Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pirlipat

1 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régebben készítettem egy rajzot egy világítótoronyról egy srácnak, akinek háromszor is át kellett rajzolnom a mintát, de legalább nem jött el, hogy megcsináltassa. Ennek akkor örültem először, mikor Andi megkeresett hogy csináljam meg neki ugyanezt a mintát, aminek az eredménye…..
pirlipat 2011.02.05 23:39:16
@leginkább tejből: Jómodort?...
UPDATE: van újra facebook oldalam, hamarosan közösségi site is lesz a blognak, de most még a gépem is elromlott otthon, szóval idő kell hozzá, de nyugi, ne boruljatok ki, ami késik nem múlik:)Ezt a remek képet Wally blogján találtam! Remekül el lett kapva ez a fotó szerintem,…..
Ezt a nyelvet először kb. másfél hónapja készítettem. A gyógyulás után kellett egy kicsit javítani a bevágás hosszán, de mára már ez is teljesen begyógyult. A remek álca, amit photoshop-pal készítettem pedig azért szükséges, mert sajnos olyan helyen dolgozik a srác, ahol nem…..
Egyik kedves félig-meddig kollégámnak elszakadt a füle a sokévnyi vékonyszárú fülbevaló viseléstől. Ez az u.n. sajtvágó effektus, ami akkor következik be ha valaki a manapság divatos, nagy súlyú és vékony szárú fülbevalókat viseli hosszú éveken keresztül. Ilyenkor elkezd a…..
Kigondoltam A család 2010.06.27 07:58:00
A címlapgeciknek üzeni rada apátok, hogy először olvasni, aztán gondolkodni, utána írni, elolvasni, tanár nénivel leláttamoztatni, és csak a végén kommentelni, mert itt alkotó munka folyik, amit nem illik meggondolatlanul megzavarni! ***Címlaptündér, Petike, köszi a…..
pirlipat 2010.07.04 13:01:05
@Lev Alekszejevics Nyunyeszkij: Képzőre felvételizel, Alekszej? Sok sikert, állítólag a harmadik körben már nem nagyon szokták kiszórni az embert. :-)
Az UV tetoválás speciális tintával készül, azonban teljesen biztonságos, és nem veszélyes a szervezetre. Már Anita is csinált egyszer egy lánynak néhány denevért, és a tetoválás szépen be is gyógyult. A készítés azonban egy kicsit macerás, mert ahhoz, hogy lássuk a festék…..
Először is elnézést, hogy nem volt új post a hétvégén, de Egerben múlattuk az időt. Ez is csak egy villámpost, majd írok valami bővebbet estefelé (talán:)).Szóval ez Marc aka Little Swastika legújabb tetkója, ismét meseszép! ..
pirlipat 2010.06.28 22:42:16
@lemongrasss: Sztem feltolja a nadrág. A jobb oldali képen látszik a kőműves-perselye :-) Azt hiszem, az nem úszógumi, hanem a feneke. A nadrág vonala volt a megtévesztő...
Amúgy szép. Naggyon szép.
Szabi nevű kedves cimborám küldött egy remek linket ahol régi idők emberei mutogatják hatalmas méretű tetoválásaikat! A képek nagyrésze megtalálható a 1000 Tattoos című könyben is. Akit érdekel a téma az a könyvet mindenképpen szerezze be! A többi kép ide kattintva érhető…..
Hogy ilyen remek módon kivarrathassuk, hogy aztán mindenki csak nézzen, és azt gondolja, hogy direkt ilyen! Amúgy a képről jut eszembe, hogy régebben azon agyaltam, hogy mennyire érdekes volna, ha egy elég nagyra tágított (kb. 50-60mm) fülcimpát a tövében elvágnánk, és a lelógó…..
testmódosítás Kalózlány 2010.06.15 23:20:00
Cheek piercing, mell piercing, kalózlány, szép fotó!A forrás fecsilaci blogja, de az még betegebb mint ez a blog!:)..
pirlipat 2010.06.19 13:51:52
@Csönd-Nesz-Rizs.®:
