Regisztráció Blogot indítok
Adatok
djlacee

0 bejegyzést írt és 246 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Feltűnhetett már Orbán Viktor értékelő beszéde közben is: egyszer sem hangzott el az érvénytelen szó a népszavazással kapcsolatban, amikor a miniszterelnök a szavazás politikai értelemben vett eredményeit és a kormány következő lépéseit (alkotmánymódosítás) ismertette. Reggelre egész pályás…..
VVÉNBFarm Anikó és CelebvagyokKonyhafőnökFarm Zé azt ígérte, vidéki életet kapunk és melós hétköznapokat, ganajjal és izgalommal. Ezek közül A Farm, az RTL Nagy Tavaszi Reality műsora, amit úgy harangoztak be, hogy nem is olyan, mint a Való Világ, félórányi unalommal és egy asztalon táncolós,…..
A Bors szerint az Önindítóból távozó Pordán Petrát Jakupcsek Gabriella válthatja a Music Fm-nél. Jakupcseket karácsony előtt rúgta ki a köztévé, azóta haknikból él, jól jönne neki az új meló, ami nem is lenne teljesen ismeretlen számára, hiszen tíz éven át a Danubius Rádió Capuccino tripla című…..
A Discoverynek eddig egy olyan műsora volt, amit itthon fogattak, az Attraktor, ezt az Indexvideóval közösen készítették azaz mi voltunk a gyártók, ők meg a megrendelők és a jóváhagyók. Az Attraktor után egy másik csatornájukra is gyártanak tartalmat, igaz, kisebb csavarral. Az IDxtra, azaz…..
djlacee 2016.01.16 10:42:57
Amikor a rém idegesítő pali elkezdte rágni a poharat, már tudtam, hogy helyben vagyunk, a Csillag születik oppardon Got Talent rálépett arra az útra, amit neki szántak a reality formátumgyárakban, és pontosan úgy működik, mint a bikicsunájozásra épített énekes tehetségkutatók.…..
Végleg kirúgta Gesztesi Károlyt a TV2 a Jóban Rosszban sorozatból mert már kezelhetetlen volt az alkohol problémája, állítja a Blikk. Gesztesi hol ittasan jelent meg a forgatáson, hol egyszerűen el sem ment, amit egyre nehezebbe tudtak tolerálni. Ez nem új keletű probléma…..
Disclaimer: a felkiáltójel nem azért van a címben, mert fellelkesültünk, vagy valami, hanem ez a műsor címe, ezt Sebestyén Balázsok miatt mondom. A TV2 tovább alakítja tavaszi műsorrendjét, és az eredetileg a Super TV2-re tervezett Éden Hotel TV2-re mozgatása mellett a Kasza!…..
djlacee 2015.02.03 11:41:51
Negyedik alkalommal indult el a köztévé eurovíziós dalversenye, aminek a győztese később Magyarországot képviselheti a bécsi eseményen. Számos változást eszközöltek a műsorstruktúrában, ezzel a köztévé pont azoknak a kertévéknek a nyomába eredt, amit kormány szinten…..
djlacee 2015.01.25 12:10:05
@cyd: A 'Valahol Messze' -vel pályáztak anno, de nem jutottak be a válogató műsorba se :/
Egy január 9-i Facebook-bejegyzés szerint Juszt László azon ügyködik, hogy új epizódokkal jelentkezhessen ikonikus fogyasztóvédelmi műsora, A TV ügyvédje. A bajba került kisembereknek segítő műsor hosszú ideig az MTV-n volt látható, majd 2010 elején az ATV-re költözött,…..
Közös megegyezéssel távozik a TV2-től Papp Gergő, írja a TV2 sajtószobája. A műsorvezető-riporter 2005-ben csatlakozott a Napló stábjához, ahol riporterként dolgozott, 2007-től a Koffeinmentes Mokka egyik műsorvezetője is volt, majd 2010 februárjában kapta meg az Aktív…..
Aztán hogy a minekkel hogy állunk, az nem tudom, mindenesetre januárban megkezdi működését a Galaxy, amit a Story4 és Story5 tulajdonosa, a Digital Media and Communications Zrt. működtet majd, mert ezek szerint túl sok a felesleges pénze (a két eddigi tévé sem a nézettségi listák…..
