Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lewes1973

0 bejegyzést írt és 77 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Komolyan, ez a két promó megszépíti az első évados bénázásokat, pedig azért akadt belőlük bőven. Legalább Tex megmaradt, ennek örülök, a legjobb fej az egész bagázsban. A The Last Ship egyébként arról szól, hogy egy járvány kipusztította a Föld lakosságának nagy…..
Lewes1973 2015.06.03 11:49:34
Beépített táblagépek, saját navigációs rendszer, ingyenes WiFi, és még sorolhatnánk azokat a ma már lassan alapnak számító kiegészítőket, melyek nélkül elképzelhetetlen egy modern repülőtér. Vajon valóban így van? Bemutatunk ötöt a legjobbak közül Amerikából. Fort…..
Lewes1973 2015.04.15 10:49:56
@hirtelendi: 2 hónapja voltam az O'Hare-n, 20 perc ingyenes WIFI után úgy kidobott, hogy csak na, és csak 7USD-ért engedett volna vissza... Szóval nem ingyenes.
Fellélegezhetnek a Fringe rajongói: a Fox nem kis meglepetésre úgy döntött, hogy ad egy újabb, ezúttal utolsó esélyt a sorozatnak. Az utolsó évad a megszokott 22 helyett 13 epizódos lesz, ha a készítők így nem tudják lezárni a történetet, meg is érdemlik. Az idei évad utolsó…..
A 24 óta nagy a hiány igazán pörgős és fasza akcióból, de Válaszcsapás címen érkezik január 3-án a Cinemax pörgős, macsó akciósorozata. A főszereplőkkel Londonban beszélgethettünk, és kinyomoztuk, hogy a budapesti éjszaka maradandóbb emlék, mint bármi más. Macsósorozat…..
Az Orbital lassan elkészül az első Taurus II rakétával, amit mostantól Antaresnek fog hívni: az ok egyértelműen a Taurus XL-től való távolabb mozgatása az új projektnek, nem feltétlenül az összekeverés, hanem utóbbi kétséges megbízhatósága miatt is. Bár az első rakéták…..
Sikeresen elstartolt Floridából a NASA rovere, és már el is kezdte fogyasztani a kilométereket a vörös bolygó felé. Az Atlas-V rakéta bármiféle fennakadás nélkül, tankönyvszerűen indult, ismét tökéletes startot produkálva. Videó itt.     Az izgalom most véget ért,…..
Korábban még olyan híreket kaptunk, hogy az oroszok sikeresen vették a telemetriai adatokat az űrszondától, azonban több más forrás szerint a tervezett pályamódosítás ideje óta nem sikerült kommunikálni a Fobosz-Grunttal. A problémát az okozza, hogy a nagy teljesítményű…..
Persze, nyilván tök bonyolult tudományos-technikai híreket írni vagy fordítani, én se írok művészetről vagy a tulipánok nemi életéről de egy hírügynökségnél azért csak lehetne olyat alkalmazni rá, akinek legalább valami köze van hozzá. Vagy a magyar helyesírás…..
A lényeget már leírtam az előző posztban, most jöjjenek a képek. Vagyis állóképek a tévéközvetítésből, mert jobbak nincsenek. A kínaiak egyébként se nagyon törik magukat nagyfelbontású fotók közzétételével bármiről... Azt viszont nagyon hangsúlyozzák, és persze…..
Ijesztő perceket éltek át a lengyel LOT légitársaság 16-os járatát teljesítő, Newarkból Varsóba érkező Boeing 767-300-asának utasai. A pilóták a leszálláshoz készülődve vették észre, hogy a futóművet nem lehet kiengedni. Körözni kezdtek, ám a hibát nem sikerült…..
Lewes1973 2011.11.01 19:23:37
Csak néhány címszó, hogy legyen mit olvasni a reggeli kávéhoz - később nyilván részletesebben is megírják mindenhol, de ezek az első hírek:A Galaxy Nexus:Android 4.0 Ice Cream Sandwich4.65-inches HD Super AMOLED kijelző 720*1280 HD felbontásal1.2GHz dual-core processorJavított…..
Ez van, most egy ideig mindent az iPhone 4S-hez fogunk méricskélni a gőzpingvintől a Hubble-űrteleszkópig. A magunkfajták számára ma ez "A videó" az interneten. Egy telefon elég sokféleképpen eshet, a laborkörülményeket teljes mértékben mellőző videóban dícséretes, hogy…..
Lewes1973 2011.10.18 09:17:09
@gabigyerek: Ezt vajon hol írták??? A 4S kívülről teljesen ugyanaz, mint a 4, a gyártás semmit sem változott. Egyébként az üveg tényleg jobban törik, mint a műanyag, ergo jobban kell rá vigyázni.
Több jó hír és egy rossz hírem is van. Elmarad a jövőhét keddre tervezett Samsung-Google közös esemény, így késik a Galaxy Prime és az Ice Cream Sandwich. Több okot is említenek, nem derült ki számomra melyik lehet a valódi. Új időpont nincs, de ígéretük szerint még…..
Lassan vége a nyárnak, az idei pedig az első ilyen évszak 2007 óta, amikor nem kezd el új iPhone-t árulni az Apple. Akik eddig abban bíztak, hogy szeptember 7-én Jobs bemutatja az új készüléket, és egy-két héttel később már kapni is lehet a telefont, ki kell ábrándítanom: egy…..
