Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nanagabor

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szokásos csinnadrattát mellőzve, szinte fű alatt adták át a felújított Rém Kálmán teret a nagyközönségnek. A nem jellemző szerénykedésnek oka van. Először is vessünk egy pillantást azokra az érvekre, amelyekkel a közpénz ellopására mindig kész politikusaink indokolták az ő szeretett…..
nanagabor 2016.07.07 17:25:35
@patkányarcúáginéni: Én szerintem is sokkal használhatóbb lett a tér, és én szerintem is lehetnek politikai motivációi ennek az írásnak, de ha a végén nem fenyegetőznél, akkor az emberek nagyobb eséllyel vennék komolyan a véleményed. Ha alapból trollkodni akartál, akkor bocs, nem szóltam :)
nanagabor 2016.07.07 17:55:47
@patkányarcúáginéni: Én nem döntöttem semmi felől. Elmondom a véleményem a bejegyzésedről, ahogy te is másokéról, szerintem ez fair.
nanagabor 2016.07.07 22:07:05
@tarackos: Nem felejtem el, mint ahogy azt sem, hogy Demszkyék tervezték a nyomvonalat, hiába rimánkodott mindenki, hogy vigyék ki a Virágpiacig meg Gazdagrétig, mert egyébként semmi értelme. 452 milliárdba belefért volna szerintem kb 3-szor.

Természetesen nem éri meg jobban üres stadionokat épteni falvakba. Az egész stadion-projekt az új Puskással együtt kb a harmada, max fele annak, amibe ez a metró fájt. Ettől ez még nyilván rengeteg pénz.