Közelegnek az ünnepek és ennek fényében talán sokan fontolóra veszik egy új telefon vásárlásának tervét, vagy saját részre, vagy az egyik kedves családtagunk megajándékozásának a céljából. A Microsoft a napokban tartott egy rendezvényt Németországban és az ott…..
djlacee 2014.11.24 18:37:35
djlacee 2014.11.24 20:42:39
@Krisztian Pellek: Akkor az kamu lenne, amit az osztrák/német webshopok írnak, hogy december közepe környékén elérhető lesz? Már elő lehet rendelni
djlacee 2014.11.25 11:41:39
@Krisztian Pellek: De az Amazonon is előrendelhető
Az m1 megijedt a saját műsorától, mégsem mernek komolyzenét sugározni főműsoridőben: továbbra sem kerülnek adásba a zenészek produkciói, csak a honlapon lehet megnézni teljes hosszában a darabokat, az adásba csak egy pár másodperces összefoglaló jut, így aztán 1 óra 15 perc…..
djlacee 2014.10.27 09:42:02
Újabb dokureality került ki a kertévék bugyrából, ezúttal Zsaruk címmel, a TV2-n. A sajtóközleményben izgalmas sorozatként aposztrofált újonc szeptember 1-jén 20:15-kor mutatkozik be, azaz a Magánnyomozók sávjában. Azt írja a TV2 a sorozatról, hogy: Megdöbbentő…..
Mielőtt belekezdünk, leszögezném, hogy az emeletes vasúti kocsik egyátalán nem számítanak ritkaságnak. Régen még Magyarországon is voltak ilyenek: ma S-Bahnnak neveznénk az egyik bevetési helyüket, amikor is Rákospalota és a Nyugati közt ingáztak (de erről csak a Közlekedési Múzeumban olvastam egy…..
Vasútállomás hangosbemondóval (forrás: vasútállomások.hu) Vannak jellegzetes városi hangok, amiket nap mint nap hallunk, megszoktuk őket, de gyakran nem sokat tudunk az eredetükről. Két ilyen hangról lesz most szó: a már éppen megszűnőben lévő, vagyis már alig hallható…..
Új epizódokat kap a Cartoon Network egyik legnépszerűbb animációs sorozata, az 1998 és 2005 között futó Powerpuff Girls, írja a The Verge. Azt viszont egyelőre még nem tudni, hogy a széria kreátorának, Craig McCrackennek is lesz-e köze az új részekhez. A hírt,…..
A Dallal mérsékelt sikereket elérő köztévé (azt persze ne feledjük, hogy az Eurovíziós Dalverseny hazai indulóját kiválasztó műsor indulóinak 90 százalékát  kereskedelmi tévék tehetségkutatói termelték ki, sőt, a szakmai zsűribe is jutott belőlük) ősszel Virtuózok…..
djlacee 2014.06.05 19:03:09
Két "rendes" és egy animációs sitcom új évadával esik neki a nyárnak a Comedy Central, jön az Így neveld a faterod (Dads) és a Ne bízz a ribiben! (Don’t Trust the B… in Apartmen 23) első, valamint a Bob burgerfalodájának (Bob’s Burgers) második évada. A Ne bízz a ribiben!…..
Rákospalota-Újpest (akkor még Palota-Újpest) vasútállomás 1899-ben. Persze, hogy mindig is Palotán volt! Ha igaz (és ha közreműködtök tippekkel, lásd legalul a felhívást), egy ritkán jelentkező sorozat indul az Urbanista blogon, melyben a kerületek, városrészek, illetve a…..
djlacee 2014.05.18 13:32:41
@zsuzsa.frisnyak: Harka állomás közigazgatásilag Sopronhoz tartozik (mondjuk utascsere menetrend szerint momentán nincs)
Sok minden elmondható a fenti holland riporterről, de az, hogy nem hoz áldozatot a munka oltárán, azt nem. A téma egy szopásmaraton volt, amit egy belga prosti (Hot Marijke) vállalt volna be, mert szerette volna felállítani az orálszex világrekordját. A rendőrség keresztbe húzta a…..
djlacee 2014.04.24 20:44:29
Mindjárt lesz egy újabb spoiler tematikában íródó poszt. ..
djlacee 2014.04.22 12:08:46
A Bors úgy tudja, Hódi Pamela ide, Szandika üvöltözése oda, Baukó Éva műcsöcsei meg amoda - az Édes élet kísérőműsorának indított, civilekkel forgatott kvázireality, az Élet show-ja, április 7. után lekerül a képernyőről. A január végén elindított reality helyére a…..
Április 16-tól a magyar nézők is megnézhetik James Spader legújabb tévés szereplését a The Blacklist azaz Feketelista című sorozatban, amit mi ugyan nem szerettünk a pilot alapján, de azóta nagyon kedvelünk, mert ha van egy James Spadered, akkor tulajdonképpen mindegy milyen a…..