Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pepita Ofélia

0 bejegyzést írt és 144 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Képrejtvény 2010.02.04 09:00:00
Mi ez?..
Pepita Ofélia 2010.02.04 09:12:37
A vascső alkatú fiúval volt először orgazmusom.Kedves Szakítós blog, Ebben a pillanatban jutottam arra az elhatározásra, hogy megosszam veletek ritka érdekes storymat... :)Nos, anno, a kapcsolat kezdetén voltam én 18, ő 23.Túl egy 4 és fél éves kapcsolaton annyira ki lehettem…..
Pepita Ofélia 2010.01.29 08:42:12
Mindenkinek megvan a maga kis árnya a múltból, akiről már a legjobb barátjának sem beszél? Mert nincs mit beszélni róla, nincsenek események, nincsenek tények. Csak és kizárólag a gondolataiban él, és összeszorul a gyomra, ha hasonló kinézetű embert lát az utcán? 5 év múlva…..
A kispadról könnyű mondani, hogy állj fel, menj tovább, szedd össze magad, stb, aközéppályán már máshogy látja az ember a dolgokat.A kép innenHali Szakítósok!A történetem olyan friss, hogy szinte még vérzik /emo off. Itt ülökegy üveg bor, egy karton cigi (fogyatkozóban sajna)…..
Az egyetlen ferfi, aki fontos volt neki, mar nincs tobbe. Probaltam megbeszelni, hogy ezt megis hogy gondolja, meg ennel oszintebbnek tunt az egyutt toltott ido. Total kikeszultem, a siras hataran voltam.. de hiaba, nem sikerult job belatasra teritenem - ezzel gyakorlatilag ki is rakta a szuromet.A…..
Subba Önszopó rozmár 2010.01.08 19:33:00
Bevadult cukivideó. Kicsit késve, de hátha nem jutott még el mindenkihez.   ..
Pepita Ofélia 2010.01.09 14:07:27
 Egy nem vonzó punk vallomása.Üdv szakítósok!Előre szólok, ez nem éppen egy szokásos szakításos történet. Sőt, szakításosnak sem tudnám nevezni, párkapcsolat híján. Na mindegy, tanulságokat le lehet vonni.22 éves punk srác vagyok. Húgommal élek egy kétszobás családi…..
Pepita Ofélia 2010.01.07 15:33:07
Anyám borogass...
@Kismac - Térdileg még rokkant: Nekem is gyanús volt, hogy "Csótány" álnévvel valaki ilyen értelmesen fogalmaz.
De nem ezért nehéz elhinni, hogy nem fék a sztori. Csak valaogy olyan valószerűtlen az egész. És ez a Noémi megcsókolja a leszbikus barátnője teljesen ismeretlen bátyját a lány szeme láttára, miután az !rácsapott a fenekére!?
Hm...
De egyébként érdekes, jó sztori, köszönjük! :)
Örök kérdés, de most a fiú volt fiatalabb, de összesen sem idősek. Számít e a korkülönbség vagy nem? Bárcsak soha nem beszéltünk volna arról a szar kocsiról!!!! Egy 24 éves csajszi vagyok, aki másfél évet töltött el egy kapcsolatban 21 éves â01Eálom pasijávalâ01D.…..
Pepita Ofélia 2010.01.05 15:03:16
@hapsychotic: Ott a pont! Sok múlik az oxitocin nevű hormonon, ami többek között ragaszkodást idéz elő. Végeztek egy kísérletet földikutyákkal (ezek a kis jószágok egy életre választanak párt maguknak), valahogy "kivonták" a nőstény szervezetéből az oxitocint, és máris elhagyta "élete szerelmét" egy másik hímért. Szomorú :(
Persze a rendszeres, jó szex növeli az oxitocinszintet, úgyhogy ki van ez találva :)
Pepita Ofélia 2010.01.05 15:11:11
@Zahal: Bezony, aztán jött Freud, és kitalálta a péniszirigységet és társait.
Biztos nők milliói áldják azóta a nevét.
Pepita Ofélia 2010.01.05 15:43:14
@Kedves Nard: Ó, az illatos Kert!
Az valami fantasztikus. Főleg, amikor a szerző megszólaltatja a nemi szerveket:

"És akkor a herék felkiáltottak:
-Bátyánk, miféle barlang nyelt el téged?"

