Regisztráció Blogot indítok
Adatok
medoc

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kiásták a csatabárdot a biciklisek ellen két autószimpatizáns szervezetnél. A Közlekedési Dolgozók Országos Egyesülete és az Emberibb Parkolásért Mozgalom besokallt a „Critkáll Mass” stílusa miatt, és közleményben kérik a főpolgármester-helyettest valamint a…..
A sárgainges kormányellenes PAD erők megjelentek Suvarnabhumi repterén, ahol összecsaptak a helyszínen lévő taxisofőrökkel, valamint betörték a terminál néhány üveg ajtaját is. A reptér vezetése ezután döntött kedd este a reptér lezárásáról. Töröltek minden induló…..
Legutóbb arról jelentek meg találgatások, hogy a negyedik mobilszolgáltató virtuális lesz, most azonban az NHH azt mondja, hogy megfontolja a negyedik mobilfrekvencia újbóli kiírását.A Nemzeti Hírközlési Hatóság először július 16-án meghallgatja az érdekelteket…..
Help! Hilfe! A foci Európa-bajnokság alkalmából indexes sör-Eb-t rendezünk, vakteszteléssel, az eredeti lebonylítási rendet megtartva. De nincsen török sörünk, pedig pár éve egész sok helyen lehetett Efest kapni. Akinek van tippje, Budapesten hol kapni bármilyen török sört,…..
Uri beszáll a csengőhang bizniszbe, pedig ugy e ha akkora mentalista lenne, akkor átküldené a telefonomra azt a csengőhangot, amire éppen gondolok. A videót a youtube-on találtuk, mediainfoo tolta fel, kösz! ..