Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tucka

0 bejegyzést írt és 1072 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Olyan szexi volt a hölgy nőben, mint Hagyó Miklós férfiban” – a tegnapi sztorinkhoz hasonló darab a mai. A súlyos jelenség eleinte csak egy kollégájával csalja a férjét, majd az esküvő előtti héten szakít is a vőlegénnyel. Ennyi nem elég, mert a hölgy…..
Japán fejlesztő készítette el a kis biciklin kerekező kis robotembert, aki a romantikusan hangzó Kondo KHR-3HV nevet kapta a keresztségben. A kisméretű humanoid már kisérleti gólyalábazással is bizonyított, de a filmet látva, egyértelmű, hogy számára a kerékpározás testhez…..
Nesze!szer Bosszúállásból jeles 2011.10.22 16:31:00
  Hol volt, hol nem volt. Nem az Óperenciás tengeren túl, de majdnem. Egészen pontosan Arizonában történt egy szép napon, hogy egy feleség kisétálált a hitvesi ház ajtaján. Egyetlen dolgot hagyott csak hátra maga után, mellyel kapcsolatban (az akkor még) férje…..
tucka 2011.10.24 11:22:45
off:
Bocs, de ezt a köcsögöt már rég láttam.

@a_tom: mi van te pufajkás :)
,ide evett a fene ?
Remélem nem maradtál le a választási eredményekről :)
Ugye milyen xar már, hogy az anyák gyereknevelése beleszámít a munkával töltött évekbe ?
Ugye milyen xar már, hogy kilakoltatási moratórium volt tavaly télen ?
Ugye milyen xar már, hogy a laktanyákat katonák védik újra, a magán kft helyett ?
Ugye milyen xar már, hogy megy az elszámoltatás ?
Ugye milyen xar már, hogy a gyerekek után adó kedvezmény jár ?

Strici szoci haveroddal költözz össze vazze a sok eszetekkel :)
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
tucka 2011.10.18 12:01:45
@Darkosia: Vidéken találnak 100 embert is, aki minimum 9x hatékonyabb. Igaz, nem hosszú távon, de kit érdekel, ha sorba állnak ?
tucka 2011.10.18 12:19:51
@Peetee: vidéken beszélhetsz 10 nyelvet is, akkor is csak csicska leszel, ha azt akarják.
Nem olyan egyszerű a dolog, ahogy azt te leegyszerűsíted.
hogyvolt VV5 - 1X35 2011.10.17 15:47:00
Tegnap este, miután elnyomtam azt a cigit, amit dekkről gyújtottam meg arról a tűzről, amit saját magam okádtam, majd elegáns mozdulattal letöröltem a szám sarkából a habot, és beleöntöttem egy egész doboz Visine cseppet vérben forgó szemeimbe, megfogalmazódott bennem valami,…..
tucka 2011.10.18 11:30:17
@stella03: mit képzel magáról, hogy aberált állatokat reklámoz ?
tucka 2011.10.18 11:38:38
@ladyandhenk: felhatalmazva éreztem magam, mivel kisbetűvel kezdi a mondatait :) de pattog az ú ért:) annyi szánalmas ..., csak mint te
tucka 2011.10.18 11:42:46
@stella03: off olt, de valami undorítót, ahol felnőtt emberek állatok.
Ki nem szarja le a verbalitást, ha nincs igaza ?
hogyvolt Aranypart - 1x31/32 2011.10.14 07:14:00
Két hónappal ezelőtt nem hittem volna, hogy maradandó agykárosodás nélkül megérem az első igazi magyar trash-reality utolsó epizódját, és tessék, itt vagyok, és még csak körbe sem szarom a szobát, mit a 95D elüldöző tyúkok. Esős reggelre ébredünk, Niki és Korvettádám…..
tucka 2011.10.14 10:25:39
@IT Steve: ki nem szarja le a sorrendet ?:)
hogyvolt VV5 - 1x25 2011.10.07 17:55:00
Hát, túl vagyunk rajta, ketten ki, ketten be, remélem, több ilyen húzás nem lesz, mert a franc akar három és fél órát a tévé előtt ülni, még sörözni se lehet, mert ennyi idő alatt beállok, mint a gerely, aztán másnap nézhetem újra az egészet. Nem, nem szólok Lilura semmit,…..
Bőven megérne egy dolgozatot az, hogy a gazdaságpolitikai intézkedései miatt hitelét vesztett Orbán-kormánynak egyáltalán nem érdeke most, hogy a szócsövén politizáljanak, ezért inkább politikamentesít, és pénzt pumpál a rendszerbe talkshow-kra, vetélkedőkre, meg olyan menő…..
Már hat hete kempingeznek két markolóval az alaszkai Porcupine-folyó partján Hoffmanék, és persze velük vannak barátaik és üzletfeleik: megannyi szerencsétlen lakáshitele elől menekülő szakállas oregoni. Ez idő alatt felépítettek jó néhány lakást, közösségi házat,…..
Holnap lesz hogyvolt a részből, cserébe extra fasza lesz, sokkoló képekkel. Itt van egy...
Lehet, hogy mindennapi a történetem, de azért megosztom veletek, mert attól jobban érzem magam.Olvasgatom már régóta ezt a blogot, de nem gondoltam volna, hogy én is írni fogok egyszer.Hát nem kellett sokáig várnom.Ma kirúgtak. A tények: Április 1-én kezdtem dolgozni, egy…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz zavarják haza a kolumbiai…..
tucka 2011.04.13 10:08:31
@Myta: Nem kéne egyből farkast kiáltani, lehet az kölcsönös szimpátia, vagy barátság.
Ami tudom egy nőnek véres kés, ha a pasijáról van szó.
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz zavarják haza a kolumbiai…..
Két éve került adásba az Éden hotel, az újkori magyar tévézés egyik legjobb realityje, aminek sem a menetébe, sem a kimenetelébe nem szóltak bele a nézői sms-ek, a játékosok egymás között döntötték el, kivel tolnak ki az adott pillanatban és hagyják pár nélkül, azaz…..
Praxis Bunyó a rendelőben 2011.04.05 17:48:00
Sziasztok!   Friss történetet szeretnék elmesélni nektek. Ma délelőtt orvosnál voltam, vissza kellett mennem kontrollra a kerületi rendelőbe. Ilyenkor mindig viszek valami olvasnivalót, mert 2-3 órás várakozásnál kevesebbel még nem sikerült megúsznom. Ma sem volt ez másként.…..
Praxis Vannak még rendes orvosok 2011.04.03 14:00:00
Kedves Praxis blog!   Szerintem az alábbi történet pozitív is meg negatív is. De rendkívül tanúlságos. Kérem ha közlitek név nélkül tegyétek, így egyeztem meg a történet résztvevőivel. És akkor az eset. Talán a címe: Vannak még rendes orvosok.  Céges…..
Tisztelt MT Olvasók! Tavaly novemberben úgy alakult, hogy több mint 10 éves munkaviszonyomat egy kedvezőbb ajánlat elfogadása miatt megszüntettem. A cég mind anyagilag, mind munkakörileg sokkal szimpatikusabb volt. Nem beszélve a nagy multi utáni kis létszámú barátságos légkörű…..
tucka 2011.03.13 16:35:18
@kairouan: tisztelet a kivételnek, de amióta él a MT blog, azóta azok vannak többen, akik szapulják a levél írókat.
Én is a cumi rossz végén vagyok, és sajnos azt tudom mondani, hogy nagyon igazságtalan világot élünk.
Remélem minél hamarabb kapsz melót és ez csak egy régmúlt és elmúlt rossz emlék lesz.
Hogy mit kellett volna tenned ?

