Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csomagos

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem értem, de arra tudok legalább a formállogika szabályainak megfelelő magyarázatot adni, hogy miért lehet az emberek többségének torkán lenyomni egy új atomerőmű építését, a nap, a szél, a földhő-energia korában. Azt is belátom, hogy miként vezetik meg közpénzmilliárdokból - különösen…..
csomagos 2021.04.27 10:59:28
@lócsöcs: És felnőttként sem lehet könnyű... :)
Az online bevásárlás az egyik legnagyobb vívmány a konzumálás történetében. Nincs tülekedés, nincs hétvégi feszkó, nincs impulzusvásárlás és ráadásul a cipekedést is meg lehet úszni, ami ugye egy család havi bevásárlásánál már jelentős anyagmozgatással járó feladat. Ha utóbbi nem része egyes…..
csomagos 2019.01.24 12:55:12
@László Dede: Hát az a kiszállító, aki 800 méterre tud csak parkolni a címtől, az az életre is alkalmatlan.
csomagos 2019.01.24 13:01:25
@László Dede: Én anno a postánál napi 100-120 címmel mentem ki, igaz kisebb csomagokkal. De ott is volt olyan, hogy a kedves ügyfél felvittette velem a négy szerelt autókereket a negyedikre, lift nem volt. Amikor megkérdeztem tőle, hogy nem lenne-e jobb egy földszinti tárolóba betenni, akkor vérig sértődött.
csomagos 2019.01.24 14:56:27
@Etniez: Téged kéne hátbaverni. Jó alaposan. Szívlapáttal...
Régi, jónevű cipőmárka a Birkenstock, a német megbízhatóság és minőség lábon hordott attribútuma, amely valami elképesztő csoda folytán az utóbbi évek egyik divatikonjává is avanzsált. Ehhez biztosan kevés volt a kényelem és tartósság, ugyanis a kissé bumpszli, parafatalpú lábbeli pár évvel…..
A fenti képen testfestésben feszítő párok nem igazi házasulók, hanem egy valóságshow hősei feladatteljesítés közben. Nekik ugye az ég világon semmi szükségük nem lett volna az esküvő után egy ruhatisztító szalon szolgálataira. Ahogy egyébként az  ezen a linken a…..
csomagos 2018.07.27 17:06:01
@Nick-son: Degenerált barom.
csomagos 2018.07.28 13:01:51
@Xezs7: CCnick: Én még egyszer, aztán kinőttem. :) De én férfi vagyok. A családban van még 50 éves menyasszonyi ruha, nagy becsben tartva. És ez nem az eladhatóságról szól, hanem az esemény tiszteletben tartása. Aki a leírtakból azt szűri le, amit ez a nyomoronc, az nem ember.
csomagos 2018.07.28 17:42:43
Zoltán annyira plasztikusan és visszafojtott, de láthatóan élő és fortyogó dühvel bírta leírni a vele történteket, hogy hiába tudjuk, hogy ő szegény biztosan nem szórakozott jól a hol lassan csordogáló, hol őrült mód vágtató események idején, így kívülállóként bizony olyan az egész, mint egy abszurd…..
Hé, haver, ezt te sem gondolod komolyan, hogy az ügyfél sértegetése, gyanúsítgatása, lenézése és lealázása majd jó fényt vet rád és az üzletedre! Tisztelt Tékozló Homár! Az alábbi történetet szeretném megosztani a mobileshop.hu-s tapasztalataimmal kapcsolatban. A mobileshop.hu egy telefonos…..
csomagos 2018.06.18 11:12:45
@Lyuck: Hát barátom! Ha azt hiszed, hogy azért "bántottak" mert ez az első hozzászólásod, akkor sokkal nagyobb baj van nálad, mint az elsőre feltűnt itt többeknek.
csomagos 2018.06.18 11:14:37
@Lyuck: ( És mint gondolod.)
Kevés olyan gyártó van, amelynek a termékei annyi elkötelezett rajongót és lenéző vagy irigykedő ellendrukkert termeltek volna ki, mint az Apple. Abba a végeláthatatlan vitába nem is akarnék belemenni, hogy a Macek és iPhone-ok túlárazott szarok, vagy formatervezett, minőséget képviselő prémium…..
csomagos 2018.06.04 14:07:13
@Terézágyú: Azért ez nagy dolog. Ilyen hosszú posztból igy, pikkk-pakk kivenni a lényeget, s mindezt alig több, mint két óra alatt.... Gratulálok.
csomagos 2018.06.04 14:08:22
@Tudod Te azt jól!: Szerintem jól látod.
Rendszeres Homár olvasók biztosan nem ijednek meg sehol „ A pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el!" kiírástól, hiszen jól tudják, bármi is van kilógatva a boltban, fogyasztói jogainkkal blokk vagy számla bemutatása ellenében igenis élhetünk. Az már izgibb kérdés, hogy mi van, ha…..
csomagos 2018.03.27 14:15:48
@.Manyecska: Szopás...
Egy diákigazolvánnyal a diákok és családjuk nagy örömére számos kedvezmény jár. Valószínűleg ezek közül az utazási kedvezmény a leggyakrabban igénybevett lehetőség, de diákként múzeumokba, mozikba, koncertekre is olcsóbban járhatunk, sőt, a biztosításoktól a hajvágásig terjedő skálán egy csomó…..
csomagos 2018.03.19 13:02:01
Amikor tavaly májusban a fonódó villamos átadásának melléktermékeként megtiltották a Bécsi útról a Szépvölgyire való jobbrakanyarodást Óbudán, elég sokak pénztárcája bánta a rutinból autózást. Most a környék egy sokkal kisebb forgalmú utcája elé került ki a kötelező haladási irányt jelző tábla.…..
csomagos 2018.02.14 14:46:58
@Zirowe: "Nem értem, hogy lehet egy forgalmi táblát titokba kirakni?"... Elmondom. Jó pár éve történt. A település utcájában megszokott volt, hogy a lakók a házuk előtt parkolnak. Ez működött évekig. Egyik napon péntek estétől szombat reggelig kikerült egy várakozni tilos tábla. Szombat reggel fél hétkor ott volt két rendőr, és a hivatal alkalmazottja, sorban bírságolták az ott parkoló autósokat. Pl. így.
