Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Simply a slave

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vajda Bálint Coloradóról rengeteg tévhit terjeng a világban, de ami még szomorúbb: az alábbi pontok többségével maguk az amerikai sincsenek tisztában. Többek között ezért is döntöttem úgy, hogy ideje fellibbentenem a függönyt és rendszerbe vennem néhány tipikusan Coloradóra jellemző sajátosságot...
Bár a fine dining a fő szenvedélyem, azért a jó és autentikus street food is jöhet!..
A múlt heti Vikingek-poszt után ha jól emlékszem, egy kommentelő jelezte, hogy ha Hujber Ferenc lesz Ragnar Lothbrok szinkronhangja, akkor ő köszöni, de nem kér belőle. Ezen Hujber Ferenc annyira felbaszta magát, hogy írt egy levelet, aminek közléséhez is hozzájárult, így nem…..
Már az elején le kell szögezni, hogy nem a Dalai Láma hibája az egész. Az európai hippik és a kicsit elveszett harmincas értelmiségi csajok által is nagyra tartott vallásai-politikai vezető mit sem tudott arról, hogy a magyar önkéntesek idén be szeretnék fejezni a Zangla falunak…..
Simply a slave 2014.08.21 20:02:25
@geriszab: Nahát, ugy apritod az agymosott buddhistákat mint a répát, komolyan vicces, le a kalappal!

Most menjünk át egy ISIS blogra és oszd ki az iszlámot és mókázz kicsit a Mohamed karikatúrákon is, oks? ;)
Nem terveztem, hogy sokat írok a Mátrix folytatásáról, mert egyrészt nem érdemli meg, másrészt a billentyűzet koptatását meghagyom inkább majd az első rész elemzésére. Sok-sok évvel ezelőtt (10-12) láttam először a Wachowski fivérek korszakos alkotását, a Mátrixot.…..
Hájl Polgálok! Ebben a melegben hullanak a labszolgák, mint a legyek. Sápítoznak, sipítoznak... A munkatölvénykönyvének szabályaival jönnek... Víz kell, meg bejelentett bél, meg jó munkakölülmény... Meg egy dulva pofon! Szóval új labszolgákla volt szükségem, ezélt hát…..
Simply a slave 2013.08.15 00:13:35
Lehetne ez a mai - azeri gyilkos kiadatása - hír kapcsán megszületett sajtóreakciók összefoglalása. Vagyis, a közbeszédet akkortól érdekli ez az egész, ha Örményország legmagasabbrendű nemzetközi kiakadása az angol nyelvű sajtón keresztül (!) elér hozzánk. Pedig a KIM már…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Hiába írja a Homár évek óta, hogy a mediterrán szállodacsillagozás nem azonos az európai csillagozással, mindig van, aki meglepődik. Naiv ügyfél családja a helyiekkel éhezik, bár még el sem kezdődött a Ramadán: Nyár, átverés, e kettő Magyarországon elválaszthatatlanul…..
A jókedélyű propaganda és az ingyen hajózás lehetősége sokakat megmozgatott, hogy kipróbálják a BKV csodahajóját. Az első horrorsztoriból kiderült, hogy alig lehet rá felférni, több időt tölt kikötéssel, mint amennyit halad, és néha még a hajó is elfüstöl. A Homárhoz is…..
Lánczi Tamás miniszteri kabinetfőnök szíves közlése szerint „egy végletesen legyengített és szétzilált apparátust örökölt meg a kormányzat”. Egész eddig azt hittem, hogy az államigazgatás legtúlfizetettebb tisztviselője Lánczi kollégája, Megadja Gábor, de most…..
Hamis bizonyítékokat szakmányban konstruáló álezoteristák és ál-parapszichológusok sem tudták volna jobban megrendezni azt az egybeesést, ami a Balassi utca 9-11. alatt, 1993-ban az orrom előtt lezajlott: a számomra addig ismeretlen Nyírő András alig egy órája még a Magyar…..
Simply a slave 2012.03.13 00:29:15
@al kotmány aláiro álamfö - alias másolo gépp: Ne használj M$ terméket, ennyi.
Firefox alől tökéletesen müx. IE suxxx!
Paul Johnston az Aberdeenshire-i Független Demokrata Tanácsosok Tanácsának tagja azt javasolta, hogy a következő találkozón az Északi-sarki jég kérdése is kerüljön előtérbe. Paul szerint ugyanis a skót halászati iparnak egy új kihívással kell szembenéznie. Manapság egyre több…..
Simply a slave 2012.03.07 00:21:44
@ripők: Tisztelt Uram, ismeretlenül is fogadja őszinte részvétemet, amiért a czikk témájában említett probléma megoldását Ön egy férfiúi bőrizomtömlőhöz méltó megközelítéssel kezelte, és söpörte le egy mozdulattal az asztalról.

