Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sertésmájkrém

0 bejegyzést írt és 1685 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pong, Mario Bros, kártridzsek meg dzsojsztik... a komputerjátékok világa emígy festett 28 évvel ezelőtt. Még három év, és megkapom a Komodorhatvannégyemet! Faszom az ábécéturbóba... A műsorban a nyolcvanas évek több legendás fejlesztője is feltűnik. ..
sertésmájkrém 2012.07.27 12:49:23
@spontan: Kicsit gondolkodsz és rájössz, hogy nem.
Brooklyn-ban az első szabály az, hogy foglalkozz a saját dolgoddal, és akkor se szólj be, ha szerinted a metrón spagettit zabálni proli dolog.   ..
sertésmájkrém 2011.03.19 20:05:01
@Tom Bobb: "Egyszerű, számunkra, európai emberek számára természetes dolgokat tanítanak (szarás után törlés, kézmosás)(mosogatás, lakhely tisztítása, fogmosás)(fürdés, bélgázok és egyéb testnedvek trömegben való "visszatartása")"

Elképesztő egyébként, egy amerikai felmérés alapján hozták azt az elévülhetetlen tudományos felfedezést, hogy milyen meglepő de mindig nagyon kell vigyázni mindennel, mert a legtöbb coli baktérium meglepő módon a konyhaasztalon/pulton fordul elő.

kész passz.

Kurva sokáig tartotta magát ez a tévhit, egészen addig míg Európában meg nem ismételték a kutatást. Hogy hogy nem ott nem wc után kézmosás nélkül mentek kaját csinálni...
sertésmájkrém 2011.03.19 20:07:35
@Volbeat: Fáj az igazság? Gyere bombázzál le rögtön igazad lesz.
sertésmájkrém 2011.03.19 20:09:59
@Kockás Zebra: Hát így megy ez, Sajóládon a cigányok így kezdtek neki az éhségsztrájknak ami tartott kb 4-5 órát. Előtte bezabáltak aztán leültek éhségsztrájkolni. Aztán mentek haza zabálni.
Appleblog Imádják az iPhone 4-et 2011.03.18 15:52:00
A premier előtt mindenki azt mondta a kiszivárgott fotó alapján, hogy a mobil rusnya, aztán volt itt antennagate, gyorsan merülő akkumulátor, összességében mégis odavannak az emberek az Apple mobiljáért. Ráadásul az összesért: a J. D. Power 2011-es felmérése nyilván elsősorban…..
sertésmájkrém 2011.03.18 16:52:47
@avus: Csaba egy etalon a kognitív disszonancia és a sznobság egy érdekes keverékére. :)
Jó darabig azt hittem, csak vmi abszurd humor nála ez.

Amíg kárt nem okoz vele, szórakoztató, mint egy őrül nagybácsi. Én emiatt már kifejezetten várom az írásait és elemzéseit. :)
Mindenki kitörő örömmel telepítette az Apple mobileszközeinek új operációs rendszerét, de azóta sokaknak az arcára ráfagyott a mosoly: hiába kaptunk fejlettebb AirPlayt, gyorsabb Safarit, iTunes Homes Sharinget, ha közben sokkal gyorsabban merül az akkumulátor, mint korábban. Mert…..
sertésmájkrém 2011.03.18 16:45:17
  Az atomerőművekben nem az a kérdés, hogy előfordulhat-e üzemzavar. Sokkal inkább az, hogy sikerül-e azokat biztonságos keretek között tartani. Japánban nem sikerült. Világszerte százezrek szaladnak a patikába jódtablettákért. Ez önmagában is hazavágja az atomipar…..
On the Spot Saigon, Vietnám 2011.03.16 11:04:00
Tegnap egész délután dilemmáztunk, hogy mi legyen. Hajnalban érkeztünk a cunami által letarolt területekre. Azonnal világos volt, hogy eddig egyszerűen nem tudtuk, mit jelent a "pusztítás" szó. Minamisanrikuban nyert értelmet. A 17 ezres várost percek alatt tette a földdel…..
sertésmájkrém 2011.03.16 23:13:12
@Alikam: Az látod gecire látszik hogy nem vagy semmi értelmes szakmának a művelője.

A sipítozásból látszik ez a legjobban, meg hogy banalitásokkal nézel hülyének olyan embereket akiket nem kéne. Lehet hogy ők több dologra is gondoltak, mint az neked az életed során még eszedbe juthat.