Igen hasznos olvasmány :)
Hát ez kurva jó! Nem is tudtam, hogy már jó ideje kapható Manson fater Mansinthe névre keresztelt, 66,6 %-os (mekkora már!) abszintja. 36 euróért a nullahetes egyébként nem is olyan vészes, góth haveroknak, rokonoknak isteni sátáni ajándék! Külön pont jár a lent látható…..
Még egy rövid.A kép innenSzervusztok,Amikor elkezdtem a blogot olvasni, jót mosolyogtam a szlogenen. Rövid sztori, annál jobban fáj.Másfél éve jóban rosszban, megjártuk együtt a poklot is, csőd, perek tömkelege, hullámvölgyek, hullámhegyek. Kitartottam, ott voltam mellette,…..
Pepita Ofélia 2009.12.18 11:06:21
@rémTündér... /nekérdezd./: Hja, nbekem is mondták már lekoptatásként, hogy "Gyönyörű vagy, és egy fantasztikus ember, kivételes személyiség...."
Azért vannak szituk, amikor ezt nehéz elhinni :S
Pepita Ofélia 2009.12.18 11:19:55
@Krizsabali: Nem feltétlenül. Talán a pasi se tudta, hogy most éppen "csúnyán kihasználja" az asszonkáját. Csak kellett neki valaki, aki mellette van a "problémás" helyzetben, és mikor elmúltak a problémák, akkor jött rá, hogy már mégse kell.
De ezt mondjuk elmondhatta volna.
VAGY végig ügyesen játszotta a gyámoltalant. :P
Pepita Ofélia 2009.12.18 11:27:14
 Hmm.Sziasztok.Azért írok be a fórumba, csak így munka közbeni magányomban, hogy az egyik mostani storymat megosszam veletek.Magamról annyit, hogy sok pasim volt, tudom, nem tagadom, átlagosan évente 60 pasim szokott lenni, de ennek nagy része csak kaland, buli utáni egyéjszakás…..
Pepita Ofélia 2009.12.08 15:01:16
Ez az alap szakítási módom. Akármelyik csajnál megcsináltam semmi bajom.Max vissza akarták könyörögni magukat.  A kép innen. Mostanába sokat olvasom a blogot. Így gondoltam kiírom magamból az eddigi szakításaim és megosztom a plebszel..-…..
De hisz szakításban voltunk! - kinek nem jelent ez semmit?   Sziasztok Szakítósok! Hébe-hóba olvasom csak a blogot, így előre megmondom, hogy nem tudom mi ez a Tesco-s, kondomos és katonás cucc, de már most válaszolok rá: Tesco-ban voltam a 3 év alatt a lánnyal, kondom nem…..
A meddig a fiúé a lány? Hányszor dobhatjuk ki a másikat? Kérdések. Sziasztok! Az én történetem sem mindennapi és mivel még elég élénken él bennem az élmény nézzétek el nekem ha itt ott nem tudok tárgyilagos maradni. Szóval a történetünk 7 éve kezdődött egy…..
Pepita Ofélia 2009.10.28 10:03:13
@jaffandi: Biztos egyetemi, a pasi a seniora volt, és hét évvel idősebb, ezt gimiben elég nehéz lenne kivitelezni.
Egyébként... hány évig jártak ezek egyetemre? És ennyi idő alatt nem sikerült megtanulni írni? Ajjj...
Soha ne járjunk senkivel, soha ne legyünk szerelmesek, és akkor talán elkerülünk minden fájdalmat Kedves Szakítósok! Ha elolvassátok, én is szívesen megosztom veletek a történetemet. (: A történetem nagyon régen, még az első szerelem idején kezdődött. Még nagyon fiatal…..
Pepita Ofélia 2009.10.27 08:38:22
@S0und: Azért megnézném azt a kislegényt, aki ballagás utáni családi vacsorán, szülők, nagypapa-nagymama társaságában úgy bebaszik, hogy nem emlékszik semmire.
Mkindenesetre érdekes, hogy a lánynak ez a semmicske kis történet a legérdekesebb "szakítós" élménye. Meg hogy attól fél, hogy a barátja esetleg megharagszik rá, amiért a kedves rokon részegen "ráesett" a szájára.
Egyébként... "RÁESETT"??? Ez rosszabb, mint a csattanós csók, nem? Képzeljétek el, hogy esik, esik, és puff, aztán reccs egy fog. :P
Pepita Ofélia 2009.10.27 09:42:51
@ziza133: Nem a posztíróval van baja itt senkinek, ahogy látom, nem is azzal, ahogy reagált az eseményekre, egyszerűen csak nem ide való a sztori. Nem volt kapcsolat, tulajdonképpen szakítás se volt, csattanója sincs, szóval nem olyan élvezetes olvasni... márpedig a lényeg ez lenne, nem?
 A blog történetének ELSŐ verses szakítós sztorija, egyszerűen hihetetlen. Köszönöm. Sziasztok! Szakíts ha bírsz? Hát én úgy tűnik nem tudok..... hiába nem vagyunk már együtt. Még leírni se igazán ami történt, csak egy versre futotta (bár ebbe minden benne van), pedig…..
Pepita Ofélia 2009.09.16 15:06:33
@Kocka Költő: Igen, azt is mondták, hogy a rím típusa, ha ügyes a költő, tükrözi a vers hangulatát. Hát itt tényleg.
Basszus, én is írtam már szar verset, de aztán elolvastam, és éreztem, hogy ez bizony szar. Ment is a kukába. Legrosszabb esetben is elsüllyeszti az ember a fiókba, hogy majd csiszolgat rajta. De könyörgöm, miért kell az ilyet mutogatni?!?
Persze nekünk jó, mert élvezet olvasni, annyira nyomi, de a lelkes szerző nem tudom, mit szólna, ha olvasná a kommenteket meg Primula szösszenetét...