nem... nem sárgul a kopasz fejem az irigységtől, egyrészt mert már nem kopasz, másrészt mert a lánykának műcicije van, amilyet én is csináltathatnék, ha akarnék.... de ha igazi lenne, akkor sárgulnék, ezt aláírom.
Csók az izmos homlokodra.
Ha nincs fájdalom nem nyílnak ki a receptoraid. Nem leszel tudatos, csak élsz bele a nagyvilágba. Soha nem jutsz el az ösztöneidhez, ahhoz a pillanathoz, amikor megérzed, hogy mit is jelent élni...Egy gravitáció nélküli térben hánykolódsz anélkül, hogy tudnád miért nem ér le a…..
pirlipat 2010.06.15 12:21:34
testmódosítás Fület szépítek 2010.06.10 01:20:00
A képet egy szlovák srác küldte, akinek még tavaly csináltam ezt-azt a fülével! Aki tudja, hogy kik voltak azon zenekar tagjai, akik a tükörre vannak ragasztva az vendégem egy baráti kézfogásra!:)..
Be kell valljam ezeket a remek eszközöket Lukas Zpira blogján találtam. Mivel imádom a sebészeti eszközöket, és úgy általában a fényesen csillogó krómmal bevont dolgokat, így gondoltam megosztom Veletek, kedves olvasóimmal az élményt és megadom nektek a lehetőséget, hogy…..
testmódosítás Interjú velem 2010.06.11 20:52:00
Nem célom a shameless selfpromotion, hiszen már így is kibaszott híres vagyok, de ha valaki megtisztel azzal hogy megkérdezi a véleményemet, akkor azt kirakom ide a blogra is. Így történik ez most is: Moshwarrior kérdései és az én válaszaim…..
A totál sértő negatív kommenteket csak azért nem fogom jelen esetben moderálni, mert Imi szereti a polgárpukkasztást:) Imre egy nagyon kedves tetováló srác, aki a Cannonball-on másodszor került a kezeim alá. Roppant romantikus alkat, a barátnőjét nagyon szereti, erről tanúskodik…..
pirlipat 2010.06.11 16:41:41
@ozirisz: szerintem rá gondoltál...
www.308.mattklimas.com/res/mondrian/mondrian3.jpg
mondjuk ez nem öt, hanem nyolc kocka. Ránézésre persze, ez semmi, mindenki tud nyolc kockát csinálni egy papírra, itt már nem ez a lényeg. Mondrian (vagy Malevics, mutatom: vfek.vfmk.hu/00000024/011.jpg ) évek hosszú sora alatt jutott el az egyszerűsítésnek erre a fokára, ami igazából már nem csak vizuálisan, hanem művészettörténetileg és logikailag is élvezhető.
Szóval ezek a képek mérföldkövek, csak kevesen tudják értékelni, mert annyira specifikus tudást kívánnak meg. Az meg, hogy rengeteg ember elmegy a Szépművészetibe szájat tátani, hogy ez egy híres festő, már pusztán sznobizmus.
Elnézést, elragadtattam magam. Az órának vége.
pirlipat 2010.06.12 13:52:25
@zagyvai: Miro... őt én is szeretem, meg Klee is nagy kedvenc, (van egy temető rajza, most nem találom, az nagyon nagy hatást gyakorolt rám...)
csak a kockákról Malevics és Mondrian ugrott be :-D
pirlipat 2010.06.14 11:48:17
@ozirisz: Nem tartottalak csökött hülyének... csak azt akartam mondani, hogy a kocka a falon csak abból váltja ki a "húbazdmeg" érzést, aki alapszinten (vagy kicsit haladóbb szinten, nem tudom, mi az alap) foglalkozik művészettörténettel.
Szívesen írok neked pár gondolatot erről, csak azt hittem, ez senkit nem érdekel...
Amerika egyik ki mit tud-jában fellépett a Swingshift Sideshow csapata, és különböző vásári mutatványokkal sokkolták a közönséget, akik szemmel láthatóan nagyon élvezték az előadást! A zsűri tovább is juttatta őket, hiszen valóban egyedi, és látványos produkcióval…..
pirlipat 2010.06.09 17:10:45