Ezt csak javító szándékkal írom, ne sértődj meg, inkább gondolkozz el.
Ami Gyöngyöspatán folyik, amellett nem lehet elmenni szó nélkül. Röviden: a Jobbik rájött, hogy önnön konszolidációja és elkényelmesedése nem használ a népszerűségnek, ezért újra életre hívta a betiltott Magyar Gárdát. Hogy legalizálják működésüket, ezúttal névleg a…..
sertésmájkrém 2011.03.14 21:25:38
@sanyix: Még ha csak a magyaroknak lenne velük problémájuk, elhallgatott tény, hogy minden együtt élő közösséggel szemben csökken a másik előítélete, egy kivétel van.
Mindenhol a világon, a cigányokkal szemben az együttéléskor nő.
sertésmájkrém 2011.03.14 21:44:40
@(त्वष्टृ): Azért az nem furcsa hogy azok lesznek hirtelen fasiszták, akiknek közvetlen tapasztalataik vannak, netán félelemben élnek?

A nagy liberalizmusodba ez belefér? Isteni szerencséd hogy nincsenek ilyen tapasztalataid és onthatod a baromságot magadból.
Mandiner blog A nevelésről I. 2011.03.14 08:01:00
Jean-Baptiste Chardin: A tanító   „De sohasem a kényszernek, hanem mindig kedvtelésnek vagy a vágynak kell ezt a figyelmet megteremtenie. Nagy gondot kell fordítani arra, hogy meg ne terhelje, és ne feszüljön az unalomig. Legyen tehát a szemetek mindig résen, és bármi…..
sertésmájkrém 2011.03.14 16:24:31
@Faculty: Sok tapasztalatod nem lehet a dologban azért megnéznélek élesben. :)

Vannak osztályok ahol eszköztelen lennél, mert ha hátat fordítasz hogy felírd a táblára a következő képletet, azt hallanád hogy megbaszlak kurva ne firkálj.

Idáig fajult bizonyos helyeken ez a dolog. Hihetetlen mi? Ahol 17 éves korban 1,5 éves börtönbüntetésből rakják a 9.-es osztályba a lurkót és semmit nem tudsz tenni, ha neki rossz kedve van. Akkor bizony ott az anyagot nem adod le bucikám.

Sajnos ez is olyan terület ahol kell lennie egy főnöknek, tök mindegy hogyan, mert ha nincs akkor nem működnek a dolgok.
Tomcat már megint telefon-betyárkodott ...  megnézték, hogy "elég-e néhány kamu telefonhívás ahhoz, hogy "felelős" politikusok országos sajtótájékoztatót hívjanak össze és bármilyen pánikkeltő rémhírt tényként közöljenek a lakossággal?"…..
sertésmájkrém 2011.03.13 18:48:55
Annyit papolunk a nemzeti összefogás szükségességéről, pedig gyakorlatban ebből semmi nem valósul meg. Éppen ellenkezőleg: itt van például ez az Alkotmány, mely kb. az alap emberi és jogi értékeket rögzíti, olyan dolgokat, amiben nagyjából mindenki egyetért. Lényegében…..
sertésmájkrém 2011.03.13 08:55:49
@bebe tv: Csak ráerősítesz arra amit gondolok és természetesen nincs igazad, mindenben tévedsz. Hiszen csak indulatból fröcsögsz.
Az ilyeneknek nem kell szavazójog, mindenki jobban jár.

Egyébként a másik alternatíva egy olyan demokrácia lenne, ahol csupán az eltartók bírnak szavazójoggal.

A többiek nem, ha szavazni kívánnak kénytelenek lennének csatlakozni ehhez a ma elnyomott csoporthoz.

Mondjuk szavazójogot csak annak aki nettó adóbefizető. Sok probléma megoldódna ezzel. Persze ezt még lehetne finomítani, de alapgondolatnak szvsz beválna.
Természetesen megvalósíthatatlan, hiszen rövidtávon sokaknak rossz, hosszútávon mindenkinek jó lenne.

Marad a diktatúra. :)
sertésmájkrém 2011.03.13 08:58:30
@sertésmájkrém: Gondold csak át pubikám, mivel járna ez a nagyszerű ötlet, az árkok is ki lennének takarítva záros határidőn belül. :)
Lehet köpködni, de ez egy igazi lakmusz - az volt 2006-ban is, és működik most is. A hangzatos ideológiák mögött szándék, politikai maszlaggal leöntött bénázások és szemétségek egy pillanat alatt lepleződnek le, ha "lefordítjuk őket Pistire", akinek 15 évesen a…..
sertésmájkrém 2011.03.04 21:23:45
@caltabellotta: te meg a valóság, két igen távoli dimenzió lehettek barátom.
sertésmájkrém 2011.03.04 21:25:42
@Réka ‎: Svédország maga a pokol, nem is tudom mikor fogják pl emiatt megszállni végre a liberálisok, hogy rendet teremtsenek ott is.