Érted már, te fasz?
A Kálvin tér nyugati oldalán állt 1945-ig a Pintér-bérpalota és a Geist-ház (Grafika: Falanszter.blog.hu) A Kálvin tér a századfordulón Budapest egyik legszebb placca volt. Térfalait anno két építész ízlése formálta. A napokban átadásra kerülő felújított köztér sivárabb, ízléstelenebb és rondább…..
Mivel is kezdjem? Talán a traumával, amit akkor éltem át, amikor megtudtam, hogy férjem, akit imádok, és akinek  társa, barátja, szeretője, szerelme vagyok, mikor melyikre van szüksége, erotikus masszázsra jár. Nem csak úgy hébe-hóba, vagy véletlenszerűen, vagy jaj, hova…..
Mindennapi szmötyi Békekölcsön 2011.11.14 12:20:00
Békekölcsön: melyik középkorú vagy idősebb ember ne emlékezne erre a rossz szájízű soha vissza nem kapott kölcsönről, amit a nagyszüleink fizettek az állam felé az ötvenes években (http://hu.wikipedia.org/wiki/B%C3%A9kek%C3%B6lcs%C3%B6n )? Nekem kicsit a békekölcsön termékhez…..
Simply a slave 2011.11.14 18:34:37
@Kőmíves Kelemen: Ha esztelenül hitelt hitelre veszel fel akkor minden pénzintézet adósságspirálba taszít.
Nem tisztem védeni a Providentet, de legálisan, engedéllyel működő cég akit a PSZÁF szétmogyoróz, ahogy a többi hitelelezőt is. (Nagyon helyesen!)
Egyszer vettem fel tőlük, nagy gáz volt nem votl más választás. Négyszer olvasta fel az emberük aláírás előtt, hogy mennyit fogok visszafizetni, és csakis annyit kellett egy ft-al többet.
Különben meg számold ki mennyit fizetsz vissza a kocsidra, lakásra. Dupla annyit, csak a provinál rövidebb a futamidő. Ennyi. Semmi különbség.

Ha ők nem adnak, akkor már tényleg csak a szabolcsi uzsorás marad, aki visszmenőlegesen, szóban fogja módosítani a szerződést, ahányszor neki tetszik, és baseball ütővel szerez érvényt neki.
Melyik a jobb? Szerintem akkor már inkább a Provident.
A héten két levelet is közöltünk balesetek utáni ügymenetekről, volt szó korrekt félről és gerinctelen sunyikról egyaránt. András is megküldte történetét, ami azért jó, mert pont az ideális hozzáállást írja le. Igaz, itt nincs szó biztosító bevonásáról a károk kis…..
Ha jól értelmezem Lajos levelét és a mellékelt képet, elképzelhető, hogy valóban nem sértett semmilyen szabályt, még ha ránézésre szokatlan helyen is parkolt. A térkép szerint ez egy kis zsákutca lehet, ami kanyarodik. Ha nem lóg bele az 5 méterbe, és tényleg  nem is…..
Mondom, hogy az év legjobb híre, hogy a Csakajósörben van csapoltsör, mintha nem is Magyarországon lennénk, hanem minimum Prágában, ahol az ilyesmi szinte magától megy. Erről a csapról kaptam azt a hefedunkelt (barnabúzát), amitől fennakadt a szemem. Időről időre hajlamos vagyok…..
Naiv várlakó úgy gondolta, hogy a fülledt éjszakában majd biztos szellősre korlátozzák a Budavári Sörfesztiválra beengedett vendégek számát. Nem ez történt. Egy óra után feladták az izzadt embertömegben szörfölést a pultokig, aztán viccből megpróbálták visszaszerezni a…..
Simply a slave 2011.08.26 19:33:52
@franta: Egyetértek! Semmi eszközünk nincs ezek ellen a lenyúló, átb@szó szolgáltatók ellen, csak az összefogás.

Ahol bármilyen téren kib@sztak a fogyasztóval, ott az öntudatos fogyasztók büntetnek. Nem megyünk oda, nem vesszük igénybe többet a szolgáltatást, menjenek csődbe. A következő majd tudni fogja, hogy a vendég a No1, akinek MINDIG igaza van, és ezért ki kell nyalni a seggét.
Nyugat-Európában és Amerikában már tudják ezt évtizedek óta, nálunk még nem, de hála az ilyen fórumoknak egyre nagyobb és nagyobb mértékben tudja az öndutados fogyasztó alakítani a dolgokat!
Azt persze nem lehet állítani, hogy kerékpárgyártó nagyhatalom lennénk, de azért van, amire büszkék lehetünk. A Csepel ugyan inkább a múltat képviseli, de egy kis hazai manufaktúra már jövőt jelentheti. Ha minden igaz, akkor idén végre egyenesbe érkezik az m55 Bike projekt, a…..
Simply a slave 2011.05.28 23:07:14
Tisztelt Praxis blog!   A múlt hétvégén egy nagyon kellemetlen helyzetbe kerültünk, amelyet az ügyeletes orvos képes volt tetézni, ezúton is hálás köszönet neki, kíváncsi volnék, hogy büszke-e magára, mindenesetre elég bunkón viselkedett és megpróbált kiszúrni velünk.…..
Mindig örömteli látni, ha egy tévében sűrűn előforduló arc rácsodálkozik valamire, mint a szörpgyáros Zsanett annak idején a Big Brother kameráira, jé, engem egész nap kukkolnak? Most éppen Damu Roland barátnőjének története hozta elő a naiv kisfiút Hajdú Péterből, aki az…..
Tékozló Homár Ünnepnapok vs DHL 2011.03.24 13:44:00
Gergely furfangos módszerrel igyekezte átvészelni az atomcunamikatasztrófát Tokióban. A pánikszerű felvásárlás miatt nyilván első nap elfogyott a helyi kálium-jodid-készlet, úgyhogy gondolt egyet, és Magyarországról hozatott magának DHL-lel. 8 nap alatt sikerült:Lévén hogy…..