Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Belkar

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy említettem, több mint 200 beadvány érkezett, ezekből választottam ki 12 olyan jelöltet, amely szerintem a legjobb pólóminták. Előre leszögezném, hogy voltak még kifejezetten jó minták, amelyek talán még jobbak is, mint egyes póló, ami itt van. De sajnos azok mint pólók…..
Zoltán adta nekem át ezt a játékot, amely valahogy eddig kimaradt életemből. Nem is nagyon játszottam még Star Wars-os játékokkal, kivéve a Rebel Assault 2-vel, vagy az Episode 1-nal. LucasArts remek játékokat csinált (nem csak SW), de tudom, hogy adtak ki kifejezetten rossz dolgokat…..
Na végre sikerült ezt is összehoznom, már jó ideje terveztem egy ilyet. Nagy freeware rajongó vagyok, azok között rengeteg olyan van, amely megérdemelné, hogy milliók játsszák, de többnyire nem lettek híresek. Ezen szeretnék változtatni és bemutatni pár személyes kedvencemet,…..
Ezt nevezem rejtett üzenetnek. A játékot készítő Digital Illusion elvileg svéd cég, de nyilván dolgozott ott egy vicces kedvű magyar is ;) Köszönöm a képet Attila. Kattinstatok a képra a legnagyobb méretért Küldök egy képet, amit szerintem nem mindennap látni a játékokban.…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.06.23 18:42:00
Már készül a videó. Ez egy olyan fos játék, amely igencsak megihletett hülyeségekre. És ennyira agresszívvá szerintem eddig csak az Airborne Hero és a Heat of War tett...Az egy dolog, ha egy játék rossz, de hogy minden erejével az legyen a szándéka, hogy idegileg kicsináljon, az…..