Itt már sikerült elkúrnia az oktatást is a sok idióta vagy számító bérrettegőnek.
sertésmájkrém 2011.03.04 21:31:35
@Gogol: Akkor tartsuk az iskolapadban élete végéig, jó?
Mostmár tényleg tele van a Homár ivarszerve a mobiltelefonok mellé adott előfizetés nélküli internettel. Mint tudjuk, ilyen nem létezik. A Telenornál viszont még mindig alapból minden előfizető megkapja a sötét középkori 13 Ft/10kB-os tarifájú wap-csomagot (ilyen hogyan létezhet…..
sertésmájkrém 2010.09.09 17:18:38
@elwood: A t-mobilnál is alapból aktiválva van.

Szólni persze elfelejtenek róla, feleségem véletlenül rányomott a netes ikonra, bejött valami kezdőlap, 1 nap múlva meg kapott egy sms-t hogy az internet forgalma elérte a 3 mb ot... váltson kedvezőbb díjcsomagra...

És láss csodát alapból aktiválták a 13ft/10kb-ot itt is. Ez az egy nyitólap került neki majd 4000 ft ba, nevetséges.
A 1430-ban persze csak szenvtelenül mondják a mantrát, gondolom szerintük ez tök korrekt dolog. Aztán ajánlgatják a többi netes csomagjukat. Bakker még jó hogy nem nézett semmi mást. Ahogy lehet koccolunk is le a t-szartól is.
sertésmájkrém 2010.09.09 17:47:36
@Rejtélyes: Na akkor lg gd880 mini-n hogy lehet? Nekem nem sikerült, meg lehet nézni és annyi.

Az internet profilokban még csak a kezdőoldalt sem lehet átírni. Lehet új böngészőprofilt készíteni de az internet profil részénél csak T-mobile net, wap, mms meg web n walk van, a wifi-t lefelejtették.
A szolgáltatónál kell letiltani bakker a netcsomagot, ahol mellékesen szólnak, hogy a következő frissítésnél visszaállhat az eredeti net start csomag. :) Hátha mégegyszer beleszalad a marhája a lehúzásukba. Beszarás ez az ország.
A harmadik részben megismert Claire Redfield is visszatér a Resident Evil következő fejezetében, a karaktert ismét Ali Larter kelti életre. Az alábbi jelenetben egy hatalmas, benga nagy baltát (vagy mit) szorongató mutáns próbálja hidegre tenni Redfieldet, mindezt lassítva láthatjuk…..
Ceuta, vagyis Európa falai az afrikai éjszakában  Jelenetek egy folyamatos ostrom alatt álló erőd -  Európa Erőd - várárkaiból. Vér, szenvedés, könnyek - és ezek prizmáiban meglátunk mást is: a nagypolitika napi szeszélyein múlik menekülők tömegeinek élete. Ha…..
sertésmájkrém 2010.09.05 08:33:06
A Zugügyvédben kellően kitárgyalták a fiatalkorúak szabálysértési örizetbevételének témakörét egy előző posztban. Anyánk, az Index cikke szerint a gépezet beindult. Csak nem úgy, ahogy sokan elképzelték, decens szülők gyerekeivel tesztelték a romagyerekek ellen alkotott…..
sertésmájkrém 2010.09.04 16:42:24
@anyadmajma: Ne félj, ha tőlük lopnának, és mondjuk minden 20. lenne meg, nem lennének ilyen nagy liberálisok.

Ez a zugügyvéd is egy idióta, mondjuk nem csoda, indexes.
Váratlanul népszerű volt a hardveres visszaemlékezésünk, ezért a Heti retro rovatban a továbbiakban alkalomszerűen lesznek olyan nosztalgiázások is, amiknek tárgya nem egy-egy játék, hanem valamilyen vas. Jelen esetben a kazetta mint adathordozó, illetve a hozzá tartozó magnó.…..
sertésmájkrém 2010.09.02 20:03:41
@József István: "-- Ma már furcsa, de akkor, vidéki gimnazistaként pl. iszonyú macerás ügynek tűnt akár egy megfelelő, vékony csavarhúzó beszerzése is..."

