Regisztráció Blogot indítok
Adatok
punnyatt

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az észak-amerikai országban azt tanítják, hogy a szerelem az szerelem, nemtől függetlenül, a gyerekekben pedig nem merül fel, hogy a bőrszín miatt ne lehetne barátkozni egymással. Legalábbis ez a Juharszirup szerzőjének tapasztalata...
Akinek eddig kételye lett volna, az elmúlt években Bernie Sanders politikai pályafutása elég masszívan bebizonyította, hogy az Egyesült Államokban a többség nem kifejezetten szimpatizál az általa szocialistának tartott nézetekkel (legyenek azok Európából nézve mégoly visszafogottak is). Persze az a…..
Németh Endre, a Karakter blog rendkívüli és meghatalmazott ősmagyar referense, áttekintést nyújt az elmúlt évek legfontosabb kutatási eredményeiről az őshaza és eleink kutatása területén. Mit tudunk az Árpádok eredetéről? Lépjünk egyet vissza, és kezdjük azzal, hogy miért fontosak az Árpádok a…..
Mióta Magyarország tagja lett az Európai Uniónak és a munkavállalás szabaddá vált (a kettő ugye nem feltétlenül esett egybe például Ausztria és Németország esetében), azóta állandó probléma, hogy vajon mennyi magyar ment külföldre és mennyi jött vissza. Így aztán az is nagy kérdés, a KSH-nak van…..
punnyatt 2019.05.27 13:07:12
@Shaktee: Üdv

Ha a nyelvi beállításokat nézem akkor a facebook szerint 63.000 embernél szerepel Kanadában és az Egyesült Államokban a beszélt nyelvek közt a Magyar nyelv. Ha érdeklődésben állítom be Magyarországot akkor 2.800.000 főt jelez, de ebben biztosan benne vannak a másod és harmad generációs leszármazottak is.
Azért izgis, mert egyiknél sem vagy benne biztos, hogy kijön az a mondat helyesen :D  ..
Szeged Magyarország harmadik legnépesebb városa. Az értékes tulajdonságokban bővelkedő települést Dél-Alföld kulturális és sportközpontjaként tartják számon. A hazai és külföldi turisták mellett számos érdeklődő érkezik ide azzal a céllal, hogy e városban vesse meg a…..
Akkor jöjjön a cári Oroszországot bemutató sorozat utolsó része... A képsorozat végére már rácsúszunk az első világháború eseményeire, amit tudvalévőleg a bolsevik hatalomátvétel követett. Éppen ezért aki szereti a sorozatot ne keseredjen el, mert folytatom - bár a helyszín nem változik - de a cári…..
A Viasat kért meg minket, hogy ismét forduljunk a kedves olvasókhoz egy frappáns címért: az év végén érkezik a képernyőre a TNT nyári sikersorozata, az Angie Harmon és Sasha Alexander főszereplésével készült Rizzoli & Isles, és ennek kellene valami magyar címet adni - mert…..
punnyatt 2010.09.09 12:56:13
Az RTL interjúzott egy rövidet Jenson Buttonnal a hétvégi Formula-1-es magyar nagydíj örvén, és kérem szépen, szenzációs hírünk van: a Nagytétényi úton egy titkos laborban megalkották az első hús-vér Google fordítót. Az interjút készítő robot valami olyasféle lehet, mint…..
w Észre tért hű Felvidékünk 2010.06.13 06:32:00
Szlovákia választott, és tanulságos, ahogy. Azért is, mert élnek ott magyarok, és mert a szomszédaink arra vannak, hogy megnézhessük, mit lehet másképp csinálni és gondolni nagyjából ugyanezzel az emberanyaggal, hasonló éghajlattal és geopolitikai helyzettel. Kiesett, nagyot…..
Bár a kormány tagadta, burkolt privatizációs előkészület volt az MNV Zrt.-nek a regionális vízműtársaságok átszervezésére tett kísérlete tavaly. Az Index megszerezte az ezt bizonyító, az állami vagyonkezelőnél készült előterjesztést, amelyet az ügyben kirobbant politikai…..