Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kutya úr

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elképesztő gyűjtemény: az ábécé minden betűjéhez található gyártó itt, az Alfa Romeótól a Borgwardon, Cadillacen, DKW-n, Jaguaron, Mercedesen, Riley-n, Simcán át a Valiantig és a Volkswagenig. Mind rom. Morbid hangulat: a kaufdorfi autótemetőGyűjtők, rajongók, oldtimer…..
És ha már annyi volt, magára vett egy falatnyi bikinit, és elment a Két pasi és egy kicsi című sitcomba haknizni, meg testet mutogatni. Jon Cryer reakciója a jelenetben teljesen természetesnek tűnik. ..
Emberből van a világ legjobban kereső sportolója, Tiger Woods is: élő adásban mutatták, ahogy a segítőjével cseverészik valami golfviadalon, de arra senki nem számított, hogy a szupersztár elfingja magát. Pedig de. ..
Ned Ludd és követői, a ludditák a 19. század elején a géprombolásban látták a kiutat: hitték, hogy ha a szövőipari berendezéseket szétzúzzák, a betanított munkások széles körének megmarad az állása. Gyárakat és műhelyeket rohantak meg, a rombolás eszközeivel próbálták…..
A brazil állapota stabil, bár életveszélyben van orvosai szerint, jelenleg altatják, gép lélegezteti, reggel ébresztik, miután sikerült az esti operáció - mondták az F1-pilóta magyar orvosai a késő esti sajtótájékoztatón.Műteni kellett, mert súlyosan sérült a…..
Michael Schumacher lomtalanít: garázsából mindent kidob, ami ósdi, vacak és számára értéktelen. A hétszeres világbajnok többek között két motort is eladna, mindkettő olasz, és 90 fokos hengerszögű blokk hajta. Az egyik a tavalyi év csúcsgépe, a speciális kivitelű Ducati…..
Ha Yuki Takashi hátát megműtik, Talmácsi pótmotort kap – állítja az olasz gpone motorsport szaklap. A japán versenyző Barecelonában bukott és az asseni edzésen is megsérült. Ha az izomleválás valóban ennyire komoly, akkor kényszerpihenő vár rá: ez esetben Gábor cseregépe…..
Batman már nem a régi, tudja ezt minden rajongó, aki a képernyőre ragadva nézte az Adam West által megszemélyesített denevérember eredeti kalandjait. Gonosz emberek, intrikusok és világot elpusztítani vágyó őrültek jöttek minden epizódban, de Batmannak és hű társának, Robinnak…..
Kutya úr 2009.07.02 09:28:34
Belsőség Kell.Bele.Erős 2009.06.19 13:35:00
Amikor ez a belső levlistára kikerült, szinte egy emberként emelte magasba hüvelykujjait az egész szerkesztőség, még tán Angéla is. Ez az! Van minden, ami kell: V8 a Mercedestől (márpedig a V8 ugye a pokolban is...), váltó a BMW-től, bódé Togliattiból, kardán, póver, móka és…..
Az elmúlt hetek bizonytalansága után tisztázódni látszik egy szem motoros világbajnokunk sorsa. Folytatja a versenyzést, méghozzá a MotoGP-ben, igaz, egyelőre egy privát csapat, a Scot Racing Hondájának nyergében. A gyors szerződéskötés részben a MOL-nak köszönhető, amely…..
Kutya úr 2009.06.13 07:46:18
A haldokló európai piac helyett egyre inkább az amerikaira koncentrál az Ural – ez nem véletlen, egyik tulajdonosa révén erősen kötődik az Egyesült Államokhoz. Legújabb modelljüket már nem is forgalmazzák Európában, pedig fekete fényezésével és vörös csíkozásával…..
Kutya úr 2009.06.10 15:26:16
Kutya úr 2009.06.10 15:29:43
Korábban beszámoltunk Stellan Egeland új motorjáról, a Harrierről. A svéd építő szakított a chopperek görcsös erőltetésével, és az idei világversenyekre egy döbbenetesen új koncepcióval állt elő. A Harrier minden eleme szokatlan – a custom szcéna még nem látott ilyet.…..
Kutya úr 2009.06.03 11:29:40