Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sz.csabiii

0 bejegyzést írt és 333 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Álmodik a nyomor 2008.09.08 06:00:00
A szakértői kormányról ábrándozom egy ideje. Próbálom elképzelni. Egyebet úgysem tehetek, senki nem óhajtja ugyanis elmondani, mit csinálna, hogyan működne ez a mitikus testület tulajdonképpen, és miért volna rá szükség. Illetve azt sem, hogy kik lennének azok a szakértők,…..
Friss email-termés a szcientológus levelezőlistákról: Szcientológia Önkéntes Lelkészek, mint a szcientológia reklámozói Kiküldve: 2008.05.23. 21:01 Kedves Szcientológus! Tudom, keveset hallasz az Önkéntes Lelkészekről. De szeretném, ha tudnád, hogy ők vannak! Sárga…..
Ez a szcientológiához kapcsolódó szervezeteket bemutató sorozat 3. része. Előzmények: WISE - A szcientológia az üzleti életben New Era Kht. - Az egyház "közhasznú" könyvkiadója A CCHR a Citizens Commission on Human Rights (Állampolgári Bizottság az Emberi Jogokért)…..
Levélben kaptam az alábbi történetet, a levél írójának kérésére közzéteszem. Először is elnézést, hogy nem fedem fel kilétem, de szerintem megértitek. Az alábbi szövegben beszélek majd az Alapokról, a Sea Org-ról, EPF-ről, RPF-ről – a szcientológiáról. Mindenkinek…..
A következő nemzetközi Anonymous tüntetéssorozat június 14-én lesz. Már most el kellene szervezni a magyar akciókat, hogy rengetegen legyünk és nagyot szóljon! A téma, mint a névből is kiderül, a szcientológia privát haditengerészeti szerzetesrendje, a Sea Org lesz, és az ott…..
Összefoglalás, adatok, képek, stb. Ez a post bővülni fog, amint új információk érkeznek. A verziószám jelzi a változásokat. Az egyik anon összefoglalója: Sziasztok, nos kevesen voltunk, legközelebb többen leszünk. A rendőrséggel egy időben értünk a helyszínre.…..
"Anonymous a következő információt juttatta el hozzánk: A tüntetés helyszíne megváltozott, hogy egybeessen az egyház által szervezett "szcientológus majálissal." Tehát 2008. május 25-én 13 órától 15 óráig Budapest, XIV. ker. Ajtósy Dürer sor 19-21. szám…..
sz.csabiii 2008.05.24 20:06:15
Kis késéssel ugyan - röpke néhány hónap - de a magyarországi Anonymous is felébredt. Csatlakozunk az európai mozgalomhoz, ahol már a 4. tüntetés volt a csoport bejelentkezése óta, a következő pedig június 14-én lesz. "Tüntetés a szcientológus szekta ellen 2008-05-18. 13:16…..
Rémálom blog Szösszenetek 2008.05.22 07:33:00
Drogmentes maraton, 2008.   Kedves fogadtatás: - Megkérhetlek benneteket, hogy menjetek el innen? - Megkérhetsz, de maradunk. - Akkor megkérhetünk arra, hogy ne szórólapozzatok? - Igen, de folytatjuk. OT 7 feleség idegesen járkál az utcán és a járókelők kezéből rángatja…..
Újabb maratonra készül a szcientológus tábor. A nyolcágú keresztségben a "Mutass Jó Példát! Balaton Maraton 2008" nevet kapta. A mellékelt anyag szerint már 4 ilyen volt. Út a Boldogsághoz füzeteket fognak osztogatni az arra járóknak a Balaton partján futó…..
Forrás: Rémálom blog "Kis késéssel ugyan - röpke néhány hónap - de a magyarországi Anonymous is felébredt. Csatlakozunk az európai mozgalomhoz, ahol már a 4. tüntetés volt a csoport bejelentkezése óta, a következő pedig június 14-én lesz. Tüntetés a szcientológus…..
Történet 2001. októberéből, a Szcientológia Egyház közép-európai központi irodájából (OTL Közép-Európa a neve). Az OTL munkatársai mind Sea Org tagok, az egyház "szerzetesei". Zene: Mike Oldfield - Portsmouth 2001-ben vagyunk, szeptember 11. után, októberben.…..
sz.csabiii 2008.05.15 19:01:43
Friss, ropogós elnyomó személlyé nyilvánítás Londonból! Forrás: Exscn.net fórum Egy kis zenei aláfestés: The Clash - I Fought the Law (eredetileg Sonny Curtis & The Crickets) Nézzük, mit követett el ez a…..
A szcientológusok csak úgy ismerik: KSW #1. Ez a Keeping Scientology Working Series 1 rövidítése, azaz a szcientológia működésben tartása sorozat első tagja. Ez egy Hubbard által írt, iránymutatásokból álló sorozat, amelyek a szcientológia működését érintik. …..
Rémálom blog Toborzólevél 2008.05.01 10:13:00
Kíváncsi vagyok, mikor tűnik fel végre, hogy a fiam nem akar Sea Org tag lenni, sőt még csak egyháztag sem. Kedves szcientológusok, mikor jut el a gyenge agyatokig, hogy egyszer már megpróbáltátok, ezen próbálkozás következménye lett aztán a C típusú bajforrássá nyilvánítás?…..
A szokásos "copypaste" v. "nevesített brosúra" stílus. Íme: http://lszlbartha.blog.hu/ Zenei aláfestés: Zombie Nation - Kernkraft 400 ..
sz.csabiii 2008.05.05 11:38:11
Ma ez a köremail ment ki a szcientológusoknak: A változásokat bejelöltem - sárga a változtatás, piros a törlés. TÁRGY:  Javított e-mail   Folytatódik a Játék Meghosszabbítottuk a Nemzetközi Könyvmaratont ! ! ! Üzenet Rontól: "Ha eladtok huszonöt…..
Az egykori Commodore Világ levelezési rovata előtt tisztelegve ezt a nevet adtam a levelezési rovatunknak. Íme válogatás a közelmúlt szcientológia körleveleiből. Az emaileket eredeti formájukban, az eredeti tördeléssel és szöveggel adom közre.Figyelem! 10 éven belül Clear lesz…..
Angolul beszélők ismét előnyben! Jenna Miscavige volt Sea Org-tag, David Miscavige-nek, az egyház jelenlegi mindenható urának az unokahúga, valamint az ExScientologyKids.com egyik alapítója. Az ABC News az USA egyik nagy televíziós hírcsatornája, a Nightline-ről bővebben itt. 1.…..
Létezik egy olyan fogalom az egyházban, hogy elnyomó személy. Úgy lehet beazonosítani, hogy megvizsgáljuk, hogy a 12 rá jellemző jellemvonás többsége illik-e rá. Nézzük meg, hogy a szcientológia egyházra szervezetként illik-e ez a 12 jellemvonás: Az idézet forrása: L. Ron…..
Pár napja volt egy post a nemzetközi könyvmaratonról - a hétvégi könyveladási hajtásról. Egy kis háttér - amennyiben nem jön össze egy hétvégi akción, rendezvényen stb. a kvóta (bármiről is van szó), az ilyen akciókat meghosszabbítják csütörtök 14:00-ig, hogy…..
Ismerősöm küldte az emailt, most hétvégén egy maratoni szcientológus könyveladási akció várható az országban. Itt a hadbahívó email, aminek a szóhasználata igen jól tükrözi a szcientológia egyházi ás vallási jellegét (telefonálás célcsoportoknak, üzleti szeminárium,…..
sz.csabiii 2008.04.24 11:52:15