Regisztráció Blogot indítok
Adatok
forraikris

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A táblázatoknál kevés adat esetén gyakori, hogy a rendezést nem a szerver, hanem a kliens oldalon végezzük. Amellett, hogy a szervert is kíméljük, még gyorsabb is. Szöveges mezők esetében a rendezés az ékezetekre nincs felkészítve. Sajnos a Store-ban nem az összehasonlító…..
forraikris 2009.06.11 10:58:47
Ez az A1 és A2 jó ötlet, eszembe sem jutott :-)
Én az alábbi - nem ennyire szép - megoldást találtam (3. komment):

extjs.com/forum/archive/index.php/t-5102.html

Előnye, hogy - ha jól értem - felülírja az alapértelmezett applySort függvényt, így megvalósítható, amit fent írtál (mármint az, hogy nem az alapértelmezett rendezést használod, és az értékeket írod felül, hanem saját rendezőfüggvény is írható így)
Bigyóblog Transformers kütyük 2009.05.21 17:26:00
Nemsokára itt a Transformers 2 bemutatója, erre készül több kütyügyártó is. Találtunk két érdekeset: Ravage Pendrive Azt kell tudni Ravageről, hogy ő volt az egyik, akit Soundwavehez csomagoltak. Remek volt az a robot: kazettás magnóvá tudott átalakulni, és a hozzá tartozó…..
forraikris 2009.05.22 09:51:11
Néha nehezen magyarázható meg az ügyfeleknek, hogy egy Grid-ben miért kell egyszerre lapozó is, meg görgetősáv is. Talán azért is, mert ezt én sem látom logikusnak. :) Arra, hogy csak görgetősáv legyen, létezik több kezdeményezés is. (lásd. LiveGrid, vagy a BufferView) Ahhoz,…..