@pszicho pete: Ó, hogyne lehetne átültetni, simán, ha csak pl. a jelmezekről van szó, egy századfordulós Mouline Rouge-t idéző ruhával már sínen lenne... szerintem az európai légkörhöz jobban is passzolna egy freak vagy sideshow, egész meglepődtem, hogy Amerika a szülőhazája...
Egy régebbi postban már láthattatok egy meghökkentő portrét XRoniX-ről! Nos, a látványt sikerül fokoznia: rajzolt bajusz, és betetovált szemgolyó az új body mod!A srác amúgy egy lengyel piercer, és a Gdansk-ban megrendezésre kerülő expo-n lesz szerencsém vele élőben is…..
pirlipat 2010.06.04 19:09:20
@Zolearc: Van Gogh nem hiszem, hogy azért metszette meg a fülcimpáját, mert a testmódosítás iránt érzett igényét csak így tudta volna kifejezni... de jó eljátszani a gondolattal. Én Dali-ra lennék kíváncsi. Honnantól szürreális tett egy módosítás?
A két szélső ajakpiercing már több éves, a felszíni piercing viszont friss!A kinézet alapján azt is el tudnám hitetni veletek, hogy egy ez csupán két hosszú felszíni piercing, ami az ajak széleitől a közepéig tart, de ez nem így van. Csupán így is kinézhetne...
pirlipat 2010.06.04 18:51:48
@StillBornBunny: Arra gondolsz, hogy áthidegszik? Az enyimek nem szoktak...
A Glamort Tattoo Parlor Franciaországban található, és Lionel-hez (Out of step Tattoo) hasonlóan minimál, illetve absztrakt tetoválásokat készítenek. A két tetováló , és Olivier munkái:     ..
A múlt héten egy fotós srác, Csákó Gábor keresett fel, és lőtt néhány meseszép fotót arról, amint éppen tetoválom Orsit. Orsi volt olyan kedves és beáldozta az egyik lábát arra, hogy olyan absztrakt mintákkal töltsem meg a lábát amilyeneket rajzolgatni szoktam mindig. Ilyen…..
Ryan az egyik legnagyobb scarification mester a világon, aki emellett remek piercer is. Ő volt az első aki mikor elkezdtem vágásokat csinálni mindig segítőkész volt velem, és remek tanácsokkal látott el. Az általa készített scarification-ök az általa látott legprecízebbek a…..
Most, hogy lassan egy év telt el... elkezdem a blogot, mert rájöttem, hogy hogy is kell.A technika sosem volt a barátom.Azért éreztem, hogy eljött ez az ünnepi pillanat, mert itt ülök a fürdőszobában, egy pohár borral és egy szál cigarettával a kádban. A magyarázat egyszerű: a…..
Egy régebbi postban már írtam pár sort a surface weavingről. Íme egy újabb érdekes kép a megújult bmezine.com-ról! ..
pirlipat 2010.05.30 12:30:32
@zombie666:
Ezt most szemügyre vettem alaposan, hirtelen nekem is egy pasi jutott eszembe, de jobban megnézve inkább egy ukrán konyhásnéni. Szóval ez egy csaj.

De maradjunk a témánál, nekem nagyon tetszik a kép.

@The Green Manalishi:
Nekem is Saudek jutott róla eszembe. Nem szokták ismerni. :-)
Múlt héten egy olyan feladatot kaptam, amit eddig még soha: egy régi, késsel készített heget kellett letakarnom, átalakítanom nyúzással úgy, hogy az eredeti pentagram forma megmaradjon. Legyógyult heget nyúztam már ki újra, de itt volt néhány olyan vastag heg, hogy kicsit…..
pirlipat 2010.05.30 12:11:48
No, gyerekek, ezt élmény volt végigolvasni.... mintha kicsit eltávolodtunk volna a témától.

A nyúzás szép lett, és a szívem repes hogy van előtte utána kép. :-)

@Csönd-Nesz-Rizs.®:
Szívem, itt szeretnélek megcáfolni, kiskorom óta nem bírom a konyakmeggyet, viszont a sört annál inkább. Aljas rágalom, hogy a nők nem szeretik a sört.
Viszont, mi a here az az aspergeres?