Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Edekon

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szlovénia megérdemelten jutott fel az A csoportba, a döntő mérkőzésen sokkal jobban játszott, mint a magyar válogatott. A második harmadban messze-messze fölénk nőttek, és bár akkor még csak egy góllal mentek el, látszott, hogy nagyon nehéz lesz újítanunk. Nem is sikerült,…..
Nehéz, de nem nagyon nehéz mérkőzésen vertük Nagy-Britanniát a ljubljanai vb negyedik fordulójában. Az első harmad nem hozott gólt, a másodikban és a harmadikban egyet-egyet szereztünk, 2-0-ra nyertünk. Ellenfelünk a végén egy büntetőt is kihagyott. Két fanatsztikus…..
Edekon 2010.04.22 10:32:08
Tokaji Viktor, az egyik legjobb magyar védő számára véget ért a szezon, sajnos biztos, hogy kificamodott és helyrerakott vállával nem léphet jégre a Szlovénia elleni mérkőzésen. Különös egybeesés, hogy ellenfelünk ugyancsak első soros hátsó embere, az amerikai légiós Luka…..
Edekon 2010.04.22 10:30:02
A magyar válogatott második mérkőzését is adjuk online, ezen a felületen lehet követni szöveges közvetítésünket. A rendszer néhány apró hibától eltekintve működik, nyájas olvasóinknak jó szórakozást kívánunk, észrevételeiket ez alatt a poszt alatt várjuk...