Mindegy, én Moszkva tér környéki vagyok, örülök, hogy elkészült, és alapvetően örülök, hogy sokkal normálisabban néz ki, és igenis sokkal kényelmesebb. Szerintem az utcabútorok tök jók, az a lépcsős domboldal is, a zöld is több lett, és a járda is szélesebb, arról nem beszélve, hogy lebontottak egy csomó undorító gombát meg a főépület oldalszárnyait. Nekem csak az a szemlélet nem tetszik, hogy közösen beleszeretünk a nagy proteszt fájdalomba, és nem ismerünk el semmit sem, ami mégsem rossz, hanem neadjisten egész jól sikerült. Ez egyszerűen bolsi filozófia, pontosan az a sík, amin a Fidesz mozog.
Budapest Viszlát, Ikarus 280! (hg - kép) Lebetonozzák az Akvárium tetejét (f&l - cím) Új biciklitárolók a pályaudvarokon (kerékagy) A legdurvább karácsonyi kirakat Budapesten (cink) Meg nem írt történetek a XV. kerületből (bpxv) Ez épül a Pál utcai fiúk Grundja…..
nanagabor 2013.12.31 09:55:55
Több szempontból is szenzációs leleplezést tett közzé a Nemzeti Sport nyomtatott kiadása tegnap reggel: a svájci FC Basel futballklub elnöke, Bernard Heusler nemcsak ismeri Kubatov Gábor, ferencvárosi klubvezér munkásságát, de anyanyelvi szinten beszél magyarul, így valahol nem…..
Subba Cukiság: Birdstep 2013.01.14 11:24:29
nanagabor 2013.01.15 12:20:47
Miért nem borul zöldbe a Madách tér, annak ellenére, hogy a lehetőség most adott rá?Erzsébetváros lakosai szeptember 24-től közel egy hónapon keresztül adhatják le szavazataikat a Madách tér átalakítására benyújtott, és a terv- és ötletpályázat szakmai bírálóbizottsága…..
Az Illés szekerén címmel új szólóalbuma jelent meg még 2011 végén az Illés együttes és a Fonográf egykori dalszerzőjének, akinek szerzeményein generációk nőttek fel. Bródy János a több mint 45 éves pályafutását összegző lemez alkalmából rekordhosszúságú interjút…..
nanagabor 2011.01.10 07:51:13
@Egyedi Nick (Carter): Nem, ez egy cikk és egy blog az index-címlapról :)
Mindenki tudja, mi az a lingam? Igen, igen, azaz! Fütyi, kuki, hímvessző, fasz, kéjrúd, pénisz, kopasz főhadnagy, broki, ezredes, férfiasság vagy akár bájdorong.No akkor vajon mi az a lingam masszázs?A lingam masszázsban bizony ennek a testrésznek masszázsáról van szó, beleértve a…..
Érdemtelenül jól bánik a Tesco - az ír Tesco legalábbis - Magyarországgal: azt a hamis képet keltik a vásárlókban, hogy Pumaföld egy ugyanolyan príma gasztronómiai fészek, mint egy olasz nagyváros. Balapety egy ír hipermarketben vásárolt olasz szalámiválogatást fotózott le, a…..
Praxis Oltsak, vagy ne oltsak? 2009.12.05 07:49:00
Elegem van az orvosokból, hogy egyik ezt mondja másik azt mondja és a laikus képtelen eldönteni mivel tesz jót: ha oltat, vagy ha nem oltat. Ki az istenre hallgassak ha nem rájuk hisz ők ezt tanulták. De ha ők se tudják eldönteni akkor én hogy? Nagyon pipa vagyok. Magamért is aggódok…..
nanagabor 2009.12.05 10:53:52
@egyittlakó: Nem hiszem, hogy a pár ezer forinttal van a baja.
Checkpoint Charlie A féreg 2009.08.25 14:17:00
Sokat gondolkodtam azon, hogy sólyomlászló minden egyes megnyilvánulása után miért kerekedik hatalmas közéleti zűrzavar. Aztán a kislétai gyilkosság és a melegfelvonulás ügye megadta a választ és kialakult az összkép. Azért, mert sólyomlászló gyáva! Emlékezzünk…..
Nem kell készpénznek venni persze, mert a Városháza Fórumról elég gyakran röppennek fel különböző hírek, de mindenesetre az Építészfórum azt írja, hogy "hatvanöt méteres toronnyal egészítette ki Erick van Egeraat a Városháza Fórum terveit: a Károly körút és a Bárczy…..
nanagabor 2009.07.31 16:37:41
(Ezzel a poszttal azoknak szeretnék segíteni, akik kutyabeszerzésen gondolkodnak, és felmerült bennük, hogy mudit tartsanak.) Különös fényt vet a régi magyarokra, hogy a 8 ősi magyar kutyafajtából 3 neurotikus, üveghangon csaholó ideggombóc (puli, pumi, mudi), 2 szintén…..
Modorosblog Hazaáruló! 2009.07.26 17:31:00
-Na apafej, láttad a meccset? Most aztán nagyon elegánsan visszavágtak az újpestiek a román szurkolóknak, komolyan mondom, megint szégyellem, hogy magyar vagyok. Ott volt a lehetőség aranytálcán, hogy bebizonyítsuk szellemi és kulturális fölényünket, ne ereszkedjünk le 1-2 hülye…..
nanagabor 2009.07.27 11:32:32
@chydorus:
Nekem ezzel nem is lenne bajom, én is csak azért szólaltam meg, mert nagyon beindult az anyázás - - alapvetően mégiscsak félreértés miatt. Ezt pedig nem árt tisztázni.
A világ legszerencsésebb hazája ez az ország, ha én vagyok az árulója.
nanagabor 2009.07.27 11:53:40
@dicsakbuksi: Nem. Csak félrevezetett.
nanagabor 2009.07.27 12:01:13
@csillagkutya seven:
A Székely nevű focista nevét írd nagy betűvel, mert félreértés lesz a vége, és megkapod, hogy románozod a székelyeket. Csak egy jótanács.
comment:com Szinkron vagy felirat? 2009.06.26 11:00:00
Mivel számos posztnál előjön ez a klasszikus téma, úgy vélem, ideje kitenni egy ilyen posztot - mint ahogy tette azt a sorozatjunkie is - mert valahol idegesítő már, hogy néhol az adott poszt témájára vonatkozó kommenteket úgy kell kihalászni az anyázások közül, amiben a…..
A közvetlen szomszédságunkban közel húsz évvel ezelőtt lezajlott (hol forradalomnak, máskor államcsínynek, esetleg népfelkelésnek vagy simán egy monstre titkosszolgálati műveletnek kikiáltott) események kapcsán a konteók széles köre áll a műértő közönség rendelkezésére.…..
[TKO] Újabb áldozat 2009.05.16 19:25:00
 Lassan ott tartunk, hogy egyes rablások, rablógyilkosságok, orvtámadások már nem is rendelkeznek hírértékkel, naponta esnek áldozatul ártatlan polgárok martalócok bandáinak. Sajnos egy újabb ilyen eset történt a közeli ismeretségi körömben és nem éppen egy olyan…..