Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wachaz

0 bejegyzést írt és 292 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2013. junius 30-ig használhatjuk a Google RSS olvasóját, a Google Readert, hogy aztán örökre bezárja kapuit. A Google+ óta haldokló szolgáltatás (akkor vették ki belőle a legnépszerűbb funkcióját, a megosztást) etalonnak számít azok között, akik szeretnek feliratkozni kedvenc…..
wachaz 2013.06.30 15:53:20
Közvetlen link az oldalra: inoreader.com/

Kiemelném még, hogy más oldalak nem dokumentálják, itt viszont minden feliratkozásnál megtekinthető a frissítési gyakoriság, ami folyamatosan alkalmazkodik az adott oldalhoz, illetve míg máshol vagy nem publikálják, vagy alacsony az az idő amíg megtartja az oldal egy cikk olvasatlan státuszát (pl. a Newsblur 2 hét után automatikusan olvasottnak jelöli a cikkeket), addig itt ez az idő 2 hónap - a Google Readerben ez 1 hónap volt.
wachaz 2013.06.30 18:00:17
@Varsányi Martina: Szívesen. További "rejtett" gyorsbillentyűs funkció: G + .

Ez előhoz egy gyorsmenüt (Jumper) amivel bárhova gyorsan ugorhatunk.
2013. junius 30-ig használhatjuk a Google RSS olvasóját, a Google Readert, hogy aztán örökre bezárja kapuit. A Google+ óta haldokló szolgáltatás (akkor vették ki belőle a legnépszerűbb funkcióját, a megosztást) etalonnak számít azok között, akik szeretnek feliratkozni kedvenc…..
wachaz 2013.06.26 12:39:07
Ezt feltétlenül próbáljátok ki: www.inoreader.com/ - a fentiek mindegyikét tudja, sőt van filteres továbbítás, mobil felület, https is.
Egy még lehet véletlen.Kettő már egy picit gyanús.Na de 11?!Mindez a tegnapi Magyar Közlönyből.Nem más ez amúgy, mint Ausztrália és Óceánia apraja. Wiki-táblázat:A fenti adatok mellé egy kis plusz infó. Még március közepén olvastam Tuvaluról a Greenfo cikkét:"A…..
wachaz 2011.05.27 17:30:35
@laspalmas: Azért akad magyar vevő is a .tv-re ;) tvmusor.tv
Subba Fast mo': Parkolás 2011.05.11 12:15:00
Nyilván akkor jön meg a köcsög, amikor végre kiálltak szerencsétlenek!..
wachaz 2011.05.11 13:18:26
Bigyóblog Játék a Bigyóshoppal! 2011.04.04 10:05:00
Megint játszunk, ezúttal a Bigyóshop ajánlott fel néhány szuper ajándékot. A kérdés nagyon egyszerű. Melyik bigyóshopos termék tetszik a legjobban és miért (bármelyiket választhatod a bolt kínálatából). Kommenteld (és linkeld) ide és máris esélyes vagy a három ajándék…..
wachaz 2011.04.04 11:43:13
bigyoshop.hu/?q=products/show/aljas-csomagolas-nyito

Isten áldja a feltalálóját! Többé nem tapad vér a csomagolásokhoz. :)
Bár úgy tűnik, hogy a hadipiar mélységi felderítői leginkább lézersugarak, önjáró robotok és a hiperugrás fejlesztésével vannak elfoglalva  - de most egészen elrugaszkodtak a valóság talajáról: a repülő Humvee képe kissé groteszkre sikeredett. A hadsereg harcrakész és…..
Egy hét nyaralás után játékkal térünk vissza. Nyerhettek egy 320 GB-os külső merevlemezt, amit az iOmega ajánlott fel. Mivel még tart a focivébé, a játék is ezzel kapcsolatos. Kommenteld ide, mi volt szerinted a legviccesebb pillanat, esemény, beszólás, mez, sapka, szurkoló,…..
Pedig szavamra be akartam írni, hogy melyik ez a képen látható mozdulat, de inkább nem írtam be, nehogy hülyeség legyen :)Az asztal körítése nem stílusidegen, gondolom azért figyeltél valamennyire rá (vagy nem?).Ennyi TV-t nézel, hogy vagy 20 tv-adó műsora van kinnt az asztalon?…..
Tudjuk, hogy most nem az: aki áttér az Apple gépeire, vállalja, hogy lemond a számítógépes játékokról. Amikor meghoztam a döntésem a váltásról, tudtam, mivel jár: nyilván egyrészt azzal, hogy SzabóZé-kollégám minden létező alkalmat megragad, hogy buzinak nevezzen (egy…..
wachaz 2010.03.09 11:37:18
Az, hogy lesz Mac-es Steam, az még szerintem önmagában nem jelent semmit, kb. mintha azt mondanám - kicsit sarkítva -, hogy lesz AppStore Linuxra, hiszen a Steam önmagában csak egy feltuningolt webshop - megint sarkítva, lehet dobálni :)

Ha jól sejtem - és ennek így van igazán értelme - a Source engine-nek
en.wikipedia.org/wiki/Source_(game_engine) "Mac OS X support (2010)" készül(t) el az OS X-es változata, aminek köszönhetően az erre a motorra épülő játékok fejlesztésének egészéhez képest ezeket minimális erővel tényleg natívvá lehet tenni OS X-en.

