anya és lánya 2011.07.12 22:40:34
A minap egy kedves anyuka és kicsi lánya jött el hozzám, és magukra varrattak egy-egy biztostűt (vagy hogy is hívják ezt a fajta rögzítő instrumentumot). A lányra egy kicsit rajzfilmesebb tű került fel, valamint egy idézet is, az anyuka pedig megelégedett egy minimál változattal,…..
Paranoid Parrot 2011.07.15 20:05:20
testmódosítás Felhívás!!! 2011.06.19 21:47:04
Figyelem, Figyelem! A veszprémi Fullánk Tattoo-ból az életüket megunt emberek elloptak egy csomó mindent!!! Íme a felhívás: "Sziasztok Ezúton tudatom mindenkivel, akik szeretnek, és akik nem! Sajnálatos esemény történt 15.-éről 16.-ára virradó éjjel. Betörtek…..
Ritkán látni ennyi fültágítót egyetlen fülcimpában, még akkor is ha az a cimpa meglehetősen nagy! Ezen a képen a tágítók mérete egyenként 10mm lehet, és a fülcimpa kicsit megnyúlt a sok ékszer miatt. Kíváncsi lennék a srác másik fülére is, hogy eredeti állapotában…..
testmódosítás A második!!! 2011.03.18 20:43:48
Hát ezt is megértük! A testmódosítás blog második születésnapját ünnepli, vagyis ünnepelte két napja! Ebből is látszik, hogy olyan borzalmas szülő lennék aki a saját gyerekének is elfelejti a születésnapját. Két teljes év. Amikor elkezdtem írni a blogot, még azon…..
Angol cím: North by North Quahog Magyar cím: Észak Quahog-tól északra Leírás: Peter és Lois második mézesheteiket töltenék, amikor Peter összetöri a kocsit. Hogy bejuthasson egy luxushotelba, Mel Gibsonnal adja ki magát. Itt véletlenül rábukkan a Passió folytatásának…..