Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kipróbálom, milyen kommentelőnek lenni

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A válság második hullámában, no meg a kormányzati elbocsátások idején ismét sokaknak - akár több diplomával rendelkezőknek is - gondot fog okozni, hogy újra munkát találjanak, és akarva-akaratlanul is belebotlanak a masszőr állást kínálók hirdetéseibe. A…..
Tibor igazi Hitchcock-filmbe csöppent, ahol mindenki őt üldözte, bárhova ment, bármit csinált, pedig azt sem tudta miről van szó. Megszokott módon hatolt az Ikeába, ahol egy csapat fiatal cirkulált, akik közül egy mindig követte. Háromnegyed óra kergetőzés után végül naiv…..
Van a dilisségnek egy olyan változata, ami elsőosztályúvá teheti a szolgáltatót.Vagy három éve már írtam egy bolond nőről, mely beszámolóm áldozatául esett a blog fejlődésének és amit a poszt páratlan kommentjei miatt sajnálok a leginkább, de oké, személyiségi jogok, meg masszázsinfó szerkesztőség,…..
kipróbálom, milyen kommentelőnek lenni 2010.07.28 13:56:28
@fakarikú: Én nem tudom elképzelni, hogy a szeretett párom egy órán keresztül úgy kényeztessen, úgy foglalkozzon velem, hogy közben egy kicsit sem viszonzom!
Masszázs gyakorlat 1.a.) Svéd masszázsfogások közül simítás és dörzsölés bemutatása a háton A kezelés helyének meghatározása: - paravertebrális izmok - széles hátizom - csuklyás izom - bordaközti izmok - lapocka körüli izmok területe - ThXII-től CVII-ig A…..
kipróbálom, milyen kommentelőnek lenni 2010.02.17 22:00:03
      Miért nem ismeri fel a férfi a női orgazmus hamisítatlan, csalhatatlan jeleit? Azért, mert még nem látott kielégült, gyönyörű nőt, de ösztönösen érzi, hogy becsapják. Kérdésemre, hogy otthon minden rendben van, többnyire ez a válasz: „Hát,…..
kipróbálom, milyen kommentelőnek lenni 2009.11.26 11:41:19
Azt hiszem, ha most elkezdenénk ötletelni, hogy milyen helyzetekben lehet rossz, ha egy nő hónalja szőrös vagy akár csak nem tökéletesen szőrtelen, az első 1000 tippben nem lenne benne az, ami a kissé bomlott elméjű tokiói ogilvyseknek jutott az eszébe. Az Esthe WAM…..
kipróbálom, milyen kommentelőnek lenni 2009.05.16 20:35:40