Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cobs

0 bejegyzést írt és 237 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ég a napmelegtől a kopár szik sarja, tikkadt irodai rabszolga nyájak pedig szétunják magukat a jólhűtött irodaházaikban. Ma egy nagyon fontos témával jelentkezünk, amit mindenki elhallgat előttetek: a főnökké válással. Ha öltönyös gályarab vagy és nem teljesen debil, továbbá a munkába való…..
Cobs 2018.08.05 19:44:40
@MEDVE1978: pff...hat nekem ilyen fonokom volt utoljara...buta vokt nagyon kicsit ertetr szakmajahoz...vezet technikailag idiota volt +pszichopata...leorditott minket mer elmentunk reggelizni :)lol...
Szoval ismeros...
Ez pesten volt...
Cobs 2018.08.05 19:47:56
@Halál kamionja mindenkit elgázol: hat ha haverod a kisfonok szerintem legyel nagyon eros fenntartssokkal az irant hogy mennyire lesz jo...
Sok ilyet latram mar...90%ba nem vezet jora...volt olyan hogy nagyon durvan jo 10 eves baratsagot tett tonkre...szoval csak ovatosan...egyebkent hajra...:)
Szóval nem azért nem lesznek hétfőtől, mert április 8-án választás van, hanem mert a) Két rövid hét jön a húsvét miatt.b) Mindig ilyenkor szoktak elmenni.c) Régen voltak szabadságon. Tehát az az infó kamu, ami szerint a hódmezővásárhelyi választási eredmény után renitenskedő Balázsékra rá lett…..
  Nem könnyű odaállni a főnökünk elé és fizetésemelést kérni. De ebben a szép, új világban muszáj. Lássuk be, ez a dolog – lecsupaszítva – egy kereskedelmi tranzakció. Ez még akkor is így van, ha szerencsére szép számmal vannak olyan munkahelyek, amelyek nagyon sok és…..
Csak keress rá a szelfi szóra a Google-ben, és máris azzal szembesülsz, hogy milyen egy romlott, önimádó és külsőségekre épülő társadalomban élünk. Vagy ezt reggel is észrevetted,…..
Cobs 2015.08.16 09:33:19
@midnight coder: kis túlzást érzek benne, a legtöbben nem a nyaralásukat osztogatják, hanem ootthon meg mekiben fényképezik magukat. A legdurvább az hogy ezekkel a képekkel egy teljesen torz világot hoznak létre saját maguknak. SZánalmat érzek az ilyen emberek felé, facebookon próbálja önigazolni magát. Részemről ez nevetséges.
Sok okos politikus szerint működik a rendszerszintű egyenlőség lehetősége. A tökéletes rendszerben mindenkinek ugyanannyit kell adóznia, ugyanannyit kell közteherviselni és ugyanolyan szociális hálót kapnak cserébe. Tehát mindenki egyenlő a törvény szerint. Az egészségügyben,…..
  Azért fog elbukni, mert nem érti a világot. Orbán persze nem hülye, de nem is áll érdekében a világ megértése. A 89-es „nagy generáció” egyik legfiatalabb tagjaként Orbán értette meg leghamarabb, hogy a rendszerváltás által teremtett körülmények között nem sokat nyerhet a realitásalapú…..
Cobs 2015.01.03 20:00:40
@♔bаtyu♔: ez igaz, srácok ti mit gondoltok? a külföld a ti "szabadságotokat" félti?Ő az újraosztást akarja módosítani, ami most esetleg a családtámogatásba van, a bankok kérik majd vissza az extra adót...gratula jó lesz? nah az lesz az igazi szivacs :) sajnos nekem is a ti hülyeségetek miatt...
Önnek is van egy története? Kirúgták, megalázták, vagy az 50. interjún is elutasítottak? Zaklatja a főnöke, esetleg az alkalmazottaival akadtak problémák? Írjon nekünk! munkahelyiterror@gmail.com   Sziasztok!   Azért én kíváncsi lennék a másik oldal verziójára is - még…..
Cobs 2014.12.20 22:16:47
@Hajszás Láncos: ahol nincs normális humán erőforrás menedzsment azok a cégek máris veszteségeket szendvedtek ez miatt. NAgyon fontos a dolgozók megbecsölése és nem csak pénzügyi elismerést jelent. Sajnos a ki kkv-k többsége nem nagyon érzi ennek a fontosságát. Ez hiba.Ez miatt csökken a versenyképességük.
Vannak olyan gagyi helyek ahol engednek kis királyokat uralkodni, mert szennyezni a légkőrt, ezek a cégek ilyen viselkedések jóváhagyásávál a szakértemük hiányával és bénaságukkal komoly bevételektől esnek el azáltal, hogy értelmes munkaerőt elzavarják a kiskirályok.