Fogni kellett egy darab drótot és a végét kilapítani kalapáccsal...
Kedves Mindenki! Nekem is volt egy iolyan főnököm, mint amiről a http://munkahelyiterror.blog.hu/2010/08/19/nyomult_a_fonok posztban olvashattunk.Pici iroda, 4-en ültünk, és minden napra volt valami (De el tudnék veled szórakozni, milyen szép hosszú lábad van, nem megyünk le…..
A NENYI kifüggesztése ügyében jött az alábbi kérdés: a közoktatási intézmény államigazgatási szerv-e? A Zugügyvéd várja a jogszabályt, mikor írják elő a honvédségnél, hogy tisztelegni kelljen előtte, mint a zalaegerszegi Lenin szobornál anno. Igaz, ott vigyázzt is kellett…..
sertésmájkrém 2010.09.01 18:38:12
@Mackósajt66: itt a a megoldás, a sok turbólibsi persze csak osztja az észt.
sertésmájkrém 2010.09.01 18:39:56
@BushDoctor: Nem semmi a felhozatal, de te egyenesen bámulatos vagy. :)
szdsz esszencia.
Filmdroid Újabb képek a Conanból 2010.09.01 12:00:00
Egy-két korábbi kép alapján leszűrhettük, hogy a Conan feldolgozása véres lesz, az alkotók pedig azt ígérték, hogy R kategóriás filmet készítenek, azaz lesz benne durvulás. Az alábbi fotók pedig azt igazolják, hogy még néhány félmeztelen hölgyet is fogunk látni benne.…..
sertésmájkrém 2010.09.01 16:17:21
Filmdroid The Expendables 2010.08.30 22:01:00
  Gyorsan teltek az évek, a 80-as és 90-es akciósztárjai pedig keserű szájízzel vették tudomásul, hogy már alig kíváncsi rájuk valaki. Már nem az ő poszterük feszít a falakon és már nem vonulnak tömegével az emberek a filmjeikre. A többség – pl. Dolph Lundgren,…..
sertésmájkrém 2010.08.31 19:48:11
@A nép fia: Ja, a botoxos 60 éves vénemberek lesznek az etalonok, mi?

Ez a tinivámpíros faszság miért fáj annyi ultrakemény embernek?
Nem kötelező nézni bakker, ha csak stallonét adnának, akkor sem érdekelné a kiscsajokat jobban.
     A szépemlékű, manapság ritkán emlegetett négyigenes népszavazás óta gyakorlatilag minden kampányban részt vettem. Igaz, az utóbbi nyolc-tíz évben, a koromra és a mozgalmi múltamra való hivatkozással csak egy-egy délutánra megyek ki kampányolni, cédulát…..
sertésmájkrém 2010.08.31 17:29:37
@georg 48: Na kik az ország gátjai? A pestiek, nekik köszönhetjük az szdsz-t meg a 20 év (beszarás!) demszky-t is.

Hihetetlen egy ostoba város.
IDDQD PSP a bányászoknak 2010.08.30 14:00:00
Mint azt feltehetőleg mindannyian tudjátok, egy kazal chilei bányász 800 méter mély slamasztikába került a minap, és könnyen lehet, hogy csak karácsonykor mászhatnak majd ki a föld alól (persze ennél rosszabbul is járhattak volna).A több hónapig tartó bezártságban azonban a…..
sertésmájkrém 2010.08.30 22:34:15
@Elcseszett nick: Nyugi, van egy durván cigifüggő barátom, mikor először kezdtünk mmo-zni (mud) az egyetem könyvtárában, egész nap nem állt fel még enni se nehogy elfoglalják a gépét.

Egyik függőség lenyomja a másikat.
sertésmájkrém 2010.08.30 22:38:47
@Jerky_Master: 700 méter gecimély ám. :)
Mégha a startrekben ahhoz is vagyunk szokva, hogy egy gombnyomás és megmond mindent a számítógép.
A Valve rendszeresen összesíti a közösséghez csatlakozott játékosok adatait, és mivel a Steam már több mint három hónapja elérhető a maces tábornak is, érdemes átböngészni a statisztikát.Az összesítés szerint a Mac-júzerek csaknem 47 százaléka MacBook Prót használt, a…..
sertésmájkrém 2010.08.30 16:47:07
@bestyen: Nem a gamer rétegnek szól a mac.

Ők nem értenék meg miért van az, hogy harmadannyiból csinálhatnak olyan gépet amin kétszer jobban megy az adott játék.