Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hodani

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha 16 éves koráig mindenki tanköteles, miért kell a moziban diákigazolvánnal igazolnia Gyula 11 éves lányának, hogy még diák? Majd ha kénytelenek lesznek éjjelente 3D-pornót vetíteni, hogy életben maradjanak, visszasírják ezeket a tinédzsereket. Tudom, hogy ezt már a BKV…..
Naiv ügyfél örülhetne, hogy vannak még rendes helyek, ahol megfogják helyette a legyeket. Milyen jók lesznek majd, ha elfogynak a patkányok!Mellékeltem egy képet a reggelimről - tizedmilliméteren múlt, hogy a lény (teteme) megmenekült. A perecet egy Reál üzletben vettem: nem…..
Jön, jön, jön! Ahogy azt korábban kiszivárogtattuk, hamarosan szinte teljesen megújul a Blog.hu adminfelülete. Az új rendszert új alapokra helyeztük, fő szempont volt, hogy átlátható, letisztult felületet hozzunk létre, ahol áttekinthetően, de egyben érhetitek el a legfontosabb…..
Szevasztok! Nyári híradó 2011.07.01 13:46:00
Google +1 A beépített megosztásgombok közé bekerült a Google új +1 szolgáltatása is, mely hasonló a Facebook Likehoz, itt olvashattok róla bővebben. A gombot a blogotok adminfelületén a Megjelenítés/Megosztások fülön tudjátok bekapcsolni. Figyelem! Akik bekapcsolják és mégsem…..
hodani 2011.07.05 14:05:27
@Johnny Joker: Szia! Én ezt ccs-ben oldottam meg. Csak ennyit kell hozzáadni:

.entry p img {
max-width: [max szélesség]px;
}

A linkeket meg szerkesztőben már könnyen meg tudod csinálni, ahol akarod.

Ja és hogy a képet automatikusan középre igazítsa, használd ezt:
margin-left: auto;
margin-right: auto;
hodani 2011.07.06 13:09:29
@MP33PORTAL: Tudom, közben már én is rájöttem, hogy hülyeséget írtam. De próbálkozni szabad. Ha valamit sikerült kitalálnod, akkor szólj. :D
Inda gépház Facebook Like hibák 2011.06.24 10:36:00
Az elmúlt napokban többen jeleztétek felénk, hogy hibákat észleltek a Facebook Like működésével kapcsolatban:esetenként nem működő gombkorábbi like-ok száma eltűnikA Facebook Like gomb nem a blog.hu szolgáltatása, hanem egy tőlünk független, beágyazott funkció. Ez azt…..
Inda gépház Indamail problémák 2011.06.08 13:34:00
Az Indamail egyik szerverével problémák akadtak, így előfordulhat, hogy egyes postafiókok nem vagy nagyon lassan érhetők el. A hiba kijavításán szakembereink már nagy erőkkel dolgoznak.Türelmeteket köszönjük,Inda csapat..