Hogy a tartalmához is hozzászóljak, a királylányt nem viselhette meg különösebben a hercig herceg csalfasága, ha egyből így trillázni kezdett a szakítás hatására, nem?
Pepita Ofélia 2009.09.16 15:23:33
@Igazság Atyja: Királylányunk talán nem ismeri a közmondást, miszerint "Ne szólj szám, nem törik bele a fogam." :D
Legjobb pornófilm evör: összezártak egy matekos csoporttal. Plusz pad alatti szerelem. A legszebb szerelmes sztori a szakítóson az utóbbi hónapokban.     Gimi harmadik, összezártak egy másik matekos csoporttal…előtte sosem láttam, aztán jött, elfoglalta a helyem,…..
Pepita Ofélia 2009.09.03 09:52:30
Óóó.. szelerem, szelerem.. de szép is az!
www.youtube.com/watch?v=Bnh78F3MSsc

Mindenesetre a srácot nem értem. Egyértelmű, hogy ő is vonzódott a lányhoz, aztán mégse történt semmi. 20 éves fiúknál ez nem így megy általában. Valamiért megijedhetett tőle.

Mit csinált vele ez a lány? Valamit biztos titkol előlünk!
 A 17 éves lány romantikus regényt akart első szerelemre, megkapta. Sziasztok! Már edzem egy ideje a bátorságomat, hogy tegye meg felétek első nagy lépését és írjon az első szakításomról. Na jó, ez nem az első, mert ugyebár mindenkinek volt kisiskolás szerelme, akivel a…..
Pepita Ofélia 2009.07.08 10:14:15
@Szelid sunmalac: Úgy tűnik a leányzó viszont teljes nyugalomban ült a szobában, ráadásul jó sokáig. Mire a menyasszony lecuccolt, talán még nassolt is valamit, aztán elment zuhanyozni.. ő meg ott csücsült a kisszobában mindvégig.. azért ezt elég nehéz elhinni!
@United Krémsajt of Primula: Kinézem belőle. Biztos elkényeztetett, hisztis MPG volt. De még mindig nem értem, 9 hónap alatt ilyen keveset találkoztak? Egfyszer se volt a srác lakásán azelőtt? Ennyi idő után azért csak feltűnik az embernek ez-az, még 17 évesen is, még nulla tapasztalattal is!
Pepita Ofélia 2009.07.08 10:23:08
@Szellő és Napsugár: Erre is van ellenpélda :) szüleim 21 évesen házasodtak (17! éves koruk óta vannak együtt), és még most is fülig szerelmesek egymásba. Sőt, most csak igazán! Az persze más kérdés, hogy milyen poklokat jártak meg közben, és igen, szerencséjük volt, a legtöbb esetben ez nem megy ilyen simán. Ez a srác se 'szórakozta' még ki magát eléggé ahhoz, hogy menyasszonya legyen.
@United Krémsajt of Primula: Ismerek egy lányt, akinél ez már-már kényszeres volt. Elhagyta a barátját valakiért, aztán szakítottak (egy másik srác miatt), de még háromszor-négyszer megcsinálta azt, hogy az 'aktuálisat' otthagyva visszament a legényhez. Az ilyeneknem van valami pszichés problémájuk szerintem.
Pepita Ofélia 2009.07.08 10:38:37
@Szelid sunmalac: Egyik barátnőm szülei meg 16ok voltak. Vigyáznak is a kislányukra, mint a hímes tojásra :P

Nya én elvánszorgok reggelizni. Botrányosan lusta vagyok asszem :)
Szép napot mindenkinek!
Az ártatlan megcsalás így változhat tízéves horrorsztorivá, amiben a férfi elveszíti mindenét a gyerektől az autóig, de soha nem lehet már boldog. Az utóbbi idők legkeményebb sztorija. Úgy döntöttem, leírom ezt a történetet, véleményeket várok, hogy mennyire vagyok hülye…..
Olyan történetünk van, mintha valaki próbálgatná írói vénáját. Döntsetek."Kellemetlen!" Mondta Micimackó, amikor elszállt a fék lejtmenetben...A bosszúdugás( ang: Revenge Fuck ) szörnyű bűnébe estem.Kellemetlen!Szörnyen kellemetlen.Bármit megtennék, hogy…..
 Igazából nem sokat értek a miértekből, és annyira tele van öres helyekkel a sztori, hogy felteszem, hátha megtudunk részleteket isHát megirom én is a történetem.Én 27 éves vagyok. 2008. júl.28-án kezdett dolgozni nálunk egy kedves fiatal lány 24 éves aki nekem rögtön…..
A hét végén már csak rövidekre futja.A kép innenSziasztok!Mostanában divatba jöttek a Szakítóson az egyszavas, kétszavas, illetve szó nélküli szakításos történetek. Gondoltam, én is beleadok egyet a gyűjteménybe.Egy barátnőmmel történt az eset. Fiú udvarolgat neki, ami…..