Ilyen szinteken dől el h egy vállalat sikeres vagy nem...
Cobs 2014.12.20 22:36:37
@Krisztiantara: Atyaég, azért te sem értesz a szitut az látszik. Bárhova is kerülsz az biztos egy kommunikáló érző emberekkel teli csapat lesz.
Valahogy mérni kell, hogy a 10 jelentkező közül melyik ember illik bele a legjobban ebbe a közebe. Nagyon sok múlhat ezen, egy ember viszonylag nagy hasznot is tud hozni egy vállalatnak. És veszteséget is ha elüldözi a jókat vagy nem válik be.
Cobs 2014.12.20 22:43:26
@Hajszás Láncos: nem értem mit akartál írni és mire..?
Az idei év legvártabb Sci-Fi filmjének ígéretével kecsegtetett a Csillagok között (Interstellar) című film. Az előzetesek nem voltak túl beszédesek, de engem valamiért mégis felcsigázott. Ismerjük korunk egyik legjobb filmrendezőjének munkásságát, így amikor meglátom egy…..
Kedves Olvasók! Előre szólok... hosszú lesz. 2011. április végén teherbe estem. Boldogok voltunk férjemmel, mert mindketten gondolkodtunk már a gyermekvállalásban. Kb. 8 hetes terhes lehettem, mikor kiderült egy nőgyógyászati vizsgálat alkalmával. Igyekeztem körültekintő lenni…..
Cobs 2013.05.17 18:19:28
@gömbőc33: Látod ez miatt kamu. Lehet ki fogni néhány majom embert minden korházba, de hogy mindenki ekkora paraszt legyen olyan nincs az biztos....
Cobs 2013.05.17 21:46:01
@gömbőc33: hat jah...Igy van saját magad példája alapján is igazolódik a poszt hazugsága. De az a durva hogy fentebbi hozzászólok egyből fikáznak, gondolkodás nélkül mint egy kisiskolás. Komolyan mondom én se vagy egy prof. de gondolkozok kicsit mielőtt mondok valamit és nem nyelek be mindent amit az arcomba tolnak.

Nevezetesen a fenti cikk tartalmáról van szó, csomóan szörnyülködnek a kommentekben, AMIKOR NYILVÁNVALÓ KAMU dolgokat állítanak benne...

Az pl biztos hogy nincs ilyen hogy a mentő nem jön ki....Ez az egy biztos, az lehet hogy késik, lassú, meg ilyenek...de ha felhivjak őket kötelező kimenni nekik...Sokkal jelentéktelenebb esetekért kimennek, tapasztalatból mondom....

NEM KÉNE ELHINNI MINDENT MINT EGY 5 éves kis iskolás EMBEREK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szamárpad Egyre cikibb a HaHa 2013.02.12 15:08:42
Zsákutcába tévedt, majd ott eltévedt a HaHa, avagy városi ide-oda rohangálás tüntetés címén. Vicces véget ért a Hallgatói Hálózat Deák térről induló hétfői tüntetése. Az előre beharangozott, kijelölt útvonalra tervezett demonstráció az első állomásnál elakadt, a szervezők hivatalosan véget vetettek…..
Cobs 2013.02.13 20:25:27
@Makkasz: Te miért véded a szerencsétlen emós cimbijeidet?

Tököm ki van már tőlük.

1 Megkapták amit akartak nem lett tandíj.
Nem az van mint 2006 ban akkor szétverték a tömeget. Itt nemhogy nem verték szét a diák vézna testű emós tudatlan hordákat de még engedtek is a talán valóban elfogadható kérelmüknek. Hogy ne legyen tandíj.
És Isten látja lelkem még ebben én is egyetértek a tandíj tán rossz. De eltörölték.
Ezeken után mit akarnak még az emós BTK-sok?

Ingyen piát minden nap?
Ne kelljen vizsgázni csak be kelljen járni?
Vagy mivel jönnek még elő a kis pajtikák?
Megkapták amiért tárgyaltak úriember ilyenkor leül ha elérte a célját egy megbeszélésen és törekszik hogy a jóviszonyt, az együttműködést minél több ideig fenntartsák.
SZánalmas tudatlan ribancokat és és emós sorvas testű pélókat láttam abban a teremben, az un nevezett HAHA fórumon.
Bárhova nézek, ott vannak. Rengetegen - de csak első látszatra. Valójában csupán borzasztóan hangosak és aktívak. Nem csodálom: hatalmas, felgyülemlett, tehetetlen dühüket máshol már nem nagyon tudják levezetni, és Opera előtti  csoportos bóvli-skandálás se lehet minden…..
Cobs 2013.02.10 10:53:27
@_tx_: Mi az a koncepciontlanság?

Itt arra gondolsz hogy csökkentették az államadósságot és 3% alatt tartották a hiányt?

Ez szerinted szervezetlenségre utal?

A legfontosabb mutatókról beszélünk emberke. Ami legjobban meghatározza egy ország helyzetét.

Mert gyurcsány pajti annyira tervezetten vezette az országot ugye?

Elszállt államadosság, csökkendő gazdasági aktivitás etc.

A gazdasággal ma még valóban problémák vannak. De az elmúlt két évben sokkal precizebb kommunikatívabb vezetés volt mint előtte.

Szerinted az mszp mit csinált volna a diák tüntetéssel, amit nem jelentettek be?