Na ezt a videót nézzétek, szerintem nagyon betaláltak a HELO TC helikoptert gyártó vállalatnál:A HELO TC-t 50 dollárért lehet majd megvenni a karácsonyi szezonban. Tudom, a múltkor többen írták, hogy ilyet már háromcázért is kaphatsz, és ahhoz iPhone sem kell, mert van hozzá…..
Appleblog 3G-s lesz az iPod touch? 2011.07.09 10:41:57
Az iPod touch-ra az Apple is úgy hivatkozik, mint az iPhone telefonálási lehetőség nélkül. De mi van, ha ez nem lesz így sokáig? Játsszunk el a gondolattal.Egy holland blog szellőztette meg, hogy az ötödik generációs iPod touch 3G-s adatelérést kap, hasonlóan az iPadhez. Ha akarsz,…..
Lewes1973 2011.07.09 13:07:16
@Nakhchivan: A profit a telefonon van, és a következő teljes évben már 100 millió készülék eladásával számol az Apple. Mivel 4 éve kezdték, erre mondhatjuk, hogy nem semmi. Zsugorodó piacot nem látok. Ráadásul az összes eladott telefonon realizált haszon fele az Apple zsebébe vándorol, nem valószínű, hogy kisebb profitrátájú telefont akarnának kiadni...
Appleblog Ilyen lesz az iPhone 5 2011.05.24 12:14:01
Természetesen egyelőre csak találgatások vannak, de ezeket érdemes csokorba szedni.Ami most már a legbiztosabbnak tűnik, hogy az iPhone 5-ben még kisebb SIM-kártyát tesznek a mostani MicroSIM-nél, az okokat nehéz lenne megmondani. Az Apple keményen lobbizott azért, hogy saját,…..
Az Asymco elemzője, Horace Dediu elkészítette a világ mobilgyártóinak piaci elemzését, ebben egy számunkra igen érdekes grafikont is találunk. Ez alapján az Apple a teljes mobileladásokat tekintve is világelső, ha a bevételt tekintjük, és negyedik, ha az eladott készülékek…..
Lewes1973 2011.05.19 14:34:08
@MikE: Erre mondhatnám azt, hogy lehet utánozni az Apple-t. A részvényeseket nem érdekli a darabszám, ők a profitra hajtanak, amit az Apple elég jól megérzett :)
Lewes1973 2011.05.19 14:54:25
@Ollokes: Nem értem, nekünk miért jó, vagy rossz, ha az Apple sokat keres. Ettől függően vesz valaki telefont? Ha nagy a profit, nem onnan, ha kicsi, akkor onnan??
Appleblog Az igazi iPhone-gyilkos 2011.05.12 10:17:00
Most egy kicsit elbúcsúzom tőletek. Szombaton elveszem feleségül Dórát, aztán két hét nászútra megyünk, szóval egy ideig Ádám fogja nektek szórni a híreket magas minőségben az ország első számú Appleblogján, az Appleblogon (de kiraknék most egy szmájlit).Addig is ezzel a…..
Lewes1973 2011.05.12 10:20:38
Egy rakás szenzor van az iPhone 4-ben, iPadben meg iPod touchban, és mivel itt egy kézben összpontosul óriási forgalom, logikus, hogy az Apple lett a piac egyik legnagyobb felvásárlója. Mindjárt elájultok, hogy mennyire: az iSuppli szerint a vállalat egy év alatt 117 százalékkal…..
Már hetek óta keringenek a pletykák arról, hogy az Apple rövidesen bemutatja az asztali gép frissített verzióját, de az elmúlt napokban már annyi a gyanús jel, hogy lassan az lenne a fura, ha nem kapnánk semmit.A 9to5Mac szerint a premierre valószínűleg a jövő héten kerül sor, ha…..
Ahogy azt tegnap megígértem, letöltöttem a Real Racing 2 HD-t a tabletre - az ára 8 euró, 2100 forint -, egészen pontosan az 1.1-es verziót, mert ez már képes arra, amire egyetlen elődje sem: hdmi-n keresztül a tévével összekötve akár 1080p-ben is lehet élvezni a száguldást.…..
A Digitimes szerint az Apple 2,4-2,6 millió iPad 2-t szállított le március hónapban, ami ugye nem azt jelenti, hogy a termékre ekkora az érdeklődés: mindenhol óriási, több hetes hiány alakult ki, de a gyártósorok egyszerűen nem bírják követni az eseményeket.Hadd éljek egy…..
Érdekes összefonódás indult meg, úgy tűnik, a BlackBerryk egyik exkluzív szolgáltatása megjelenik iPhone-ra is (meg iPadre és iPod touch-ra). A Berryblog szerint a BlackBerry Messenger iOS-re kifejlesztett változata már kész van, és április 26-án debütál az AppStore-ban.Az infó…..
A TNT kiadott egy hosszabb (két és fél perces) promót nyáron érkező Spielberg-sorozatának, a Falling Skies-nak, ami egy bolygónkat ért földönkívüli invázióval, pontosabban annak következményével foglalkozik, azaz a partizánharccal, amit a túlélők folytatnak ET ellen.…..