Tehát hiába lehet mondjuk a Peggle-t vagy a Colin McRae DiRT 2-őt megvenni (akár Mac-ről) a Steam-en, az még messze nem jelenti azt, hogy natívan fog futni OS X alatt, viszont megvan rá az esély (ami jó hír a Mac-eseknek), hogy más Source motorra épülő játékok is megjelenhetnek OS X-re: developer.valvesoftware.com/wiki/Category:Third_Party_Source_Engine_Games
Twitteren már olvashattátok, hogy rászántam egy estémet a Snow Leopard kivégzésére. Kapcsolatunk viharos szakasza néhány nappal a telepítés után kezdődött, ekkor vettem észre, hogy az újraindítás után egy oldalra rendezi az ikonjaimat az asztalon (később ezt már bármikor meg…..
2009 álmos év volt a hazai közösségi szájtok és az online média számára is. Nagyon nagy változások nem történtek. És ha azt gondoljuk, hogy ez a válságnak köszönhető, tévedünk. A hírszájtok szinte semmit nem csináltak az előző évben, ami kijelölt volna egy olyan…..
A Homár az utóbbi évtizedekben nem vásárolt Pepszit tudatosan, de szerencsére Darwin Dij ingerküszöbét azért megütötte, hogy Magyarországra érkezett a népszerű cukrosvíz 2008-as logóváltása. A Coca-Colát követve igyekeztek lemenni teljesen minimálba, ami nem lenne baj, de…..
Századik epizódjához érkezett a nálunk Így jártam anyátokkal címre hallgató CBS-sitcom, és azt hiába várjuk a készítőktől, hogy már most megmutassák nekünk Ted jövendőbelijét, a címszereplő mutert, de legalább kapunk egy várhatóan nagyon vicces, musical-epizódot tőlük.…..
A mai este is pont olyan, mint az összes többi, azzal a kivétellel, hogy a port.hu szerint az extrém testmódosítás és borzalmasan hülyén kinéző idős asszonyok kedvelőinek jó napja lesz, mert Geronazzo Mária szerepel majd az Aktívban 20:05-től. Ami a rutint illeti, filmekkel operál…..
INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/darthwalk/tag/ebook/feed", "width":"470", "height":"215", "orientation":"horizontal", "size":"s", "bgcolor":"#000000", "textcolor":"#FFFFFF", "random":false, "number":"2", "target":"blank", "staticUrl":"http://static.indafoto.hu" });…..
comment:com Tévézz velünk! 2009.10.16 17:00:00
A tévézés persze egy idejétmúlt, ósdi dolog, hiába LCD az a tévé, azért csak porcelán kutya és csipketerítő van a tetején. Ennek ellenére persze mégis nézünk tévét, titokban, a számítógép mögül felpillantva, kissé szégyenkezve. Aztán meg a Comment:comon jól megírjuk,…..
wachaz 2009.10.16 22:21:55
@Sissio: Ami online tv és legális, azt megtalálod a zzEPG-ben - szerencsére elég sok adó tesz fel egyre gazdagabb tartalmat a netre, így habár az élő adást nem is mindegyiknél lehet nézni, de az archívumokból már gazdagon lehet válogatni.
wachaz 2009.10.17 13:18:29
@GargleBlaster: volt erről egy cikk korábban: index.hu/kultur/media/nettv2321/ - sajnos ez a helyzet
Nem vagyunk nagy reklámfogyasztók, sőt, így könnyen lehet, hogy van annál sokkal cukibb reklámfilm is, mint a TvSquad.com mai találata, amiben egy kutya iszonyatosan be van szarva, hogy ellopják kedvenc csontját, de nehezen tudjuk elképzelni. ..
wachaz 2009.10.08 11:24:29
addict Reklámrejtvény extra 2009.09.18 12:04:00
Kérem értelmezze az alábbi hirdetést. A helyes válaszért 5 pont jár, az indoklásért 10 pont adható. fotó:trn..
wachaz 2009.09.19 15:11:57
Update: Megkésve bár, de törve nem, kisorsoltam a nyertesünket, aki nem más, mint kow. Kérem, hogy jelentkezzen a suokásos mélcímen, hogy indulhassanak az anergiatok. A reklám megfejtése, hogy azt már menet közben többen is belinkelték, a képre kattintva látható. A múlt héten…..
Hányszor és hányszor hallottuk már, hogy vegyünk hazai baromfit, sertést, gyümölcsöt, zöldséget vagy csavarlazítót, de ez nem baj, mert ezt az üzenetet nem lehet elégszer elmondani. Már csak azért sem, mert az erről szóló reklámok nagy többsége olyan bántóan szar vagy éppen…..
wachaz 2009.08.03 11:46:04
Updtate: Ezúton gratulálok eheti nyertesünknek, p308-nak, aki ha az úr és a HELL is úgy akarja, akkor a jövő héten átveheti a nyeremény energiaitalokat. Kérem, hogy küldje el a címét, hogy felvehessék vele a kapcsolatot. A rejtvény megoldását szokás szerint a képre kattintva…..
A kaliforniai központ szétküldte kutász-droidjait, hogy azok az európai boltokat vizsgálva valamiféle képet adjanak a helyi Apple-üzletekről. Nem tudom, emlékeztek-e a Szárnyát vagy combját nagyjelenetére, amikor a Louis De Funes játszotta Charles Duchemin betért egy útszéli…..
Nagy lépésre szánta el magát a drámáiról (Kemény zsaruk, Kés/alatt, Rescue Me, Sons of Anarch, Damages) ismert kábeladó, és berendelt egy félórás, animált sitcomot Archer címmel. A hatrászes, őszi indulásra tervezett sorozat egy ISIS nevű szigorúan titkos kémszervezet berkein…..