Emlékszel még az üllő tüntetésre amit szétvertek ?

Ilyennek megvannak még benned?
Havas Henrik hetekig hiányzott az ATV Tabu és a Civil a pályán műsoraiból és a Klubrádióban is helyettesítették, ám az okokról eddig nem lehetett tudni semmit. A Tanár úr szombaton a Klubrádió Klubdélelőtt című műsorában nyilatkozott először arról, hogy miért kellett…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Cobs 2013.01.24 22:13:21
@egysmás: ez igaz
Mesterházy Attilának nagybetűs nap, amikor valamit mond. Mert többnyire unalmas, ötlettelen, szellemtelen figura, aki kiváló címerállata a legnagyobb ellenzékinek mondott tesze-tosza pártnak emiatt. Szóval a semmitmondó ember mondott valamit, de talán jobb, ha inkább visszatér a…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Cobs 2013.01.06 22:27:45
@silkent: Tényleg bicskanyitogató volt a hozzászólásod. Hülyézni azt tudsz.
Nem tudom te mit csináltál volna az alkalmazott helyébe?

Talán nem szólsz a főnöknek hogy lopnak? Mert a másik megoldás az az lenne.
A szerző tán csak annyi hibát követett el valóban, hogy ide kiírta ezt a storyt, én ezt a helyében nem tetettem volna.

De ő így csinálta, Istenem vannak ilyen közlékeny emberek.

Midenki kerülhet méltatlan helyzetbe alá fölé rendelt viszonyban.
Jórészt azoknak nagy a szája az ilyen fórumokon akiknek apuci maga alá tolta a tőkét.

Na onnan már könnyű osztani az észt.
Cobs 2013.01.07 00:44:06
@Nick Leeson: te hülye vagy, ezért tartunk.

Arra nem gondolsz kedves okos tojás hogy ha mindenki lop 2 hónapig akkor egy idő után nem lesz honnan lopni,

mert 1 rájönnek vagy
2 csődbe megy abolt.

Idióták.
 A regisztráció eltörlésével a kormány látszólag iszonyatos presztízsveszteséget idézett a fejére de bennem bizony fölmerült a kérdés, hogy 2014-ben nyerni akar-é egyáltalán a Fidesz vagy csak kaszálni még egy nagyot, mielőtt elhagyják a tetthelyet...   ..
Cobs 2013.01.05 15:06:13
@Egyallampolgar: TE olyan hülye vagy hogy az már fáj.
Nem veszed észre hogy te is meg a cimboráid is mindenre azt mondják hogy nem jó. Hogy végre történt egy kis dolog, hogy talán kicsivel kevewsebbett kell fizetned emberek új év után néhány termékért.

ERREE TE - meg cimboráid - elkezded nyomni ezt a frázist hogy feléljük a műszaki tartalékokat. Aztán hoznak mindenféle elemzőket aiket nysilván támogat az energia lobbi és megmondják ezek a függeltlen szakértők, hogy miért BAJ HOGY A LAKOSSÁG 10%-AL KEVESEBBET FIZET.

Idióta vagy, téged is felzabált a média.
Nem mondom hogy amit a fidesz csinál az a világ 8.dik csodája, de ilyen szintre lesüllyedni hogy csökken a rezsi és arra is azt mondani hogy ez ROSSZ szerinted EZ NORMÁLIS??????????????

SZERINTED TE NORMÁLIS VAGY?
Tudod mit aggódjál a műszaki állapotokért, és fizessél többet TE!!

hajrá!!!!!

nonszensz amit alkottok itt liberalizmus néven.
Az utóbbi napokban úgy tűnik a tandíj bevezetésének az ellenzői azt szeretnék, ha egyáltalán nem kellene fizetni a felsőoktatásért. Az előző rendszerrel csak a diákok jártak jól, az ország lehet, hogy nem. Az elmúlt években sokat lehetett hallani arról, hogy az egyetemeken a…..
Tegnap több helyen is megjelent az az információ, hogy jövőre csupán 10.500 államilag finanszírozott férőhely lesz a felsőoktatásban Magyarországon. Én nem is tudnék jó érveket írni, miért nem jó a felsőoktatás fizetőssé tétele, úgyhogy inkább a 2008-as Orbán Viktort…..
Cobs 2012.12.05 15:05:32
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: ha megmondod, hogy az elmult 2,5 év gazdaság politikája mennyi adóságot termelt és mennyi t az elmúlt 8 akkor szerintem meg tudunk egyezni
Cobs 2012.12.05 15:19:47
@Saga: AZ egyház támogatás az átvett intézmények miatt kellett. Gondolom te is tudod hogy cigány magyar arányok vannak az iskolában és hogy milyen idióta gyerekek jönnek ki (lásd turulpina), az egyházi lét egy opcionális lehetőség ennek a problémának a megoldására. A manyup az adósság törlesztésre ment el ha jól tudom. Ez miatt lett kis %-os csökkenés. Meg azért visszavásárolták a mol részvényeket is. Ezek jó dolgok.