Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lalla

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Hírek kávé mellé 2010.02.02 09:39:00
Matthew Broderick neve minden pilotszezonban fel szokott merülni azok a színészek között, akiket feltétlenül pilotban szeretnének látni a producereke, de eddig nem jött össze a dolog. A máris az NBC idei legnagyobb fogásaként emlegetett Beach Lane című sitcomban Broderick egy…..
Mivel jövőre még nem lesz X-Factor, így őszre kell pár sorozat a Fox-nak, ráadásul a 24 sorsa egyelőre kétséges, és a tegnap említett House-spinoff is csak távoli terv, arról nem is beszélve, hogy a sitcomokkal rendületlenül próbálkozó és azokba belebukó adónak vígjáték is…..
comment:com The Day of the Beckett 2010.01.27 10:00:00
A Castle az ABC hétfő estéjének legkellemesebb meglepetése: az első évados tétova lépések után vége a borotvaélen táncolásnak, a sorozat határozott léptekkel halad előre a Simlis és a szende című klasszikus által kitaposott ösvényen, és hétfőn este 3.1-es ratinggel, 10,5…..
Nem olyan régen volt az Annie Hall félrefordításaiból egy emlékezetes poszt. Akkor a beküldő, MB említette, hogy van még a tarsolyában ugyanebből a filmből több darab - ezek következnek most. Akiket egyben érdekel az egész, azok számára MB egy pdf-be összeszedte mindet, itt…..
A Dr. Who című időutazós kultsorozat legutóbbi dokiját alakító David Tennant karácsonykor száll be utoljára a legendás telefonfülkébe, hogy az End of Time című dupla epizóddal búcsúzzon a rajongóktól. Utolsó fellépésére olyan mellékszereplők társaságában kerül majd…..
John és Aeryn napkitörés-nézőbe indulnak Crichton a Moya alkatrészeivel feltuningolt űrsiklójával. Meg is kapják a kitörést, mire John csúzli manőverbe kezd a közeli bolygó körül, hátha a hasonló körülmények miatt most is létrejön egy féregjárat, és hazajuthat. Ezt…..
Critical Miss Szellemírók 2009.11.03 07:44:00
Angliában teljesen elharapództak a celebkönyvek, ráadásul már nemcsak a nem fikciós, hanem a fikciós vonalon is. Az eladási listák élén többnyire Kerry Katona, Katie Price, Victoria Beckham és társaik szerepelnek.Ők többnyire nyíltan vállalják, hogy épp csak érintőleges…..
Édes jó Istenem, Joss, ha minden epizód ilyen lett volna, mint a péntek esti Belonging, akkor a Dollhouse nézettsége már az elején stabilan hozta volna a 3.2-őt 18-49-ben, és most éppen a harmadik évados berendelésre lehetne fogadásokat kötni, nem pedig azon idegeskedni, hogy a záró…..
A tavalyi év újonctermésének egyik legjobb darabja volt a Castle, ami a midseasonben ugyan nem teljesített nagyon kiugróan jól, de elég jó számokat hozott ahhoz, hogy az ABC adjon még egy esélyt neki. A teljes évados berendeléstől persze még mindig messze vagyunk (egyelőre 13…..
Korábban jeleztük, hogy két új Stargate-film is készülőben van, erre tessék, Brad Wright executive producer a DigitalSpy-nak elmondta, hogy ja, tervek, azok vannak, de konkrét dátumot még jó ideig nem tud mondani az indulást illetően. A forgatókönyvek mindkét esetben készen vannak,…..
lalla 2009.10.07 16:54:41
@RobinGood: Abszolúte egyetértek. Engem a Stargate franchise ezzel a húzással 8 év után elvesztett, Universe ide vagy oda.
Félrefordítások Zene szemeinknek 2009.09.20 11:00:00
Nosztalgikus hangulatban voltam és a gépemen turkálgattam a régi file-ok között, amikor erre a kis drágakőre leletem. Eddig csak amolyan urban legend szinten ment itt a régen lefordították a számcímeket magyarra történet, de íme a bizonyíték. Úgy érzem, elégtételt kaptam…..
lalla 2009.09.24 10:21:33
@Ronald: Illetve inkább: Ieri, di Paolo Meccartnini :))
Ne tippeljetek, hogy hány félrefordítás van még Olman Roswell-sorozatából, mert nem fogjátok kitalálni. Annyit segítek, hogy sok. Ezért több példányt most egyben teszek ki, remélem, nem sikkadnak el azért a jobb darabok, lehet válogatni:Hajjaj, pár rész után kiderült, hogy ez az…..
Ha majd anyuka leszek, biztosan én is a Süsüvel, Kisvakonddal, Bob és Bobekkel meg a Kockásfülű nyúllal fogom nyüstölni a gyereket, de elkerülhetetlen lesz, hogy meglássa és megszeresse a legrosszabb, legdurvább amerikai rajzfilmeket is. De olyan nagy gond ez? Mert mi jobbat néztünk…..
Bonesnak a börtöntűz áldozatául eset Howard Eppset kell azonosítania, közben arra panaszkodik, hogy nem tudott aludni, mert a szomszédban felújítanak. A szénné égett holttestet látva Booth megjegyzi, hogy ez járt egy sorozatgyilkosnak, és mivel a káoszban bármelyik rab lehetett a…..
Várható volt, nem is csodálkozunk rajta, csak hírt adunk róla: a sorozatberendelések után a networkök elkezdték a takarítást, és a pilotokba nem működő összetevőket helyrepofozni, azaz elkezdődött a második casting. Az első pilotverziók néha kiszivárogak a netre, és…..
Az ABC-től rengeteg infó szivárgott ki tegnap este, melyek közül mindenképpen örömteli, hogy szeptembertől is képernyőn lesz Nathan Fillion a Castle című vicces-nyomozós sorozatban, amit a pilot láttán ugyan temettünk, de a harmadik epizódtól kezdve nagyon megkedveltünk.…..
Na, erre jó a Twitter, reggelre több forrásból is megerősítették, hogy Joss Whedon sikeres tárgyalásokat folytatott a Fox vezetőségével, így folytatódik a Dollhouse című sorozata, egyelőre 13 résszel, de aki a kicsit nem becsüli, az hallgason. A babák ősszel térnek vissza, ami…..