- Lehet a közvetlen környezetedet kellett volna megkérdezni először, tuti van olyan köztük, aki óva intett volna.
- Még váltás előtt megkérdezni minket.
- Mondani ígérgetni munkáltatói oldalról mindent lehet.
- Olyan munkakörbe amit be lehet tanulni 1 hónap alatt olyannal vigyázni kell, mert tudják, hogy van helyetted 100 másik, ezen nincs mit morfondírozni egy pillanatig sem.
- Kis vállalathoz átmenni egy multitól csak akkor, ha nem bírod tovább, vagy ismersz ott valakit aki elmondja mi megy ott.
Mihalik Enikőt a Purple magazin tavaszi/nyári számához Terry Richardson fotózta, aki saját bevallása szerint kedvenc modellei között tartja számon Enikőt. Ha ez valóban így van, akkor készíthetett volna sokkal-sokkal tetszetősebb képeket is Enikőről, jobban kihasználva a…..
Kedves Despota! Nemsokára el fogom veszíteni az állásomat és munkahelyemet, ahol már több, mint fél éve dolgoztam. Ez volt az első munkahelyem, egyetem után kerültem ide és bár szociális munkásként végeztem, sajnos nem sikerült elhelyezkednem a szakmámban. Mindenesetre…..
Tisztelt Szerkesztő!   Egy olyan történetet szeretnék megosztani Önnel és a blog olvasóival, amely minden képzeletet felülmúl, és még egy olcsó filmvígjáték dramaturgjának sem jutna eszébe, mondván túl erőltetett. Különösen ajánlom annak a bizonyos közgazdász…..
Sziasztok Legfrissebb élményeimet szeretném elmesélni nektek, nem is tudom, hogy sírjak, vagy nevessek. Tegnap éjszaka a barátaimmal töltöttem az év utolsó estéjét.Természetesen volt pia dögivel ,meg jókedv és miden ami ilyenkor kell. Egészen este fél tízig tartott a felhőtlen…..
tucka 2010.01.02 11:33:45
@Janovszki Zsolt: ja,tegyen úgy mintha nem történt semmi, ha valaki viccelődik, akkor meg : " mmi is, mire gondoltál, kitöröltem a 10. után, tod hogy be voltam állva ? ..., neked hogy telt ?"
Magadban meg - szopj le:)
tucka 2010.01.02 12:43:29
@Oregon (TM): Akkor kívánunk neked is ilyen sms t :) ,csak mert jó fejek vagyunk :)
Először is boldog újévet kívánok minden kedves olvtársnak. A gadgetnepperek nem sok időt hagytak maguknak regenerálódni a karácsonyi vásárlási lázból és az új évi, khm, rekreációból, január 7-10 között rendezik Las Vegasban a CES-t, a világ talán legnagyobb, fogyasztókra…..