Joe lendületes stílusa alapján elég cifrák lehetettek azok a mondatok, amik előtörtek belőle, amikor kiderült, hogy a szállítási díjon túl is egy csomó mást is kell fizetnie a DHL-nek, mert "elveszik azt a pénzt, ami a NAV-nak jár PLUSZ kérnek még annál is többet, hogy…..
Az akciók szuperek - főleg, hogy lassan az új kollekciók darabjait is simán meg tudjuk venni leárazva, ha elég hosszúra nyújtjuk az ebédet -, de ilyenkor sokszor találkozunk a cserére vonatkozó megkötésekkel. Nem árt képben lenni: mi jár ilyenkor a vásárlónak, és mi…..
A cégek előszeretettel mutogatnak a szabályzatra panasz esetén, ami egyrészt tök oké, hiszen az a működési biblia. Másrészt ezek a legszűkszavúbb kiadásokban is 30-40 oldalas olvasmányok szinte behozhatatlan előny garantálnak az ügyfelekkel szemben, hisz szinte reménytelen  pontosan tudni, mi van…..
Itt a november, végérvényesen beléptünk a karácsonyi akciók és reklámok időszakába. Ennek terméke az alábbi Tesco-akció is, amiben megpróbálják ugyan a Mikulás segédeire tolni azt az ókonzervatív hozzáállást, ami szerint a nőknek szóló karácsonyi ajándékcsomag főleg onnan ismerhető fel, hogy…..
Nem nagyon akarnám nagyon piszkálni a Postát, van elég bajuk, de 10 nap alatt kézbesíteni egy levelet, az mi? Olvasónknak pedig, akinek láthatóan nem gond az internetelérés, meleg szívvel ajánljuk, hogy álljon át netes ügyintézésre. Egy új, boldogabb élet nyílik meg vele! Kedves Homár! Tudom sok…..
csomagos 2016.09.26 10:20:47
@Putyur: Sok olyan ember él az országban, akik koruknál, szellemi képességiknél fogva nem képesek az elektronikus bankolásra. Olyan települések is vannak, ahol bank nincs, de posta és postás van. Nem várhatod el a 80 éves Alsó-akárhol élő Marika nénitől, hogy hirtelen megtanulja a XXI. század "elvárásait". Szerinted velük szemben ez a korrekt eljárás?
csomagos 2016.09.26 10:26:45
Szabadrúgás Özil, a migráns 2016.09.14 09:03:15
Azt mondta a Kövér László, hogy itt van ez a focista, ez a Mesut Özil, aki török, hiába német válogatott, összeszorítja a száját meccsek előtt, és nem hajlandó a német himnuszt énekelni. Mert a migránsok már ilyenek. Nem hajlandók integrálódni. Hát azért nem kellene a focit belekeverni ebbe a nagy…..
csomagos 2016.09.15 11:09:04
Ezen az oldalon az új, Chromium alapú Operával (15-ös verziótól felfelé) kapcsolatos kérdéseket tehetsz fel, ha technikai problémád van. Arra kérünk, hogy tartsd be az alábbi pontokat: Ezen az oldalon csak az új Operával kapcsolatban kérdezz! Ha a régi Operával kapcsolatos…..
csomagos 2015.01.29 01:06:47
csomagos 2015.05.09 21:50:49
@lacoka007: Az új opera, az új flash-el zabálja a processzort. Én úgy oldom meg, hogy a flash videókhoz a régi operát használom. ( talán 12....) Harmad annyi prochasználat! A konfigurációm hasonló, mint a tiéd
csomagos 2015.05.09 21:54:27
@csomagos: na jó.. nem harmada, fele!
Tamara visszatért az üzletbe, ahol a hibás csizmájával együtt a blokkot is elvették. Az üzletvezető szerint a Fogyasztóvédelem azt mondta, hogy ő szakította el a cérnát, de a nyilvánvaló kamuzás ellenére végül ingyen összegányolták a csizmáját, úgyhogy elhozta: Az ügy…..
Már közel az idő, amikor elnéző mosollyal fogunk visszagondolni a mobiltarifákra, egyelőre azonban a végső hajrában még utoljára megemelik, amit meg lehet, hátha nem menekülnek el az ügyfelek. Legolasnak a havi szuperkedvezményes 1800 forintos előfizetése érkezett idén 3900…..
A. vásárolt egy eldobható SIM-kártyát ezer forintért, amit eldobhat, mert sehogyse sikerült aktiválni. 2013. Augusztus 3.-án a LIDL-ben vettem egy Blue Mobil sim kártyát 999 Forintért. Ma 2013. Augusztus 5.-én a Blue Mobil sim kártyához adott tájékozatóban le írt…..
csomagos 2013.08.07 17:48:04
@Ati Snatch: @hobbitroll: Amúgy a hülyeséget félretéve, ez a különírás az elmúlt egy-két évben lett divat. Lehet, valamelyik helyesírás ellenőrző javasolja?
Egyébként általános iskola alsó tagozat...